Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor ya benim oğlum nerdeyse saat başı keyfi yerindeyse en geç 2 saatte bir uyanıyor aşırı yorgunum siz de durumlar nedir?
Canim aynı durum benim içinde geçerli 2 de yattım mesala 1 saat sonra kalkiyor bazen 15 dk emiyor bazen 40 dk

Cok iyi en son meme mantıklı

Canım bizde ateş olmadı ama yaparmış
Aşıdan sonra huysuzdu calpol verdim 1 çay kaşığı 6 saatte bir verebilir sin ateş olursa dedi doktor bide çok uyudu halsizlik yaşadı aksama kadar
3 asiyi birlikte olmadik biz ama, bugun verem asisini olduk tek, sadece o da yapiyomu acaba
Yapar demişti aşı oluken hemşire
3 asi birlikte olunca yapabiliyomus da tek verem olduk bugun biz, o yapiyomu bilginiz var mi?

Ay seninkiler de tam şey çıktı ya

Maclaren tabikii baston modeli biraz pahalı ama dolapta fln bulabilirsin belki

Benmki gündüz 2-2,5 saatte bir aktif olarak 10 dk emiyor. Ama memede kalma süresi hanımefendinin o anki keyfine göre değişiyor patron o nasıl isterse öyle yapıyoruz mecbur bizde tatile gideceğiz ben de aynısını düşündüm ama yapacak birsey yok tatil ona da tatil nasıl isterse devam, bir meme keyfi var yavrumun ona da müdahale edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…