Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bu sizin hediye gelen ayakkabilar trendyolda da var sanirim, reklam olarak cikmisti bana instagramda storylerin arasinda, bi orda arastirin isterseniz, bende cok dikkat etmedm markasina fln bilmiyorum o yuzden

Kızlar bende hediyeleri şöyle yapıyorum. Bakıyorum şuan olabilecek varsa yıkayıp kullanıyorum. Ama büyük takımlara dokunmuyorm çocuğun gelişimine göre bakacağım eğer olmazsa öyle paketli durur ileride bende başkasına hediye götürürüm öyle düşünüyorum.

Evet ya eşimin yengesi mesela ta haziranda almış bize gelene kadar değişim süresi geçmiş

Bana da öyle genelde kiyafet geliyor
O değilde benimde gitmem gereken 3 yer var şimdiden
Çok gelen olmadı zaten kuzenler teyzemler falan geldi. Annemin komşularından ona gelen olmuş para vermişler. Yaşlılar genelde para veriyor. Benim şimdilik gidecek yerim yok daha da olmaz heralde kuzenler doğurmaz bi daha arkadaş çevresinde de yok

Bende anında yıkıyorum deli gibi senin yaptığın mantıklı

Bende anında yıkıyorum deli gibi senin yaptığın mantıklı
İnsan görünce duramıyor ki hele seninki kız off ne güzel elbiseler falan vardır. Kızların kıyafetleri daha güzel oluyor kendi aldıklarımdan da hepsini yıkamadım. Hatta son yıkadıklarıma da pişman oldum çünkü havalar çok sıcak sadece zıbınla duruyor evde

Aynen ya duramıyorum seneye yaza indirimden bişeyler aldım eşime diyorum elimde patlar kıza olmazsa bide

Aynen ya duramıyorum seneye yaza indirimden bişeyler aldım eşime diyorum elimde patlar kıza olmazsa bide
Aman hediye götürsün illa birileri doğurur baktın olmadı kızın çeyizine koy Hahah torununa kalsın hadi oda olmadı dolapta sat bak ne kadar çareler ürettim sana

Ay şanslısın
Kuzenim
Yakın 2 arkadaşım

Aynısını yapıyorum

Ücret nedir acaba özelde bir de 2.yasa mı birinci ayda mı yapıyolar

Ben cimcimelerle koşturmaca, pek giremiyorum ben de malesef, hamileyken rahat rahat forumda takılmayı ve sizler özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…