Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende oglumdaki gibi dogar doğmaz verdim
İlk bir ay severek emdi avent kullandim sonra
Emmeyi red etti emzik deki gibi meme ucunu aradi derken vermedim emzigi eskisi gb sonra da ara ara denedim almadı bibs sipariş ettim gelmiş şehir dışındayım eve geçer geçmez deneyeceğim inşallah olumlu olur
Teşekkürler

Oyyy fatmamm bende diyorum bukızz nerdeebhiç gelmiyoo
Benimde gece nesaim işte hep ateşine kontrol ediyorum 2ayın aşısı oldu yavrumm

Enemm erken başlamışsın ben yemeğimi azalttığım an sütüm azalıyor sende nasıl peki durumlar

Ooo hatuna bak kilo vermeye başlamış bende diyorum yoğunluktan yazmıyor bize

Kızlar bgn rota aşısı için doktora gittik. Diğer aşıları (devletin yaptigi karma aşılar) henüz yaptırmadığımız için rotayı yapmadı. Hepsi aynı anda yapılır, daha etkili olur tarzı konuştu. Zaten doktor da bir tuhaftı. Niye geldiniz? (Ilk kez ona götürdük) Neden öteki aşıları yaptırmadan geldiniz? Bu tarz höt zöt konuştu çok rahatsız oldum. Kalça ultrasyonu fln yaptirmayacak misiniz demesem kalkin gidin diyecek o derece kalça ultrasonu için de 1 saat beklemek istemedigimiz icin arkamiza baka baka geldik
Neyse bizim bebiş 6.250kg olmuş boyu 59,5

Canim hepatit asilaridami vurulmadi neden geciktirdin bukadar hepsi bir agir olur zaten rota henuz yapilmaz 3. Ay yaptr daha karma asi olcak bebis hepsini kaldirmaz ki

Devletemi gidiyorsunuz? Ozel hastanelerde okadar bekletmiyorlar kalca icin bildigim kadariyla

Kizlar e bebek ve civil disinda alisveris yaptiginiz magazalar varmi ben sirin sirin konbinler almak istiyorum ama bulamadim hic internetede pek guvenmiyorum acikcasi pamuk yazdigi halde penye geldi bi kere bidaha almadim ordan

Maşallah bebişe
bizim Dr rota aşısını 3 ve 5 te önermişti. Bu dönem başka aşı olmadığı için daha rahat olur dedi

Kizlar ya nezamandir sorcam unutuyorum d vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben pek veremedim kuzuma cunku bize dr. Ocean verdi sanki kabiz yapiyor gibi cocuk ıkına ıkına zor yapiyordu gecen gun ebeye soyledim ocean en iyisi ama istersen ben vereyim onu dene bi dedi monovit d3 verdi onuda netten arastirdim iyi degil yazmis herkes ne yapsam bilemedim oceana duzenli devam edeyimmi bugune kadar cok nadir verdim uzuluyorum vitamini eksik olur diye

Devletemi gidiyorsunuz? Ozel hastanelerde okadar bekletmiyorlar kalca icin bildigim kadariyla
Malesef bekletiyorlar. Biz özele gidiyoruz. Kalça ultrasyonu için 1,5 saat bekledik. Üstüne birde 1 saat sonucu göstermek için doktorun keyfini bekledik. O gün de buranın en sıcak günüydü çocuğumla birlikte telef olduk.

Ocean kullanıyoruz. İçeriği temiz sadece zeytinyağı var. D vitamini yapmıyordur kabız diye düşünüyorum.

Canim hepatit asilaridami vurulmadi neden geciktirdin bukadar hepsi bir agir olur zaten rota henuz yapilmaz 3. Ay yaptr daha karma asi olcak bebis hepsini kaldirmaz ki
Iki kez hepatit vuruldu. 2. Ayda vurulacak olan verem vs onlar vurulmadi ki zaten saglik ocagi onlar icin 16 eylule randevu verdi. Burda okudugum kadariyla daha gec randevu alanlar var. Doktor 16 eylulunde gec olacagini 6 eylule kadar bekle en gec dedi. Geciktirdigimiz veya atladigimiz bir aşısı yok henüz :)

C Hadi ya cok uzuldum 1 aylik cocugu okdr bkletmleri heleki covid donmnde sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…