Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa niye yaptırmiyosun kızzz
Ateş olmadı canım asidan kaynaklı kontrol

verem aşısı da rota virüs aşısı da canlı aşılar olduğu için aynı gün yapılması gerekiyor demişti. neden diye sormadım açıkçası. ama şimdi internetten baktım da aşağıdaki gibi bi ifade var. aynı gün olayı eskiymiş sanırım, yaşlı doktorlar böylr yapıyor olabilir

“İngiltere Halk Sağlığı Kurumu iki canlı aşıyı aynı anda veya en az dört hafta ile yapılmasını önermiştir. Şubat 2014'te yaptıkları yeni önerilerde BCG ile rotavirüs aşıla- rının birbirinden önce veya sonra herhangi bir zamanda yapılabileceğini duyurmuşlardır”

Ayyy cok güzel ısırırım o ayaklarını pohluu helee

Evet bende obeziteden korkuyorum ama benimki tamamen anne sütü alıyor. O zaman bende endişelenmeyeyim

Aaa evet koku var benim kızımda da ne kremi verdi dr sana? Bende götürünce sorayım
Aaa niye yaptırmiyosun kızzz
Ateş olmadı canım asidan kaynaklı kontrol
Ben 3 çocuğuma da aşı yaptırmadım kendim de olmadım canım doğal beslenmeye çalışarak ve bağışıklığı güçlü tutarak devam

Reactions: Jou
Evet bende obeziteden korkuyorum ama benimki tamamen anne sütü alıyor. O zaman bende endişelenmeyeyim

Aaa evet koku var benim kızımda da ne kremi verdi dr sana? Bende götürünce sorayım
Yok yok anne sütü alıyorsa problem görmüyorlar. Boğazlarına düşkün olacak demek ki bizimkiler. bnmkisi 3700 dogmustu 4'ü görseydi sezaryena alacaktı doktor seninki kaç kg dogmuştu?

Fucicort krem: boynu için
Elocon: kulak arkası için

Aynı benimki de öyle, anne babam baksın sen gel benimle oyna diyor. Geçen gün eşim havuza götürdü, illa sen de gel beni izle diyor şimdi, mecbur bir dahakine gideceğim. Hep kardeşin kardeşin dersek bebelerden de soğurlar ondan korkuyorum. Yaş aralığı aynı hemen hemen bizimkilerin, tepkiler de aynı oluyor haliyle

Tabi bende dikkat etmeye çalışıyorum
Bazen mecbur diyorum kardeşin küçük diye
Cok seviyor kıskançlık yok lakin annesini de özlüyor çocuklar

anladım canımm

Ay bana hep para verdiler sağ olsunlar sen ihtiyacı alırsın dediler

Bana da 3 4 kişi para verdi
Önceden zarfa para konulurmuş, kişi kendi ihtiyacina yönelik ne aliyosa alsın gibilerinden. Şimdi değişim kartı çıkınca mantık değisti sanıyorum. Millet dısari cikmisken bebege de bir seyler aliyor sonra bebegi gormeye gelene kadar degisim süreci doluyor, bu sekilde olunca da pek hora geçmiyor. Mesela dün üst komşum bu hafta bebek gormeye gelicez sana bebege yazlik kiyafet almistim yakinda kullanamayacak dedi. Hediyeyi alayim kenarda dursun mantigi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…