- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.945
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #68.121
Yaa bu neeeee çok güzeeeeelHu huuu kızıma gelen hediyeye bakın
O degil de bize gelen cicişler hep 6-9 aylık ve de istisnasız hepsi yazlıkkara kış zamanı nasıl giyilecek o giysiler ben bilmem çoğunda da değişim kartı yok malesef. Size gelenler de öyle mi merak ettim
Bende bundan yaptırıyorum. Kendim güya takım yapacaktım hamilelik çok çabuk geçtiSelam kızlar uyku arkadaşı düşündünüz mü aklımdaki modeller
Sanki uyudularda arkadaşı kaldı oda ayrı mevzu
Olsun en azından mevsimini tutturmuşlarYaa bu neeeee çok güzeeeeelbana gelenlerde 1 yaş yazlık
Aynen yakınlar onlarda. Başkaları olsa belki sizinki gibi getirirdiOlsun en azından mevsimini tutturmuşlar
Bende bundan yaptırıyorum. Kendim güya takım yapacaktım hamilelik çok çabuk geçti
Eki Görüntüle 3116587
Ay bu cok guzellllBende bundan yaptırıyorum. Kendim güya takım yapacaktım hamilelik çok çabuk geçti
Eki Görüntüle 3116587
Selam kızlar uyku arkadaşı düşündünüz mü aklımdaki modeller
Sanki uyudularda arkadaşı kaldı oda ayrı mevzu
Kızım 5 yasindaIki çocuklu hayat zormuş gerçekten kaç yas var aralarında
bende almak istiyorum ya insallah alışır da beni bi salar
Ben de aynı durumdayım, kızım da emzik almamıştı, 10 tane emzik aldım kızım da. En pahalisindan bakkal emzigine kadar ama hiçbirini almadı, oğlum da aynı, oğlum bir tık fazlası olarak biberon da almıyor, en azından günde 1 kere mama verebilsem iyi olacak ama itiyor diliyle. Köyün çeşmesi değil bu sonuçta dinlenmesi lazım memelerin ama mesaili çalışıyorlarKizlar ya ben ogluma emzik aldiramiyorum tum gun beni yalanci olarak kullaniyo vallahi soldumyokmu bi caresi nasil alisir bilen varsa yardimci olsun
Benim de en çok üzüldüğüm nokta o. Kızım bazen gözümün içine bakıyor onla oynayayım ilgileneyim diye, yapamıyorum ki, hele ev darmadumansa ister istemez çocuğu uyutur uyutmaz hemen ev işine girisiyorum napayim. Ama sonra da vicdan azabıSelamlar,
Geçmiş olsun canim
Gercekten zor bir süreç Rabbim başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı
Eşlerimizin yardım etmesi şart
Sagolsun bizimki yardım ediyor aksam olsun gelsin h sonu olsun gelsin diye dört gözle bekliyorum
Aksama kadar her taraf her tarafta sadece sabahları tost yapıyorum en acilinden 10 taksitle aksama kadar bekliyorum bizimki gelsin de bisiler yapalım diye
Gece 11 lerde yemek yapıyorum bazen de dışarıdan güç bitiyor
Uykusuzluk yorgunluk
6 yasinda oglum var ona çok üzülüyorum
İlgi ister istemez dağılıyor aksam 7 olmus anne ben acıktım dedi yavrum saat kaç ole dedim sen benim acıkıp acikmadigimi düşünmüyorsun dedi sitem ediyor bide sürekli oglum sessiz diyorum uyanınca ben ses yapmadım ki diyor
Gecen gün yatak odasında uyutmaya çalışıyorum zıplıyor oglm çıkar mısın dedim ben neden çıkıyorum siz çıkın dedi tamam dedim çocuk haklısonra tekrar peşime ses de yapıyor bende kızdım neden böyle yapıyorsun diye benimde doğal bir hakkım var dedi
Öncesinde oglum cok haklısın en doğal hakkın oyun oynamak ses çıkarmak ama kardeşin daha küçük o yüzden kendini ifade edemiyor bize ihtiyacı var gibi söylemlerden yapistirdi herseyde benimde oyun oynamak doğal hakkım diyor
Ben de aynı durumdayım, kızım da emzik almamıştı, 10 tane emzik aldım kızım da. En pahalisindan bakkal emzigine kadar ama hiçbirini almadı, oğlum da aynı, oğlum bir tık fazlası olarak biberon da almıyor, en azından günde 1 kere mama verebilsem iyi olacak ama itiyor diliyle. Köyün çeşmesi değil bu sonuçta dinlenmesi lazım memelerin ama mesaili çalışıyorlar
Memede uyuyor yatagina koyuyorum arkama dönüyorummm ıhhhhhh ıhhh hadi bidaha al bidaha emzir bidaha yatir 4 5 saat boyle uyuyor sonra 1 saat asla gunduzleri 3 4 saat uyumaz gecede kurulu saat gibi 12 12.30 gibi yatar 4 de kalkar benim mesai başlar .. inan meme uclarim bitik süt birikmiyor dinlenme yok beslenme yok mama veriyorum biberonu birakiyo hoop memeye insan yorulur yahu inan o çene 14 15 saat iş başında nolcak boyle bilmiyorum hadi simdi 2.5 aylik ele avuc sigiyor 4 5 aylik olunca ben düşer bayilirim kol kalmadi zatenBir umut iştememede uyuyor dimi
Ah canım benim yaaa ateşi mi oldu kuzunun çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatınOyyy fatmamm bende diyorum bukızz nerdeebhiç gelmiyoo
Benimde gece nesaim işte hep ateşine kontrol ediyorum2ayın aşısı oldu yavrumm
Kız yok yeni girdim gruba. Daha başlamadım. Doğumdan sonra 5 kilo aldım eyvah ki eyvahEnemm erken başlamışsın ben yemeğimi azalttığım an sütüm azalıyor sende nasıl peki durumlar
Yoğunlukta var tabii kuzum iş güç bebekle ilgilen fırsat olmuyor. Geceye de leh düşüyorum. Sizler nasılsınız özledim hepinizi yaaaOoo hatuna bak kilo vermeye başlamışbende diyorum yoğunluktan yazmıyor bize
Kuzu kilosuna ne dedi dr? Ayına göre fazla değil mi? Benimki de tosbik biraz. Üzülüyorum bi yandan sıcakta her yeri pişik oluyorNeyse bizim bebiş 6.250kg olmuş boyu 59,5
Yaaaaaa yerim yaaa aşırı tatlış buuuuuHu huuu kızıma gelen hediyeye bakın
O degil de bize gelen cicişler hep 6-9 aylık ve de istisnasız hepsi yazlıkkara kış zamanı nasıl giyilecek o giysiler ben bilmem çoğunda da değişim kartı yok malesef. Size gelenler de öyle mi merak ettim
Valla napalım aynı bebekler ev işi yemek uğraşıyoruzAh canım benim yaaa ateşi mi oldu kuzunun çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatın
Ben hiç aşı yaptırmadığım için aşı muhabbetlerine katılamıyorum
Kız yok yeni girdim gruba. Daha başlamadım. Doğumdan sonra 5 kilo aldım eyvah ki eyvah
Yoğunlukta var tabii kuzum iş güç bebekle ilgilen fırsat olmuyor. Geceye de leh düşüyorum. Sizler nasılsınız özledim hepinizi yaaa
Kuzu kilosuna ne dedi dr? Ayına göre fazla değil mi? Benimki de tosbik biraz. Üzülüyorum bi yandan sıcakta her yeri pişik oluyor
Yaaaaaa yerim yaaa aşırı tatlış buuuuu
Nerden alinmiş acaba
bizim doktor da aynı gün gelin dedi. kendisi çok iyi bir prof. bilemedim hangisi doğruEdilmeyecek gibi değil ki
Valla doktoru hiç sevmedim, bi daha da gidecegimi sanmiyorum o yüzden dediginin bir hükmü kalmadı gözümde. Aynı gün yaptırmak bence de ağır olur16 eylül karma aşı için geç olur dedi. özel hasteneler de karma aşı yapıyorlarmış 6 eylülde karmasını 1 hafta sonra da rotasını yaptırıcam bakalım
Benim de en çok üzüldüğüm nokta o. Kızım bazen gözümün içine bakıyor onla oynayayım ilgileneyim diye, yapamıyorum ki, hele ev darmadumansa ister istemez çocuğu uyutur uyutmaz hemen ev işine girisiyorum napayim. Ama sonra da vicdan azabı
Memede uyuyor yatagina koyuyorum arkama dönüyorummm ıhhhhhh ıhhh hadi bidaha al bidaha emzir bidaha yatir 4 5 saat boyle uyuyor sonra 1 saat asla gunduzleri 3 4 saat uyumaz gecede kurulu saat gibi 12 12.30 gibi yatar 4 de kalkar benim mesai başlar .. inan meme uclarim bitik süt birikmiyor dinlenme yok beslenme yok mama veriyorum biberonu birakiyo hoop memeye insan yorulur yahu inan o çene 14 15 saat iş başında nolcak boyle bilmiyorum hadi simdi 2.5 aylik ele avuc sigiyor 4 5 aylik olunca ben düşer bayilirim kol kalmadi zaten
Kızım 5 yasinda5 yaş var aralarinda
Maşallah dediKuzu kilosuna ne dedi dr? Ayına göre fazla değil mi? Benimki de tosbik biraz. Üzülüyorum bi yandan sıcakta her yeri pişik oluyor
Yaaaaaa yerim yaaa aşırı tatlış buuuuu
Nerden alinmiş acaba
Ay Allah'ım yaa. Hepsinin görüşü farklı farklı, ne yaman bir çelişkidir bu böylebizim doktor da aynı gün gelin dedi. kendisi çok iyi bir prof. bilemedim hangisi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?