Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
her akşam aynı sorunu yaşıyorum. Mamada veriyorum normalde ama uykusu çok geldigi için biberonuda istemiyor ben ısrar etmiyorum uyutmak için çabalıyorum gece veriyorum memeyi.

Cok zor gerçekten aynı yaklaşık 1 aylıkken yaşadım yatırdığım an ağlıyordu ağzında çekmıyordu çığlık çığlıgaydik 10 gün fln sürdü hatta ben emzik kullandığım için olmuş olabilir diye düşündüm 1.5 aydır sorun yaşamıyorum
Ayakta sallayarak piş piş ile emziriyorum zor süreçler gerçekten ins kolayca atlatırsın
Çoğu kimseden de 4 Ay da meme reddi duyuyorum bakalim neler bekliyor bizi

Aşı ateş yapabiliyor canim 3 gun sonra duzene giriyor dedi ebe bize

Aynen ben de ayakta emziriyorum ama zaten bende akış fazlalığı var ve ayakta emzirirken de cok tazyikli gittiğinden hemen tıkanıyor yavrum ben de yeterki emsin diyorum alışacak falan vs gozum görmüyor.

Tazyikli gelmeyle ilgili önden sağım da oneriyorlar meme reddi neden olur diye arastirdigimda

Süt cok fazlaysa
Süt azsa

Ve bir dünya neden

Ası oldukk 5.650 gram almış doktora gidene kadar 6kilo olur 3cü vuruşunda cok canı yandı yavrumm yaa aglamaktan sesi kısıldı
Son vurduğu çok yakıyordur kuzum. Ebe bana en son bacağından vuracağında sıkı tut bu daha çok yakacak demişti. Şifa olsun bebişeee

Reactions: Jou
Atak haftasında olabilir misiniz o dönemde de yapıyorlar meme reddi
Bilmiyorum atak haftalarına hic bakmadım psikolojik olarak çocuğu olumsuz etkilerim ters davranış beklerim diye
her akşam aynı sorunu yaşıyorum. Mamada veriyorum normalde ama uykusu çok geldigi için biberonuda istemiyor ben ısrar etmiyorum uyutmak için çabalıyorum gece veriyorum memeyi.
Onu da deniyorum ama açlıktan uyuyamıyor ki garibim ellerini kemiriyor
Tazyikli gelmeyle ilgili önden sağım da oneriyorlar meme reddi neden olur diye arastirdigimda

Süt cok fazlaysa
Süt azsa

Ve bir dünya neden
Her yolu denedim doktorum da çok güzel tavsiyelerde bulundu hepsini yaptım bir süre işe yaradı şimdi tekrar başladı. Evet bende de süt fazla geliyor ondan oluyor dedi doktor. Bakalım insallah atlatırız bir an önce mental olarak beni çok yordu bu durum

Yormaz mi her emzirmede kan ter içindeydim stresi de ayrı bide bu sefer süt mü yokki fln diye düşünüyordum henuz kontroller olmamıştı
Geçici olduğunu düşün rahatlamaya calis
İnşallah kısa zamanda düzelir

Merhaba aynı sorun bizdede var saat 6 ve 9 arası memeye geliyor çekiyor ağlıyor biraz araştırdım emzirme uzmanları küme beslenme saati diye adlandırmış uykuya hazırlık sizde bir araştırın belki yardımcı olur

Tazyikli geldiği için emmiyorda olabilir kontrol etmesi zor olunca sıkılıyorlar. Memeyi Tutuşun nasıl peki. Makas tutuşu tazyiği azaltıyor diye biliyorum

Evet bendede var hatta süt azaldı diye düşünüyordum araştırayım bende

Kızz seninki kaç aylıkk anamm alttada yazmıyo bizimki daha tutma şeye gelmedi sallıyorum bakıyo ama kale almıyo

Tam tut
Kızz seninki kaç aylıkk anamm alttada yazmıyo bizimki daha tutma şeye gelmedi sallıyorum bakıyo ama kale almıyo

Kiz öyle bilinçli vurma değil ehhehehe essegimiz var asıyorum yanina kolları hareket ettirirken ses çıkarıyor hoşuna gidiyor :)
29 mayıs benim senin ne zamandı

Testime karartma yaptımm ilk bastaki gibi renk olurmu kruma cizgisi beyazmı olur yoksa bu bordo cıktı ama cok hafıf boyle gorunuyo bakın bi

Eklentiler

• 23F7778B-90D7-40C2-8A9A-FA3CFC03D573.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…