Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sezon sonu şu sıralar kızlar gelecek yaz için kıyafet alacak mısınız. Kızımın birde hava soğusa kalın hiç bişeyi yok

Bizim hesaba da kimse bakmaz nası satıyorlar anlamıyorum sjsjs

Ya bazıları değişik etiketler yapıyor bir şekilde ilgi çekiyor. Mesela zaranın bir ürününü arıyorum bakıyorum zara ile hiç alakası yok ama görsünler diye etiketlemişler markayı :)

Kızlar ya bu arada gelinliğini satan var mı ben kıyamıyorum ams sanırım satıcam napim duruyo öyle. Tani satabilirsem

Ben saklamayı düşünüyorum. İlerde kızım belki giymek ister falan :)) öyle yapan çok var ne bilim

Minicik yavrum bugün neredeyse aşure ile tanışıyordu. Kayınvalide olacak karı parmağını aşureye sokup çocuğun ağzına sürecekti ki eşimin elinden kaptım çocuğu. Yapın pilavınızı milavınızı bu ne ya deyip odaya çekildim.Odadan Çıkınca da bi güzel çıkıştım. Vakti zamanında kaynana kayınpeder annem eşimin halası dört bir yandan her arkamı döndüğümde çocuğumun ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyorlardı. Uyardım tartıştım gel gör ki çocuğum alerjik oldu. Çocuğumla kendimi camekan bi yere kapatasım var. Daha önce de emzik tutmuyor diye kendi çayına emziği batırıp ağzına tıkmaya niyetlendi kaynana karışı. Elinden emziği aldığım gibi napıyon sen diye çıkıştım. Allahım sabırlar versin bana

İki aylık bebeğeee miii eşiniz de sert bir dille uyarsın. Ayy sakın yalnız bırakmayın bebeğinizi onlarla

Tobe tobe ben sinir oldum burada nedir bu tatlandirma meraki bizim komşuda şu veriyomusunuz sıcak susar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…