Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Tatilde emzirme önlüğü ile takıldım

Kızlar biz şimdi rota aşısı için gittik ama 2.ay aşıları ile arasında en az 1ay olması gerek 2side canlı aşı vs dedi. Siz de aradan 1ay geçmesini beklicek misiniz?

Kızlar biz şimdi rota aşısı için gittik ama 2.ay aşıları ile arasında en az 1ay olması gerek 2side canlı aşı vs dedi. Siz de aradan 1ay geçmesini beklicek misiniz?
Ben 3 aydan sonra yaptırcam. Pazartesi yaptırcam. Ay bu doktorlarda garip Sade frappe sana mıydı hepsini bir arada yaptır demişlerdi

Daha önce hiç duymamıştım ben bu süre meselesini o yüzden sorayım dedim sağ ol canım, 14 haftalıkken vakit doluyor bizim geç olmaz inşallah
2.ay aşıyı ne zaman oldunuz. 98.güne kadar vakit var. Ben iki rota arası 1 ay olmalı diye biliyorum. 2.ayla olması gerektiğini bilmiyordum

Daha önce hiç duymamıştım ben bu süre meselesini o yüzden sorayım dedim sağ ol canım, 14 haftalıkken vakit doluyor bizim geç olmaz inşallah

Rica ederim canim biz 2.ay kontrolünü korona olduğumuz için 10 gün sonraya birakmistik 2.ay aşısını da geç olduk mecburen geçen hafta bize en geç 6 sinda olması gerekiyor dedi hesapladi
Hatta benimde aklıma takıldı süresi gecere3 diye oturup hesapladım
30 mayıs doğumlu kizcem kacirmiyoruz herhalde
Sende hesapla en kötü 1 ay ara değilde 3 hafta olsun sonra niye riske girelim ki

3.ayına girdikten sonraki hafta çağırdı bizi

Geldiğinde de menenjit aşısını konuşuruz detaylı dedi doktor rotayla da bitmeyecek

Evet oda var onu hemen pesine mi yapıyorlar ki
Oglum 2016li o zamanlar Türkiye de yok gerek de yok demişlerdi sonra çıkınca 3 yasinda yaptirmistik

Onun zamanını bilmiyorum 4 Ay aşıları da var bizimkilerin Ay ne çok şey bar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…