Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Fiyatları hiç bilmiyorum bir ara sormak lazım aslında eczanelere..
SGK karşılamıyor tüm para bize ait diye biliyorum.
Eczaneden biz alıp sağlık ocağına götürüyoruz ebeler hemşireler yapıyor. Kimiside çocuk doktoruna yaptırıyor sanırım özelde..

700 küsürlerdeymiş tek dozu

Gunde kac saat uyuyor seninki canim bizimki toplasan 7 8 saat
Canim benimki de farksız değil bir kere gündüz uykusu sıfır sadece emerken uyuyor yerine koyduğum an kalkiyor
Aksam 10 a doğru uyuyor sonra 3 ya da 5 de kalkıp 2 3 saat ayakta oluyoruz
Surekli uyumaya çalışarak geçiyoruz günlerimizi
Bide canim gece kaka yapiyor gündüz değil oda sıkıntı bizde

3 doz olaninin ilkini 505 tl ye yaptirdik yeni. sigortanizin teminati ilaclari kapsiyorsa, asiyi da oduyor.

Canim bide seninki uyku beslenme disinda nasil vakit geciriyor benimki en fazla 10 dk bizle oynuyor sonra aglamaya basliyor normalmi bu
Ay evet bende aynı şeyi sorguladım hep ağlıyor ya uykusu dışında benim her günüm öyle geçiyor okuyorum 2 saat uyku uyanık kalma 1.5 saat ya bizim ki 10 dk max 20 dk duruyor sonra ağla ağla

Ben 3. Ayda yapt Benimkide gunduz yapMiyor kaka valla nasil olcak boyle bilmiyorum bedenim cok yorgun

Bir yerde duymuş gibiyim emin olamamıştım Mecbur yaptırcaz ne yapalım bebeklerimi için.. Allahım herkese karşılayacak güç versin.. Aslında devlet tarafından karşılanması lazım..
Amin ya durumu iyi olmayan ne yapsın az para değil ki. Kesinlikle karşılaması gerek devletin

Biz de hazırlıklı olalım diye sorduk 750lira demişler eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…