Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Cidden çıldırmalık. Allah cidden size sabır versin o nasıl bir kaynana ya. Aman dikkat edin yalnız kalmasın çocuk yazık olur valla

Manyak mı ne ya nefret ediyorum böyle insanlardan

Kızlar ya bu arada gelinliğini satan var mı ben kıyamıyorum ams sanırım satıcam napim duruyo öyle. Tani satabilirsem

Benim nisanlik gelinlik nikah elbisem hepsi duruyor bende düşünüyorum geçen bi baktım Ay bir sürü ilan kim alacak dedim valla ucuz mucuz satım de evde yer açılsın simdiki aklım olsa her bisiyi kiralardim o zamanlar arada çok fark yok satinalirim daha iyi dedim atsan atılmaz satsan satilmaz

En mantıklısı

Ama evdeki fazlalıklardan kurtulursun kız fena mı
Aynen ya
Kargo işi falan nasıl yapıyorsun benimde çok eşyam var satsam yapabilir miyim ki
Bazen ben veriyorum bazen eşim götürüyor. Yaparsın ya
Biraz daha bekleseymiş ikinci çocuğa getirirdi:))
Ahahah valla ya
Bizede geneli para verdi ya çok iyi oldu valla eksiklerinide o sayede almış oluyorsun
Para daha iyi en azından eksiği alıyorsun
Sezon sonu şu sıralar kızlar gelecek yaz için kıyafet alacak mısınız. Kızımın birde hava soğusa kalın hiç bişeyi yok
Ben baya bişey aldım. İndirim denk geldikçe alıyorum
Bizim hesaba da kimse bakmaz nası satıyorlar anlamıyorum sjsjs
Benimde öyleydi bi anda almaya başladılar
Kızlar ya bu arada gelinliğini satan var mı ben kıyamıyorum ams sanırım satıcam napim duruyo öyle. Tani satabilirsem
Ben satayım diyorum eşim yok kızın giyer diyo

Su konusunda bende çok çekiyorum her gün söylüyorlar kendi annem de dahil

Yaaa annemler ilk bebisime oğluma verdiler
Karin ağrısı için şerbetli şu dan bir kaç çay kasigida verdiler
Ama doktorumuz hemşireler fln sakin diyor
Aman eskiler hep vermişler ama doktor neden hayır desin dimi ama

Sezon sonu şu sıralar kızlar gelecek yaz için kıyafet alacak mısınız. Kızımın birde hava soğusa kalın hiç bişeyi yok
Ben bgn babymall den güneş sapkası aldım iki tane 0-18 aylık. 1 yas güzel şeyler bulsam alacaktim ama hep buyuk yaşlar vardı. 12,90 na kışlık bereler vardı onlardan aldım bir kaç tane. Bi tane de 50 liraya kışlık papuç. Başka da sonbahar kışlık bir şey yoktu. Bi de kışın gece yatarken üzerini açmaması icin bi battaniye aldım. Soguk havalarda bi yerden biyere giderken de icine koymalik iyi olur diye düşündüm. Belki almak isteyen olur diye fotograf yükledim.

Eklentiler

• 20220821_220443.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 20220821_220212.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20220821_220133.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20220821_220125.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20220821_220116.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 20220821_220106.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 20220821_220044.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…