Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar merhaba. benim bebeğim 12 haftalık. aksam 9.30 da uyuyor. sonra 12.30 gibi acıkmış gibi huzursuzlanıyo uykusunda. ama uyanmıyo da. 2.30 da iyice ellerini yemeye başlıyor alıp emziriyorum o uyurken. ama o kadar saat uyanmadam huzursuz huzursuz uyuyo. acaba doymuyo mu ki diye 1 haftadır uyutmadan önce mama da veriyorum, yine aynı durum. sizde de oluyo mu bu uyanmadan huzursuz olma durumu?

sabaha karşı 4.30 gibi de kaka ve gaz huzursuzluğu başlıyor bu arada. 5.30da kakasını yapıp uyanıyo. kurulmuş saat gibi çocuk

Heheheh bugünleri unutup ya kardeşi De olsun dersin zamana ihtiyacın var bak bana 6 sene sonra yaptim
Valla canim bilmiyorumki ozMana kadar fikrim degisirmi ama inan suan korkuyorum yetememekten

Kizlar wp grubunuz varmi ? Sadece burdanmi yardimlasiyorsunuz

Ara ara oluyor gözler kapalı ağlıyor gibi sesler çıkarıyor sonra dalıyor falan

Hahaha ee ee mi yapıyo kendinee oyyy bak sıpayaaa
He yaaa
Testime karartma yaptımm ilk bastaki gibi renk olurmu kruma cizgisi beyazmı olur yoksa bu bordo cıktı ama cok hafıf boyle gorunuyo bakın bi
Bordo çıktıysa orda çizgi var gibi. Adetiniz kaç gün geçti
Kizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldum yokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun
Benimki de aynı almıyor. Bazen tam uykuya dalacağı zaman veriyorum alıyor

Reactions: Jou
Kizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldum yokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun
Bibs emzik tuttu oğlum diğer markaları tutturamadım bibs emziğide gaz şurubunu verirken tutturmaya başladım doktor tatlandır dedi sütünle tıkanmasın diye azar azar veriyorum emziğide veyorum emiyor belki sizede yardımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…