Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Iki çocuklu hayat zormuş gerçekten kaç yas var aralarında

Uykusu nasıl uykusu mu var? Benimkinin yeni huyu uykusu gelince inliyor gibi ee ee der gibi yapıyor kendi kendine
Uykudan uyandı biraz atesi vardı üşütmüş mü yoksa aşı oldu ondan dolayı mı ateşi çıktı bilmiyorum sabah doktora götüreceğim aşı olalı 2 gün oldu ondan dolayı olabilir mi ki bilmiyorum

38 buçuk ateş düşürücü verdim mecbur simdi iyi uyuyor kuzum ilk defa böyle birsey yaşıyorum çok panik yaptım anladım ki pek dayanıklı bir anne değilim
Ay ben olsam bende panik olurum dur bi anneliğini sorgulama hemen. Ara ara kontrol et bari.

Aklıma gelmişti ateşi mi var diyecektim sonra vazgeçtim. Benim yeğenimin ateşi yükselirken inler o da ses çıkarır

Ne demek fikrim olduğu bildiğim her konuda yardımcı olmak isterim
Kesinlikle iyi ki hepimiz buradayız böyle bir sayfa var. Birimizin bilmediğini diğeri biliyor. Böylelikle destek oluyoruz emin oluyoru bazı şeylerden

38 buçuk ateş düşürücü verdim mecbur simdi iyi uyuyor kuzum ilk defa böyle birsey yaşıyorum çok panik yaptım anladım ki pek dayanıklı bir anne değilim
Sakın öyle düşünme kuzum hepimiz bebeklerimiz için endişeleniyoruz. Takipte ol ateşini düşmezse 6 saatte bir 1 çay kaşığı 2. calpolu verirsin. Daha tecrübeli annelerimiz varsa ne yapılıyor başka görünce yazarlar hemen..

1 gün sürdü derin bir uyku halindeydi kimisini halsizlestirirmis aşı demekki bizdede öyle oldu
Şimdi sizler yazınca farkettim benm kızımda geçen hafta aşı olduğu gun baya fazla uyumuştu. Demekki aşıdan olabiliyormuş.
Bize de sağlık ocağındaki ebemiz 72 saat ateş görülebilir aşı kaynaklı dedi. Ama tabi yine de doktora sormakta fayda var. Çok geçmiş olsun

²

Canim panik yapma ilk zamanlar bende böyleydim ilk cocugumda zamanla dayanıklı olacaksın
Böyle böyle büyüyecektir
Ateşi düşmezse hemen götür biryere
Ateşini düşürdüyse saatini aksatmadan calpola devam

Evet evet bende endiselenmistim hatta

Ay ben olsam bende panik olurum dur bi anneliğini sorgulama hemen. Ara ara kontrol et bari.

Aklıma gelmişti ateşi mi var diyecektim sonra vazgeçtim. Benim yeğenimin ateşi yükselirken inler o da ses çıkarır

Sagolun kızlar calpol iyi geldi ateşi normal suan sabah uyanınca tekrar vereceğim tekrarlarsa doktora götürmeyi düşünüyorum .
Neyseki kayınvalidem yanımdaydı sakinleştirdi beni yoksa benim tansiyonlar falan düştü ateş ölçerdeki sonucu görünce allah yardımcımız olsun öyle böyle büyüyecekler işte

Bizimki de yapıyor bazen kalkıp ayakta emziriyorum ama bu defa da ona alışma riski var. İşte yeter ki emsin diyo insan

Böyle durumlarda insanın yalnız olmaması çok güzel bir şey

Bizimki de yapıyor bazen kalkıp ayakta emziriyorum ama bu defa da ona alışma riski var. İşte yeter ki emsin diyo insan
Aynen ben de ayakta emziriyorum ama zaten bende akış fazlalığı var ve ayakta emzirirken de cok tazyikli gittiğinden hemen tıkanıyor yavrum ben de yeterki emsin diyorum alışacak falan vs gozum görmüyor.

Aynen ben de ayakta emziriyorum ama zaten bende akış fazlalığı var ve ayakta emzirirken de cok tazyikli gittiğinden hemen tıkanıyor yavrum ben de yeterki emsin diyorum alışacak falan vs gozum görmüyor.
Atak haftasında olabilir misiniz o dönemde de yapıyorlar meme reddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…