Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar cok merak ettim,nolur mesajima bakabilir misinz,sanirim uyuyamiycam cevap almadan:)arka bingildaginizin kapanip kapanmadigini merak ediyorum
Biraz baktım ama tam anlayamadım. Sizin bebiş ne kadarlık ki. 3 aydan sonra kapanıyor diye biliyorum. D vitamini kullanıyor musunuz

Kızlar bebisim kakasını gün aşırı yapıyor normal mi ya ?
Analık zor iş vallahi, kaka yapsa sorun yapmasa sorun:) geçenlerde çok uyudu Göktürk, gelip gidip bakıyorum, niye bu kadar uyuyor diye, eşim de diyor ki uyusa merek ediyorsun, uyumasa merak ediyosun

Kızlar günaydın ya simdi ek gıdaya baslayan annelerin videolarini izliyordum stok yapmaya baslamışlar erik seftali çilek karpuz vs yaz meyvelerinden püre yapip sut saklama poşetlerine koyup dondurucuya atiyorlar malum aralik ayinda ek gidaya baslicaz bendemi yapsam nekdar dayanir ki buzlukta o meyveler siz dusunuyormusunuz meyve sebze puresi yapip kaldirmayi ?

Ben yaptım.
Kapya biberden salça
Şeftaliden hem direk dondurdum hem püre gibi yapıp
Semiz otu koycam
Bezelyeyi kaçırdım bitince aklıma geldi
Kabak falan koycam

Ben yaptım.
Kapya biberden salça
Şeftaliden hem direk dondurdum hem püre gibi yapıp
Semiz otu koycam
Bezelyeyi kaçırdım bitince aklıma geldi
Kabak falan koycam
Yaa ne guzel kacinci ayda baslicaksin 6yı beklicekmisin Canim? Bende kapyadan tarhana ve salca corbalara domates puresi domates salcasi hepsini yaptim. Ama meyveyi nasil yapip koycam bilemedim aslinda direk dondurup taze haslamak daha mantikli geliyor bana cunku bazılari icine yulaf irmik falan koyuyor meyve puresinin farkli tarifler gordukce o sekilde hazirlasam daha iyi olur gibi geliyor bide kabak kabız yapiyormus oyle duydum aslinda hep onu veriyorlar ama cogu kabizlik yapti yazmis yorumlara amannnn nekdar zor ya bu isler 3 ay sonrasini dusunuyorum simdiden deli ettim iyice kendimi şu instada tiktokta bazi annelere bakiom da her yemekten parmak bandirip yediriyorlar esimde bana sen pinpiriklisin evhamlisin millete bak dondurma bile veren var dio bazen cok abartiyormusum gibi hissediyorum

Yalnız değilsin bende cok fenayım eşim de bana biraz rahat ol diyor ama yok elimde değil
Ya ben hiç hazırlık yapadim şeftaliyi olduğu gb koycan ya oy oy
Erik vişne attım bizim oğlana komposto için kv de şişe yapıyor sagolsun
Ek gıda için araştırmak lazim

Onlara göre hava hoş tabi benimki elinden gelse simdi çorba icircek cocuga bizim zamanimizda ek gıdamı varmiş diyo hiç anlamak istemiyor beni.. vişneyi hic duymamistim bende alayim bari sen 6. Ayi beklicekmisin canim

Ben şeftaliyi soydum dilimledim tepsiye dizdim. Üzerini dolap poşeti ile örtüp dondurdum. Donduktan sonra poşetlere kaldırdım süt poşeti aklıma gelmedi normal poşete koydum havasını aldım.
Bide buharda biraz pişirip blenderdan geçirdim buz poşetine koydum. Ama blenderdan geçirince vitamin değerini kaybetti mi ona emin olamadım keşke cam rende de yapsaydım
Bide semiz otu doğrayıp koydum
Yemeklik kabak ve bal kabağı da koyacağım

Kızlar bugün kan ilacına başlandı. 4. Ay aşısı için gittiğinizde veriyorlar. Eczaneden alın derlerse siz vermiyor musunuz deyim normalde onların vermesi gerekiyor bilginize
Devletin verdigiyle ozel birmi kuzum arastirdinmi gaz damlasi d vitamini falan degisiyor ya monovit verdi bana mesela ebe ben kullanmadim iyi degil diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…