Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu arada rota virüs aşklarını yaptırmayı unutmayın. 2-4-6 veya 3-5 aylık şeklinde oluyo. Bn ilk kızda 3-5yapmıştım yine öyle düşünüyorum

Ben kaçırdım sanıyordum şuan 4 aylık sayılıyor olmadı yaptırırım

Kızlar bu arada rota virüs aşklarını yaptırmayı unutmayın. 2-4-6 veya 3-5 aylık şeklinde oluyo. Bn ilk kızda 3-5yapmıştım yine öyle düşünüyorum
Rotayı 3 aylıkken yaptırcaz bizde kuzum.. 2 doz olanından istiyorum. Bir farkı yokmuş 3 doz olanından.
Menenjit aşısı var bide onun hakkında bilgin var mı? Sağlık ocağındaki ebe 1 yaşına kadar bekle dedi bana..

Jou benim bebişte kusuyor bazen normal sit bazen kesik kesik hatta direkt yatırdığından mı oluyor bilemedim. Ne yapmak lazım acaba
Kesik kesik kusmak sütün yaradigi anlmna gelirmis bizimkiler oyle diyo fiskirarak kusmasi reflu olabilirmis

İki ayrı firmanın var. Biri 3 doz (2-4-6) diğeri 2 doz (3-5) ayları yanlış yazmış olabilirim tam emin değilim sen seçiyorsun markasını..

İkiside aynı amaca hizmet ediyor. İnternetten edindiğim bilgiye göre (doktor videolarından). Sadece doz farkı var. 2 ayrı firma ürettiği için..
Anladım, fiyatları nasıl peki, o konuda bir bilginiz var mı? Hastaneye giderken kendimiz mi temin ediyoruz bu aşıları yoksa hastaneden de temini yapılabiliniyor mu?

Bir de bu aşıları sigortanin karsilamadigini duymustum sanki. Eşim geçen sigortayı aradiginda belli bir kisminin karsilandigi soylenmiş, acaba yanlış bilgi mi verildi diye düşündüm. Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…