Maşallah dedi
ne kullaniyor diye sordu.yüzde 90 anne sütü diyince "iyi iyi anne sütüyle devam et, mamaya gerek yok" dedi. Anne sütü alıp kilolu oluyorsa ona müdahale etmiyor doktorlar ama mamayla besleniyor ve normale göre kiloluysa o zaman mamayı azaltmayı öneriyorlar, istahi daha da artarak devam eder obeziteye doğru yol alır diye
Canım bizimkisinin de ensesi hep pişikti ben hergün silip sonra pişik kremi kullaniyordum ama hemen yine oluyordu. Dün doktor oralarına bakıp egzama dedi. Orda kötü bir koku oluşurmuş hakikatten benim kızımın kötü kokuyordu. Bir krem yazdı şimdi onu kullanıyoruz. Bir bak bakalim seninkisinde de o koku var mı?
Yaa craft bi poşetin içinde geldi, posetin üzerinde bir isim yaziyodu ama boşluğuma gelip çope attim. Muhtemelen instagramdan el yapimi urunler satan bir sayfadan alınmış. Sonrasan ben de pişman oldum bakmadan attigim için, alan kisiye sorsam ayıp olur mu acaba?
Ay Allah'ım yaa. Hepsinin görüşü farklı farklı, ne yaman bir çelişkidir bu böyle
ilaveten illa o gün birlikte yaptırın, daha etkili oluyor tarzı bir şey söylemiş miydi peki?