Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa bu neeeee çok güzeeeeel bana gelenlerde 1 yaş yazlık

Kizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldum yokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun
Ben de aynı durumdayım, kızım da emzik almamıştı, 10 tane emzik aldım kızım da. En pahalisindan bakkal emzigine kadar ama hiçbirini almadı, oğlum da aynı, oğlum bir tık fazlası olarak biberon da almıyor, en azından günde 1 kere mama verebilsem iyi olacak ama itiyor diliyle. Köyün çeşmesi değil bu sonuçta dinlenmesi lazım memelerin ama mesaili çalışıyorlar

Benim de en çok üzüldüğüm nokta o. Kızım bazen gözümün içine bakıyor onla oynayayım ilgileneyim diye, yapamıyorum ki, hele ev darmadumansa ister istemez çocuğu uyutur uyutmaz hemen ev işine girisiyorum napayim. Ama sonra da vicdan azabı

milletin cocuklari 15 dk emiyor 3 4 saat tok bizimkiler tok evin aç kedisi biberon almiyorsa şu kaşık biberonu dene bi canim çok memnun herkes ondan

Bir umut işte memede uyuyor dimi
Memede uyuyor yatagina koyuyorum arkama dönüyorummm ıhhhhhh ıhhh hadi bidaha al bidaha emzir bidaha yatir 4 5 saat boyle uyuyor sonra 1 saat asla gunduzleri 3 4 saat uyumaz gecede kurulu saat gibi 12 12.30 gibi yatar 4 de kalkar benim mesai başlar .. inan meme uclarim bitik süt birikmiyor dinlenme yok beslenme yok mama veriyorum biberonu birakiyo hoop memeye insan yorulur yahu inan o çene 14 15 saat iş başında nolcak boyle bilmiyorum hadi simdi 2.5 aylik ele avuc sigiyor 4 5 aylik olunca ben düşer bayilirim kol kalmadi zaten

Oyyy fatmamm bende diyorum bukızz nerdeebhiç gelmiyoo
Benimde gece nesaim işte hep ateşine kontrol ediyorum 2ayın aşısı oldu yavrumm
Ah canım benim yaaa ateşi mi oldu kuzunun çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatın
Ben hiç aşı yaptırmadığım için aşı muhabbetlerine katılamıyorum
Enemm erken başlamışsın ben yemeğimi azalttığım an sütüm azalıyor sende nasıl peki durumlar
Kız yok yeni girdim gruba. Daha başlamadım. Doğumdan sonra 5 kilo aldım eyvah ki eyvah
Ooo hatuna bak kilo vermeye başlamış bende diyorum yoğunluktan yazmıyor bize
Yoğunlukta var tabii kuzum iş güç bebekle ilgilen fırsat olmuyor. Geceye de leh düşüyorum. Sizler nasılsınız özledim hepinizi yaaa
Neyse bizim bebiş 6.250kg olmuş boyu 59,5
Kuzu kilosuna ne dedi dr? Ayına göre fazla değil mi? Benimki de tosbik biraz. Üzülüyorum bi yandan sıcakta her yeri pişik oluyor
Yaaaaaa yerim yaaa aşırı tatlış buuuuu
Nerden alinmiş acaba

Reactions: Jou
Valla napalım aynı bebekler ev işi yemek uğraşıyoruz

bizim doktor da aynı gün gelin dedi. kendisi çok iyi bir prof. bilemedim hangisi doğru

Evet çok özlüyor beni de yavrumm
Simdi onun için yazlığa geldim sırf okullar açılmadan mutlu olsun diye
Denize havuza fln gidiyor anne sende gelsene beni görsen diyor bende oglum kardeşin birazcık büyüsün dordumuz gideriz dedim
Anne babanname bırakırız güneşi senle biz gezeriz diyor Zor süreçler

Ayni yeminle ya bide sıcak oda yapış yapış bende aşırı bunaltıcı havalar
Dedin gbi kalktı bir iki saat takılıyoruz sonra yatış bakalim ne olacak

Kuzu kilosuna ne dedi dr? Ayına göre fazla değil mi? Benimki de tosbik biraz. Üzülüyorum bi yandan sıcakta her yeri pişik oluyor

Yaaaaaa yerim yaaa aşırı tatlış buuuuu
Nerden alinmiş acaba
Maşallah dedi ne kullaniyor diye sordu.yüzde 90 anne sütü diyince "iyi iyi anne sütüyle devam et, mamaya gerek yok" dedi. Anne sütü alıp kilolu oluyorsa ona müdahale etmiyor doktorlar ama mamayla besleniyor ve normale göre kiloluysa o zaman mamayı azaltmayı öneriyorlar, istahi daha da artarak devam eder obeziteye doğru yol alır diye

Canım bizimkisinin de ensesi hep pişikti ben hergün silip sonra pişik kremi kullaniyordum ama hemen yine oluyordu. Dün doktor oralarına bakıp egzama dedi. Orda kötü bir koku oluşurmuş hakikatten benim kızımın kötü kokuyordu. Bir krem yazdı şimdi onu kullanıyoruz. Bir bak bakalim seninkisinde de o koku var mı?

Yaa craft bi poşetin içinde geldi, posetin üzerinde bir isim yaziyodu ama boşluğuma gelip çope attim. Muhtemelen instagramdan el yapimi urunler satan bir sayfadan alınmış. Sonrasan ben de pişman oldum bakmadan attigim için, alan kisiye sorsam ayıp olur mu acaba?
bizim doktor da aynı gün gelin dedi. kendisi çok iyi bir prof. bilemedim hangisi doğru
Ay Allah'ım yaa. Hepsinin görüşü farklı farklı, ne yaman bir çelişkidir bu böyle ilaveten illa o gün birlikte yaptırın, daha etkili oluyor tarzı bir şey söylemiş miydi peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…