Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bakıcı ve ev yardımcısı tutacaksan neden olmasın deİyi bari yalnız değmilmişim kızİstek de yok acıkcası yorgunluktan duşa girmeye dahi üşeniyorum bazen
neyseki benim büyük kızla bu kızım arası 16 yıl)) baya açtım arayı ama bence çok olmasa daha iyi olurdu ama zor tabi Allah kolaylık versin
Sizin iyiymiş biraz fazla olmuş 16 sene.Amin hepimize inşallah.
Maşallah büyümüş de küçülmüşHaklı çocuk oyun oynamak hakkı.Kıskançlık bizde çok fena boyuta ulaştı.Oğlum kucağımdayken sinir krizi geçiriyor beni al kıca kuca diye bağırıyor kızım.

Bizim yemek 3 çeşit hazır kıta her zaman. Bebiş uyuyunca doğru mutfağa saat öğle 1 de olsa yemeği aradan çıkarıyorum.2 yaşında kızım zaten onun için yapıyorum.Kızımda iken eşimin gelmesini beklerdim bişeyler yemek için.Çünkü ne uyur ne de memeden inerdi.

Ay çocuk bakmayı geçtin o ilk kalkış hala aklımda

Valla istek bende de çok yok kız uyuyunca zaten pert oluyorum yorgunluktan

Ben doğar doğmaz verdim hastanede emzirme danışmanı ve çocuk doktoru emzik kesinlikle vermiyoruz diyorlardı onlar çıkınca verdim almayınca almaz sonra diye. Avent ve bibs iki tane emziğimiz var avent damaklı gibi olduğu için özellkle uyku aralarında uyanınca onu vermesi daha kolay. Bibsi gündüz alıyor. Çok severek emdiğini sanmıyorum ikisinide ama gerçekten büyük kurtarıcı şak diye susuyolar yada emzik verince anında gözlerini kapatıyolar. Mideleri bulanırsa ısrar etmeyin normal mememiz gibi dilinin üstünde vermeye çalışın bu dediğim aventte daha kolay bibs yuvarlak olduğu için ağzını açması gerekiyor tamamen ama diğeri az bi yolunu bulsa giriyor ağzına aldığında emziğin ucuna azcık elinizle tık tık yapın ve ilgisini dağıtmaya çalışın ninni şarkı çıngırak vs. Umarım işe yarar

bi de bebekler gece kaka yapmaz derler, bizimkiler hiç kitaba uymuyor
doktor uyuyosa uyandırma dedi, ben de pek bilemedim bu hal uyku hali mi uyanıklıktan mı sayılmalı. ama daha midesi çok küçük ondan acıkıyo muhtemelen. ben arayı 3.5-4 saate indireyim iyisi mi

Benmde ara ara basım dönüyor ben de doktora gittim bütün tahlil tetkiklerim yapıldı sonuç sadece yorgunluk dedi aynı şekilde
Ben korunmuyorum doktor kontrolüne gittim geçen hafta. Bana 5-6 ay adet görmeyeceğimi söyledi. Emziren annelerde böyle olabiliyormuş. Zaten bu bebis zor oldu ikinci de olursa ne ala derim zor evet ama napiiim kardeş de güzel bir şey
çok teşekkür ederim araştırıcam mutlaka ben kendimce konuşarak sakinleştirerek buldum çözümü
Bizde de oluyor bu ara ara. Ben de emzirirken bir yandan fön makinesini açıyorum yanımıza dusuk ayarda onun sesi sakinleştiriyor. Telefondan falan açtığım fön makinesi sesini kabul etmiyor ama illa gerçeği olacak

Ay maşallah
Kızımda ole kucaktan inmiyor uyumuyor da kitleniyorum
Oğlumun öğünü aksatmamaya çalışıyorum
Bazen ağlıyor ama yapacak bisi yok

Alakası yok vallahi doğru söylüyorsun
Gece uykusunda olduğu için çok ağlamalı olmuyor bizim kiz inliyor genelde rahat edemiyorum
İlk defa derin uyumuş bende ole ağlamadı ama baktım parmakları ağzında sapur şupur sesler geliyor
4 buçuk saat olmuş anam ilk bu belkide mizmizlandi duymadım aşırı yorgunum bu aralar
Sen sene bakalim canim

Yaşlar çok yakın ileride avantaj olcak ama şimdi zordur Allah yardimcin olsun
Kıskanır bizimki bile Kıskanıyor
İlk eve bebis geldiğinde bize cephe aldı
Ben babannemlerde kalicam ben anneannemle uyuyacağım
Bende lohusayim ağlıyorum cocum evi terk etti diye
Neyse 2 gün sonra dedik oglum evimizde uyumalıyız ama babannen gelir seninle uyur
E zamanla gördü sevgide aynı şükür oturdu süreç

Ahanda mesai başladı bizde
Namizsiz kaka zamanında geleydin uykudan etmeyeydin yaaaa
Saka bir yana yeterki yapsınlar oğlum mamaya büyüdü cok sancılı bir süreçti lavanta yaptırırdım cocuk perişan olurdu yavrummm

Lavman yani telin azizliği

Heeeyy kızlar selaaaammm nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ben pek uğrayamıyorum buraya çünkü artık zayıflama topiklerinde geziniyorum
Acilen kilo vermem lazım kafayı yiycem yoksa
Sizde durumlar ne hatunlar
Özledim hepinizi
sweetgirlcandy Jou MC06 Zekta1 M murphy N Nurhafsa Amazing family ayy hatırlayamadığım olduysa kusura bakmayın kızlar gecenin bu saati bu kafayla bu kadar
Öpüyorum siziiiiiii koccccamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…