Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla canim bnde sasirdim okuyunca biz 35 gunlukken covid olduk 1. Ay asisini gec yaptilar karma icinde 15 gun sonraya randevu verdi hatta ben istemedim daha anca toparlar diye hic bisey olmaz biz dogum gunune gore ay ay vuruyoruz asilarini dedi 4. Ay asisinida ayin 10na verdi dogdugu gune denk getiriyor 3. Ayda rota yaptir biz yapmiyoruz kusar diye dedi

Kizlar e bebek ve civil disinda alisveris yaptiginiz magazalar varmi ben sirin sirin konbinler almak istiyorum ama bulamadim hic internetede pek guvenmiyorum acikcasi pamuk yazdigi halde penye geldi bi kere bidaha almadim ordan
Canim lcw defacto olabilir

Ocean bende veriyorum bence vermeye devam et d vitamini önemli

Maşallah kuzuma ay böyle doktorlardan nefret ediyorum yaa

Ocean veriyorum bende, basindaki kemiklerin kapanmasi icin onemliymis her gun veriyorum ve icinde de zeytinyag var ztn, vermelisin bencede, ben mama verirken arada biberonu cekip oyle verip sonra hemen mamaya devam ediyorum agzinda kalmasin bogazina kacmasin diye, bi kere bogazina kacti o yuzden dikkatli veriyorum
Bizde oyle yapalim, en iyi o sanırım. Ama hepsini qyni anda olması daha etkili olur dedi üstune basa basa ısrarla
2. Ayda verem, karma asi ve zaturre asisi yapiliyomus, ben 3u bir arada olmasin diye zaturre ve karmayi bu hafta yaptirdim, veremi haftaya yaptiricm, agir geliyo bebeklere o kadar asi bir arada, kimisine hicbsey yapmiyo ama bnmkinin atesi cikar gibi oldu halsizlesti cok agir uyudu uyandiramadik, agrisi oldu heralde uykusunda inledi fln, kiyamadim hepsini bir yaptirmaya, daha etkili olmasiyla alakasi yok bence cunku hepsi farkli biseyin aşısı, birbirlerine nasil etki etsinlerki

Canim bunu kullanıyorum

D vitamini çok önemli günlük vermemiz gerekiyor. Bende pedia-d kullanıyorum günlük 3 damla. Gaz damlası vs onları geçtim de d vitaminine dikkat etmek gerekiyor

Biz 2.ay aşılarını salı günü yaptırdık. Her ihtimale karşı rotayı 1hafta sonra yaptırın ağır gelmesin dedileri. Maşallah bebişe

Maşallah kuzuma ay böyle doktorlardan nefret ediyorum yaa
Edilmeyecek gibi değil ki

Onu duymadım ama aklında kalmasın o zaman nasıl uygun görürseniz

Biz 2.ay aşılarını salı günü yaptırdık. Her ihtimale karşı rotayı 1hafta sonra yaptırın ağır gelmesin dedileri. Maşallah bebişe
Valla doktoru hiç sevmedim, bi daha da gidecegimi sanmiyorum o yüzden dediginin bir hükmü kalmadı gözümde. Aynı gün yaptırmak bence de ağır olur 16 eylül karma aşı için geç olur dedi. özel hasteneler de karma aşı yapıyorlarmış 6 eylülde karmasını 1 hafta sonra da rotasını yaptırıcam bakalım

1hafta ara bana da mantıklı geldi açıkcası. Ben de haftaya yaptırıcam. Şimdiden şifa olsun inşallah

Hu huuu kızıma gelen hediyeye bakın

O degil de bize gelen cicişler hep 6-9 aylık ve de istisnasız hepsi yazlık kara kış zamanı nasıl giyilecek o giysiler ben bilmem çoğunda da değişim kartı yok malesef. Size gelenler de öyle mi merak ettim

Eklentiler

• 20220820_102751.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 73

Ay yerim maşallah
Bisi diyeyim mi bana da ole 6 .9 ama yazlık hahaha
Bide bizimkiler ara sezon dogdu ilk kıyafetleri uzun tutumlardi eee 1 Ay sonra yazlık kısmına gectik 1 3 lerim hepsi 1 aycik giydi neyse ki kiz bekleyen arkadas var

Ben de başka doğuranlara götürürüm diye hediye paketini bile atmadım, elden çıkarabildiklerimi çıkarayım

Selam kızlar uyku arkadaşı düşündünüz mü aklımdaki modeller
Sanki uyudularda arkadaşı kaldı oda ayrı mevzu

Eklentiler

• Screenshot_20220820-172637_Instagram.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220820-172542_Trendyol.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220820-172528_Trendyol.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…