- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #68.101
Valla canim bnde sasirdim okuyunca biz 35 gunlukken covid olduk 1. Ay asisini gec yaptilar karma icinde 15 gun sonraya randevu verdi hatta ben istemedim daha anca toparlar diye hic bisey olmaz biz dogum gunune gore ay ay vuruyoruz asilarini dedi 4. Ay asisinida ayin 10na verdi dogdugu gune denk getiriyor 3. Ayda rota yaptir biz yapmiyoruz kusar diye dediIki kez hepatit vuruldu. 2. Ayda vurulacak olan verem vs onlar vurulmadi ki zaten saglik ocagi onlar icin 16 eylule randevu verdi. Burda okudugum kadariyla daha gec randevu alanlar var. Doktor 16 eylulunde gec olacagini 6 eylule kadar bekle en gec dedi. Geciktirdigimiz veya atladigimiz bir aşısı yok henüz :)
Canim lcw defacto olabilirKizlar e bebek ve civil disinda alisveris yaptiginiz magazalar varmi ben sirin sirin konbinler almak istiyorum ama bulamadim hic internetede pek guvenmiyorum acikcasi pamuk yazdigi halde penye geldi bi kere bidaha almadim ordan
Özelin bir lüksü kalmadı eskisi gibiC
Hadi ya cok uzuldum 1 aylik cocugu okdr bkletmleri heleki covid donmnde sacma
Defacto ve lcwdan da alıyorumKizlar e bebek ve civil disinda alisveris yaptiginiz magazalar varmi ben sirin sirin konbinler almak istiyorum ama bulamadim hic internetede pek guvenmiyorum acikcasi pamuk yazdigi halde penye geldi bi kere bidaha almadim ordan
Ocean bende veriyorum bence vermeye devam et d vitamini önemliKizlar ya nezamandir sorcam unutuyorum d vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben pek veremedim kuzuma cunku bize dr. Ocean verdi sanki kabiz yapiyor gibi cocuk ıkına ıkına zor yapiyordu gecen gun ebeye soyledim ocean en iyisi ama istersen ben vereyim onu dene bi dedi monovit d3 verdi onuda netten arastirdim iyi degil yazmis herkes ne yapsam bilemedim oceana duzenli devam edeyimmi bugune kadar cok nadir verdim uzuluyorum vitamini eksik olur diye
Maşallah kuzumaKızlar bgn rota aşısı için doktora gittik. Diğer aşıları (devletin yaptigi karma aşılar) henüz yaptırmadığımız için rotayı yapmadı. Hepsi aynı anda yapılır, daha etkili olur tarzı konuştu. Zaten doktor da bir tuhaftı. Niye geldiniz? (Ilk kez ona götürdük) Neden öteki aşıları yaptırmadan geldiniz? Bu tarz höt zöt konuştu çok rahatsız oldum. Kalça ultrasyonu fln yaptirmayacak misiniz demesem kalkin gidin diyecek o derecekalça ultrasonu için de 1 saat beklemek istemedigimiz icin arkamiza baka baka geldik
Neyse bizim bebiş 6.250kg olmuş boyu 59,5
Ocean veriyorum bende, basindaki kemiklerin kapanmasi icin onemliymis her gun veriyorum ve icinde de zeytinyag var ztn, vermelisin bencede, ben mama verirken arada biberonu cekip oyle verip sonra hemen mamaya devam ediyorum agzinda kalmasin bogazina kacmasin diye, bi kere bogazina kacti o yuzden dikkatli veriyorumKizlar ya nezamandir sorcam unutuyorum d vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben pek veremedim kuzuma cunku bize dr. Ocean verdi sanki kabiz yapiyor gibi cocuk ıkına ıkına zor yapiyordu gecen gun ebeye soyledim ocean en iyisi ama istersen ben vereyim onu dene bi dedi monovit d3 verdi onuda netten arastirdim iyi degil yazmis herkes ne yapsam bilemedim oceana duzenli devam edeyimmi bugune kadar cok nadir verdim uzuluyorum vitamini eksik olur diye
2. Ayda verem, karma asi ve zaturre asisi yapiliyomus, ben 3u bir arada olmasin diye zaturre ve karmayi bu hafta yaptirdim, veremi haftaya yaptiricm, agir geliyo bebeklere o kadar asi bir arada, kimisine hicbsey yapmiyo ama bnmkinin atesi cikar gibi oldu halsizlesti cok agir uyudu uyandiramadik, agrisi oldu heralde uykusunda inledi fln, kiyamadim hepsini bir yaptirmaya, daha etkili olmasiyla alakasi yok bence cunku hepsi farkli biseyin aşısı, birbirlerine nasil etki etsinlerkiBizde oyle yapalim, en iyi o sanırım. Ama hepsini qyni anda olması daha etkili olur dedi üstune basa basa ısrarla
Kizlar ya nezamandir sorcam unutuyorum d vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben pek veremedim kuzuma cunku bize dr. Ocean verdi sanki kabiz yapiyor gibi cocuk ıkına ıkına zor yapiyordu gecen gun ebeye soyledim ocean en iyisi ama istersen ben vereyim onu dene bi dedi monovit d3 verdi onuda netten arastirdim iyi degil yazmis herkes ne yapsam bilemedim oceana duzenli devam edeyimmi bugune kadar cok nadir verdim uzuluyorum vitamini eksik olur diye
Onu duymadım ama aklında kalmasın o zaman nasıl uygun görürsenizBizde oyle yapalim, en iyi o sanırım. Ama hepsini qyni anda olması daha etkili olur dedi üstune basa basa ısrarla
D vitamini çok önemli günlük vermemiz gerekiyor. Bende pedia-d kullanıyorum günlük 3 damla. Gaz damlası vs onları geçtim de d vitaminine dikkat etmek gerekiyorKizlar ya nezamandir sorcam unutuyorum d vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben pek veremedim kuzuma cunku bize dr. Ocean verdi sanki kabiz yapiyor gibi cocuk ıkına ıkına zor yapiyordu gecen gun ebeye soyledim ocean en iyisi ama istersen ben vereyim onu dene bi dedi monovit d3 verdi onuda netten arastirdim iyi degil yazmis herkes ne yapsam bilemedim oceana duzenli devam edeyimmi bugune kadar cok nadir verdim uzuluyorum vitamini eksik olur diye
Biz 2.ay aşılarını salı günü yaptırdık. Her ihtimale karşı rotayı 1hafta sonra yaptırın ağır gelmesin dedileri. Maşallah bebişeKızlar bgn rota aşısı için doktora gittik. Diğer aşıları (devletin yaptigi karma aşılar) henüz yaptırmadığımız için rotayı yapmadı. Hepsi aynı anda yapılır, daha etkili olur tarzı konuştu. Zaten doktor da bir tuhaftı. Niye geldiniz? (Ilk kez ona götürdük) Neden öteki aşıları yaptırmadan geldiniz? Bu tarz höt zöt konuştu çok rahatsız oldum. Kalça ultrasyonu fln yaptirmayacak misiniz demesem kalkin gidin diyecek o derecekalça ultrasonu için de 1 saat beklemek istemedigimiz icin arkamiza baka baka geldik
Neyse bizim bebiş 6.250kg olmuş boyu 59,5
Bunu alayim bariCanim bunu kullanıyorum Eki Görüntüle 3116438
Edilmeyecek gibi değil kiMaşallah kuzumaay böyle doktorlardan nefret ediyorum yaa
Ocean veriyorum bende, basindaki kemiklerin kapanmasi icin onemliymis her gun veriyorum ve icinde de zeytinyag var ztn, vermelisin bencede, ben mama verirken arada biberonu cekip oyle verip sonra hemen mamaya devam ediyorum agzinda kalmasin bogazina kacmasin diye, bi kere bogazina kacti o yuzden dikkatli veriyorum
2. Ayda verem, karma asi ve zaturre asisi yapiliyomus, ben 3u bir arada olmasin diye zaturre ve karmayi bu hafta yaptirdim, veremi haftaya yaptiricm, agir geliyo bebeklere o kadar asi bir arada, kimisine hicbsey yapmiyo ama bnmkinin atesi cikar gibi oldu halsizlesti cok agir uyudu uyandiramadik, agrisi oldu heralde uykusunda inledi fln, kiyamadim hepsini bir yaptirmaya, daha etkili olmasiyla alakasi yok bence cunku hepsi farkli biseyin aşısı, birbirlerine nasil etki etsinlerki
Onu duymadım ama aklında kalmasın o zaman nasıl uygun görürseniz
Valla doktoru hiç sevmedim, bi daha da gidecegimi sanmiyorum o yüzden dediginin bir hükmü kalmadı gözümde. Aynı gün yaptırmak bence de ağır olurBiz 2.ay aşılarını salı günü yaptırdık. Her ihtimale karşı rotayı 1hafta sonra yaptırın ağır gelmesin dedileri. Maşallah bebişe
1hafta ara bana da mantıklı geldi açıkcası. Ben de haftaya yaptırıcam. Şimdiden şifa olsun inşallahEdilmeyecek gibi değil ki
Valla doktoru hiç sevmedim, bi daha da gidecegimi sanmiyorum o yüzden dediginin bir hükmü kalmadı gözümde. Aynı gün yaptırmak bence de ağır olur16 eylül karma aşı için geç olur dedi. özel hasteneler de karma aşı yapıyorlarmış 6 eylülde karmasını 1 hafta sonra da rotasını yaptırıcam bakalım
Hu huuu kızıma gelen hediyeye bakın
O degil de bize gelen cicişler hep 6-9 aylık ve de istisnasız hepsi yazlıkkara kış zamanı nasıl giyilecek o giysiler ben bilmem çoğunda da değişim kartı yok malesef. Size gelenler de öyle mi merak ettim
Ben de başka doğuranlara götürürüm diye hediye paketini bile atmadım, elden çıkarabildiklerimi çıkarayımAy yerim maşallah
Bisi diyeyim mi bana da ole 6 .9 ama yazlık hahaha
Bide bizimkiler ara sezon dogdu ilk kıyafetleri uzun tutumlardi eee 1 Ay sonra yazlık kısmına gectik 1 3 lerim hepsi 1 aycik giydi neyse ki kiz bekleyen arkadas var
Tabi tabi. Bgn hastaneye giderken eşim söyleniyodu hadi acele et gec kalıcaz diye. Dedim 5-10 dkdan bir şey olmaz, sanki millet doktorun kapisinda kuyruk mu oldu dedim. Bi gittik, kalabaligi gorunce hakikatten kuyruk varmis dedimÖzelin bir lüksü kalmadı eskisi gibi
Ben de başka doğuranlara götürürüm diye hediye paketini bile atmadım, elden çıkarabildiklerimi çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?