Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar cok merak ettim,nolur mesajima bakabilir misinz,sanirim uyuyamiycam cevap almadan:)arka bingildaginizin kapanip kapanmadigini merak ediyorum

Kizlar cok merak ettim,nolur mesajima bakabilir misinz,sanirim uyuyamiycam cevap almadan:)arka bingildaginizin kapanip kapanmadigini merak ediyorum

Nerede tam olarak ben hiç farketmedim onu arka bıngıldağıdamı var ben sadece üstte sanıyordum

Güle güle giysin minik çok tatlişler

İki aylık bebeğeee miii eşiniz de sert bir dille uyarsın. Ayy sakın yalnız bırakmayın bebeğinizi onlarla

Tobe tobe ben sinir oldum burada nedir bu tatlandirma meraki bizim komşuda şu veriyomusunuz sıcak susar dedi

Cidden çıldırmalık. Allah cidden size sabır versin o nasıl bir kaynana ya. Aman dikkat edin yalnız kalmasın çocuk yazık olur valla
Ay hiç sormayın. Delirtecekler beni. Eşimde aynı kafada ama onu engelleyebiliyorum allahtan onlar gibi tıkmıyor. Sadece çok hevesli. Ayda bir gidiyorum yeter kaynanaya

Yaaa çok ciciler güle güle kullansın bıdık kuş

Yaaa annemler ilk bebisime oğluma verdiler
Karin ağrısı için şerbetli şu dan bir kaç çay kasigida verdiler
Ama doktorumuz hemşireler fln sakin diyor
Aman eskiler hep vermişler ama doktor neden hayır desin dimi ama
Kesinlikle öyle ben sordum doktora gerek yok demişti gerçi bazı durumlarda verin diyorlar bebişe bağlı biraz. Bu gidişte yine sormayı düşünüyorum beni de şüphede bırakıyorlar çünkü.

Ay hiç sormayın. Delirtecekler beni. Eşimde aynı kafada ama onu engelleyebiliyorum allahtan onlar gibi tıkmıyor. Sadece çok hevesli. Ayda bir gidiyorum yeter kaynanaya
Ayda bir bile çok o kv ye Allah yardımcınız olsun. Alerjik gıdalara dikkat edin. Hele şu aralar çilek mevsimi aman dikkat
Hafiften bakmaya çalıştım da sanki kemik geldi elime yumuşaklık yok gibiydi. Ben tepesine de bakamam huylanıyorum bişey olur diye
Aynı ben hele bazen üst bıngıldak kalp gibi atıyor ya aklım gidiyor korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…