Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkese selamlar.....Sürekli basım dönüyordu doktora gittim.
Yorgunluk, uykusuzluk ve düzensiz beslenme sonucu tansiyonun düşüyor dedi.Eşime dönüp sürekli; uyuyacak, dinlenecek, iyi beslenecek dedi

Kızlar saçımı bile tarayamıyorum.Allah yokluklarını vermesin ama arada az yaş olmasın kızlar iyi korunun

Korunma derken nasıl korunuyorsunuz?Bizde daha siftah yok eylülde 1 sene olacak sanırım. Biraz daha beklesek dinen boşama hakkım doğuyor yaniSpiral düşünüyorum ama taktıran oldumu?Artı henüz adet olmadım.Kızımda hemen olmuştum.

Ay geçmiş olsun ya her defasında diyorum çok çocuklar zor valla Allah yardımcınız olsun.

Biz eski usul prezervatifle devam ediyoruz. Devam ediyoruz derken daha 2 gün önce ilk valla bende eşime diyorum Allah korusun hamile falan kalırım da o da olsun ne güzel dio tabi onlar rahat

çok teşekkür ederim araştırıcam mutlaka ben kendimce konuşarak sakinleştirerek buldum çözümü

Bnmki de baya derin uyudu dun gece 3e kdr, mama da meme de almadi ac ac uyudu cocugum, 3ten sonra anca biraz biraz acilmaya basladi

Cok tesekkur ederim

3 gün sürüyomu etkileri, agir geliyo bebiklere demekki ya, cok fena
etkisi hala devam ediyor ilk defa bu kadar acı çekti ondanmı yoksa gerçekten ağrıyormu acaba anlamadığım bir şekilde durduk yere ağlıyor aşının oldugu yerde sertlik var gecmezse pazartesi gidicem bakalım nedn böyle

Selam canim
Saat aralığı fazla gibi normalde evet 5 saat ara açabilirsiniz diyorlar lakin benim bebede durmuyor belki doyuyor alışkanlık yapıyordu olabilir sen bir aralığı azaltıp dene bakalım ne olacak
Uyanmadan huzursuz olma durumu bendede var bazen açlıktan bazen gazdan kakasını yapamayınca hele of

Bizimkide 4 de yapıyor kızım şu saati iyi ayarla diyorum yok

4 yaptı ya üstüne de geçiyor emen bebeklerde genelde bu şekilde olur diyorlar cok cıvık hayda üst değiştir derken aciyor boncuk gözlerini inan dun 4 den 6 buçukta kadar ayaktaydik

neyseki benim büyük kızla bu kızım arası 16 yıl)) baya açtım arayı ama bence çok olmasa daha iyi olurdu ama zor tabi Allah kolaylık versin

Ay inşallah bakalım bizim kizda tutar kaçıncı haftada alıştı gec kalmadık inşallah

Selamlar,
Geçmiş olsun canim
Gercekten zor bir süreç Rabbim başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı
Eşlerimizin yardım etmesi şart
Sagolsun bizimki yardım ediyor aksam olsun gelsin h sonu olsun gelsin diye dört gözle bekliyorum
Aksama kadar her taraf her tarafta sadece sabahları tost yapıyorum en acilinden 10 taksitle aksama kadar bekliyorum bizimki gelsin de bisiler yapalım diye
Gece 11 lerde yemek yapıyorum bazen de dışarıdan güç bitiyor
Uykusuzluk yorgunluk

6 yasinda oglum var ona çok üzülüyorum
İlgi ister istemez dağılıyor aksam 7 olmus anne ben acıktım dedi yavrum saat kaç ole dedim sen benim acıkıp acikmadigimi düşünmüyorsun dedi sitem ediyor bide sürekli oglum sessiz diyorum uyanınca ben ses yapmadım ki diyor

Gecen gün yatak odasında uyutmaya çalışıyorum zıplıyor oglm çıkar mısın dedim ben neden çıkıyorum siz çıkın dedi tamam dedim çocuk haklı sonra tekrar peşime ses de yapıyor bende kızdım neden böyle yapıyorsun diye benimde doğal bir hakkım var dedi

Öncesinde oglum cok haklısın en doğal hakkın oyun oynamak ses çıkarmak ama kardeşin daha küçük o yüzden kendini ifade edemiyor bize ihtiyacı var gibi söylemlerden yapistirdi herseyde benimde oyun oynamak doğal hakkım diyor

72 saate kadar devam edermis ates riski ve asinin etkisi, bizde de var hala halsizlik gibi, uyurken de inliyo bazen, bizimkileri fazla etkiledi heralde aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…