- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.945
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #68.061
Yo hamilelik oluştuysa adet olmazsınız. Bazılarında oluyordur tabiGec dollenmede olsa adet gormem gerekmiyo üstüne gorme olması lazım ozaman da
Bakıcı ve ev yardımcısı tutacaksan neden olmasın deAy geçmiş olsun ya her defasında diyorum çok çocuklar zor valla Allah yardımcınız olsun.
Biz eski usul prezervatifle devam ediyoruz. Devam ediyoruz derken daha 2 gün önce ilkvalla bende eşime diyorum Allah korusun hamile falan kalırım da o da olsun ne güzel dio tabi onlar rahat
Sizin iyiymiş biraz fazla olmuş 16 sene.Amin hepimize inşallah.neyseki benim büyük kızla bu kızım arası 16 yıl)) baya açtım arayı ama bence çok olmasa daha iyi olurdu ama zor tabi Allah kolaylık versin
Maşallah büyümüş de küçülmüşSelamlar,
Geçmiş olsun canim
Gercekten zor bir süreç Rabbim başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı
Eşlerimizin yardım etmesi şart
Sagolsun bizimki yardım ediyor aksam olsun gelsin h sonu olsun gelsin diye dört gözle bekliyorum
Aksama kadar her taraf her tarafta sadece sabahları tost yapıyorum en acilinden 10 taksitle aksama kadar bekliyorum bizimki gelsin de bisiler yapalım diye
Gece 11 lerde yemek yapıyorum bazen de dışarıdan güç bitiyor
Uykusuzluk yorgunluk
6 yasinda oglum var ona çok üzülüyorum
İlgi ister istemez dağılıyor aksam 7 olmus anne ben acıktım dedi yavrum saat kaç ole dedim sen benim acıkıp acikmadigimi düşünmüyorsun dedi sitem ediyor bide sürekli oglum sessiz diyorum uyanınca ben ses yapmadım ki diyor
Gecen gün yatak odasında uyutmaya çalışıyorum zıplıyor oglm çıkar mısın dedim ben neden çıkıyorum siz çıkın dedi tamam dedim çocuk haklısonra tekrar peşime ses de yapıyor bende kızdım neden böyle yapıyorsun diye benimde doğal bir hakkım var dedi
Öncesinde oglum cok haklısın en doğal hakkın oyun oynamak ses çıkarmak ama kardeşin daha küçük o yüzden kendini ifade edemiyor bize ihtiyacı var gibi söylemlerden yapistirdi herseyde benimde oyun oynamak doğal hakkım diyor
Ayy hadi insallah yaa 14 yarın 15 inci günümYo hamilelik oluştuysa adet olmazsınız. Bazılarında oluyordur tabi
Ay çocuk bakmayı geçtin o ilk kalkış hala aklımdaBakıcı ve ev yardımcısı tutacaksan neden olmasın deİyi bari yalnız değmilmişim kız İstek de yok acıkcası yorgunluktan duşa girmeye dahi üşeniyorum bazen
Sizin iyiymiş biraz fazla olmuş 16 sene.Amin hepimize inşallah.
Maşallah büyümüş de küçülmüşHaklı çocuk oyun oynamak hakkı.Kıskançlık bizde çok fena boyuta ulaştı.Oğlum kucağımdayken sinir krizi geçiriyor beni al kıca kuca diye bağırıyor kızım.
Bizim yemek 3 çeşit hazır kıta her zaman. Bebiş uyuyunca doğru mutfağa saat öğle 1 de olsa yemeği aradan çıkarıyorum.2 yaşında kızım zaten onun için yapıyorum.Kızımda iken eşimin gelmesini beklerdim bişeyler yemek için.Çünkü ne uyur ne de memeden inerdi.
Testi yapınca 2.çizgi hemen beliriyor mu?Ayy hadi insallah yaa 14 yarın 15 inci günüm
EvetttTesti yapınca 2.çizgi hemen beliriyor mu?
Havuz önermiyor doktorlar 1 yaştan önce diye biliyorum
Öyle mi bunları bilmiyordumÜşütmekten ziyade bakteri ve mikroplara karşı dayanıksız oluyorlar diye biliyorum.
6 aydan önce deniz, 1 yaştan önce de havuz önerilmiyor bebeklerde.. Uyarıları bilmeyip ya da önemsemeyip kendi bildiğini yapanlar var.Öyle mi bunları bilmiyordumvalla çok küçük bebekler görüyorum ama havuzda emin olamadım
Ay hadi inşallah vardır yaaa var gibi duruyorEvettt
Bugün gördüm bak sen sorduktan sonraÖyle mi bunları bilmiyordumvalla çok küçük bebekler görüyorum ama havuzda emin olamadım
Ben doğar doğmaz verdim hastanede emzirme danışmanı ve çocuk doktoru emzik kesinlikle vermiyoruz diyorlardı onlar çıkınca verdim almayınca almaz sonra diye. Avent ve bibs iki tane emziğimiz var avent damaklı gibi olduğu için özellkle uyku aralarında uyanınca onu vermesi daha kolay. Bibsi gündüz alıyor. Çok severek emdiğini sanmıyorum ikisinide ama gerçekten büyük kurtarıcı şak diye susuyolar yada emzik verince anında gözlerini kapatıyolar. Mideleri bulanırsa ısrar etmeyin normal mememiz gibi dilinin üstünde vermeye çalışın bu dediğim aventte daha kolay bibs yuvarlak olduğu için ağzını açması gerekiyor tamamen ama diğeri az bi yolunu bulsa giriyor ağzına aldığında emziğin ucuna azcık elinizle tık tık yapın ve ilgisini dağıtmaya çalışın ninni şarkı çıngırak vs. Umarım işe yararAyni dertten muzdarip biri olarak yorum yapacak arkadaşları heyecanla bekliyorum
bir sürü marka denedim bu arada herkes her emzigi almaz dedi sonuç 5 emzik de olumsuz simdi bibs deneyeceğim
Meme reddi de yaşadığım için korkuyorum ama bu şekilde olması da sıkıntı
Surekli emdiği için doktor bu şekilde sadece ön süt alır aralıklarla emzirmek lazım diyor lakin surekli uyumak isteyip uyuyamamadigi için ve memede uyumaktan başka yolla uyumadigi için hiç bitmiyor
Iki büklüm oda bende ne olacak bilmiyorum
bi de bebekler gece kaka yapmaz derler, bizimkiler hiç kitaba uymuyorSelam canim
Saat aralığı fazla gibi normalde evet 5 saat ara açabilirsiniz diyorlar lakin benim bebede durmuyor belki doyuyor alışkanlık yapıyordu olabilir sen bir aralığı azaltıp dene bakalım ne olacak
Uyanmadan huzursuz olma durumu bendede var bazen açlıktan bazen gazdan kakasını yapamayınca hele of
Bizimkide 4 de yapıyor kızım şu saati iyi ayarla diyorum yok
4 yaptı ya üstüne de geçiyor emen bebeklerde genelde bu şekilde olur diyorlar cok cıvık hayda üst değiştir derken aciyor boncuk gözlerini inan dun 4 den 6 buçukta kadar ayaktaydik
Benmde ara ara basım dönüyor ben de doktora gittim bütün tahlil tetkiklerim yapıldı sonuç sadece yorgunluk dedi aynı şekildeHerkese selamlar.....Sürekli basım dönüyordu doktora gittim.
Yorgunluk, uykusuzluk ve düzensiz beslenme sonucu tansiyonun düşüyor dedi.Eşime dönüp sürekli; uyuyacak, dinlenecek, iyi beslenecek dedi
Kızlar saçımı bile tarayamıyorum.Allah yokluklarını vermesin ama arada az yaş olmasın kızlar iyi korunun
Korunma derken nasıl korunuyorsunuz?Bizde daha siftah yok eylülde 1 sene olacak sanırım. Biraz daha beklesek dinen boşama hakkım doğuyor yaniSpiral düşünüyorum ama taktıran oldumu?Artı henüz adet olmadım.Kızımda hemen olmuştum.
Bizde de oluyor bu ara ara. Ben de emzirirken bir yandan fön makinesini açıyorum yanımıza dusuk ayarda onun sesi sakinleştiriyor. Telefondan falan açtığım fön makinesi sesini kabul etmiyor ama illa gerçeği olacakçok teşekkür ederim araştırıcam mutlaka ben kendimce konuşarak sakinleştirerek buldum çözümü
Bakıcı ve ev yardımcısı tutacaksan neden olmasın deİyi bari yalnız değmilmişim kız İstek de yok acıkcası yorgunluktan duşa girmeye dahi üşeniyorum bazen
Maşallah büyümüş de küçülmüşHaklı çocuk oyun oynamak hakkı.Kıskançlık bizde çok fena boyuta ulaştı.Oğlum kucağımdayken sinir krizi geçiriyor beni al kıca kuca diye bağırıyor kızım.
Bizim yemek 3 çeşit hazır kıta her zaman. Bebiş uyuyunca doğru mutfağa saat öğle 1 de olsa yemeği aradan çıkarıyorum.2 yaşında kızım zaten onun için yapıyorum.Kızımda iken eşimin gelmesini beklerdim bişeyler yemek için.Çünkü ne uyur ne de memeden inerdi.
bi de bebekler gece kaka yapmaz derler, bizimkiler hiç kitaba uymuyor
doktor uyuyosa uyandırma dedi, ben de pek bilemedim bu hal uyku hali mi uyanıklıktan mı sayılmalı. ama daha midesi çok küçük ondan acıkıyo muhtemelen. ben arayı 3.5-4 saate indireyim iyisi mi
Yaşlar çok yakın ileride avantaj olcak ama şimdi zordur Allah yardimcin olsunBakıcı ve ev yardımcısı tutacaksan neden olmasın deİyi bari yalnız değmilmişim kız İstek de yok acıkcası yorgunluktan duşa girmeye dahi üşeniyorum bazen
Alakası yok vallahi doğru söylüyorsun
Gece uykusunda olduğu için çok ağlamalı olmuyor bizim kiz inliyor genelde rahat edemiyorum
İlk defa derin uyumuş bende ole ağlamadı ama baktım parmakları ağzında sapur şupur sesler geliyor
4 buçuk saat olmuş anam ilk bu belkide mizmizlandi duymadım aşırı yorgunum bu aralar
Sen sene bakalim canim
Lavman yani telin azizliğiAhanda mesai başladı bizde
Namizsiz kaka zamanında geleydin uykudan etmeyeydin yaaaa
Saka bir yana yeterki yapsınlar oğlum mamaya büyüdü cok sancılı bir süreçti lavanta yaptırırdım cocuk perişan olurdu yavrummm
1 hafta oldu vereli hergün cerdim emzirmeden sonra keyifli zamanlarındaAy inşallah bakalım bizim kizda tutar kaçıncı haftada alıştı gec kalmadık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?