Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heee tamamm öyle desenee
Benim 3 haziran

5 gün var aralarında vallahi bir gün bile fark ediyor başlarda
Her gün farklı mesala gülme süreleri uzadı 1 dk 5 dk çıktı
Gülüyor ya 5dk sonra başlıyor mizmizlanmaya bide bizimki kucakta dolasinca ses yok yüzde dışarıya bakacak
Slingde durmadı kanguruda da ana kucağında da bebek arabasındada vallahi zor
Seninki duruyormu

Reactions: Jou
1 gün sürdü derin bir uyku halindeydi kimisini halsizlestirirmis aşı demekki bizdede öyle oldu
Bnmki de baya derin uyudu dun gece 3e kdr, mama da meme de almadi ac ac uyudu cocugum, 3ten sonra anca biraz biraz acilmaya basladi
Ne demek fikrim olduğu bildiğim her konuda yardımcı olmak isterim
Kesinlikle iyi ki hepimiz buradayız böyle bir sayfa var. Birimizin bilmediğini diğeri biliyor. Böylelikle destek oluyoruz emin oluyoru bazı şeylerden
Cok tesekkur ederim
bana fitil verdi doktor bugun aşının 3. gün0 şükür bugun daha iyiyiz
3 gün sürüyomu etkileri, agir geliyo bebiklere demekki ya, cok fena

Bnmki de baya derin uyudu dun gece 3e kdr, mama da meme de almadi ac ac uyudu cocugum, 3ten sonra anca biraz biraz acilmaya basladi

Cok tesekkur ederim

3 gün sürüyomu etkileri, agir geliyo bebiklere demekki ya, cok fena

Kiyamam ya hemencik toparlasin inşallah

Kanguruya hala koyamadık yaa buyuk geliyo 4 aydan sonra anca olur dun çok ugrastık anam durmuyo
Aynen gülme şekli bile uzadı

Tazyikli geldiği için emmiyorda olabilir kontrol etmesi zor olunca sıkılıyorlar. Memeyi Tutuşun nasıl peki. Makas tutuşu tazyiği azaltıyor diye biliyorum
Evet doktorumuz makas tutuşu yap iyice sık ilk başta dedi sonra o emdikçe yavaş yavaş makası gevşet dedi ben de öyle yapıyorum ama bu hafta işe yaramadı

Kizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldum yokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun

Kizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldum yokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun

Ayni dertten muzdarip biri olarak yorum yapacak arkadaşları heyecanla bekliyorum
bir sürü marka denedim bu arada herkes her emzigi almaz dedi sonuç 5 emzik de olumsuz simdi bibs deneyeceğim
Meme reddi de yaşadığım için korkuyorum ama bu şekilde olması da sıkıntı
Surekli emdiği için doktor bu şekilde sadece ön süt alır aralıklarla emzirmek lazım diyor lakin surekli uyumak isteyip uyuyamamadigi için ve memede uyumaktan başka yolla uyumadigi için hiç bitmiyor
Iki büklüm oda bende ne olacak bilmiyorum

bukadar benzerlik ilginc

Dimi ya Gaz olayı hele çıkarmadan yatirsan rahatsız olur çıkarsan uyanır sonra tekrar meme ve gaz Allahim
Ben artik uyuyunca gazini cikartmiyorum yoksa apartman ayaga kalkio uykusu bolununce pes ettim alttan cikartio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…