Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kabaklarla semiz otunu direkmi dondurcaksin canim

Semiz otunu doğrayıp direk dondurdum kabak içinde diğer topikte şöyle tarif aldım onu yapcam
Millet pek hamarat vallahi ben oglan uyunca anca evi toparlayabiliom keske bukadar enerji bendede olsa dolabimi tika basa doldurabilsem yemegi zor yapiyorum ya

Devletin verdigiyle ozel birmi kuzum arastirdinmi gaz damlasi d vitamini falan degisiyor ya monovit verdi bana mesela ebe ben kullanmadim iyi degil diolar

Ya d vit gaz damlası bende kendim aldım ama demir vit çok farklı bişey olduğunu sanmıyorum

Bende yemeği zor yapıyorm olmadı sağdan soldan istiyorum annem çok yakın o olmasa aç kalırdım

Millet pek hamarat vallahi ben oglan uyunca anca evi toparlayabiliom keske bukadar enerji bendede olsa dolabimi tika basa doldurabilsem yemegi zor yapiyorum ya
Ben yemegi de yapamiyorum uyduruk biseler hazirlayip yiyoruz, buzluk muzluk nerdeee

Kızlar selam Verem aşımız var çarşamba. İlla gün verdikleri tarihte mi götürmemiz gerekiyo bebişleri. İl dışındayım da ben bi kaç gün sonra götürsem oluryomu tecrübe edeniniz var mı?

Onlara göre hava hoş tabi benimki elinden gelse simdi çorba icircek cocuga bizim zamanimizda ek gıdamı varmiş diyo hiç anlamak istemiyor beni.. vişneyi hic duymamistim bende alayim bari sen 6. Ayi beklicekmisin canim
Hoş tabi olmaz mı heheheh

Valla canim hersey yolunda gider bu şekilde emzirebilirsem 6.ayi beklicem bide kafam karışık 6 aylıkken ise başlamam.lazim Aralık gb süt stok yapmam lazım ama ne zaman nerden başlıcam bilmiyorum oğluma bakan teyze bakacak işte o başladığında ek gıda ya ben hazırlamış olmakda istiyorum

Kızlar selam Verem aşımız var çarşamba. İlla gün verdikleri tarihte mi götürmemiz gerekiyo bebişleri. İl dışındayım da ben bi kaç gün sonra götürsem oluryomu tecrübe edeniniz var mı?

Selam.canim biz korona olduğumuz için 10 gün sonrasına yaptırdık sorun olmaz

Hazirlarsin canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…