Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah Allah hazır suya neden kullanma dedi ki acaba. Benim bildiğim arıtma sıkıntılı
Bu arada aklinizda bulunsun icme suyunu bile kaynattiktan sonra dibinde tortu birikebiliyo, kaynatip kavanoza koyuyorum ben, siyah bi ortunun ustune koyunca kavanozun dibinde biseyler gozukuyo toz toz, suyun dibini vermiyorum o yuzden
İnsallah bizde de olmaz
Kizlar bizim kiz yeni bir huy edindi emzirirken yakamı tutardi simdi elimi elimi bulana kadar aramaya devam artık teli kullanmayabilirim emzirirken
Bosta telefon tutan bi elimiz vardi o da gitti
Ben şok bepanthol u iyi biliyordum

Ben de bepanthol kullaniyorum, ne kullanicaz simdi ya
İnsta da mühendisoğlu nın sayfasını takip et canım orada temiz içerikli ürünleri listelemiş. Ben ona bakıp alıyorum
Siz ne kullaniyosunuz pisik kremi olarak

Aa öyle mi hiç dikkat etmedim bakarım bundan sonra. Valla ben sudocrem de kullandım başta bi o iyi gelmişti pişiğine. Bepanthol a devam ederim sanırım bilemedim

Aile hekimi azıcık bahsetti bugün de ne kadar geç yaparsak o kadar iyi gibi bi şey dedi erken yapınca çok doz gerekiyormuş sanırım

Sorma anca dalinca kullancaz artık

Bende mustela kullaniyorum memnunum
Daha önce oğlumda sudocrem kullandım memnundum ondan da

Rezene çayı kullananiniz var mi? Bi yerde süt üretimi icin faydali diyo baska yerde östrojen salgilatir ve süt üretimini bölebilir diyo, hangidi dogruki
Hergun 1 bardak içiyorum hem süt artırıyor hemde gazda yardimci oluyor icmedigimde hemen fark ettiriyor

Kızlar ben tatlı isteğime engel olamıyorum Meyveyle fln da bastıramıyorum, çikolatalar, bisküviler havada uçuşuyor sizde de öyle mi?

Valla bendede durum farksiz değil ve benim normalde tatlı ile aramda yoktu
Eşim çok sever hep alır ama artık kendine bulamiyor çünkü ben hepsini yiyorum

Bu arada tatile gittik 2 kiloda almışım tek olunca daha çok koşturup kilo veriyordum tatil de tek olmadığım için görev dağılımı sayesinde kilo almışım

Hergun 1 bardak içiyorum hem süt artırıyor hemde gazda yardimci oluyor icmedigimde hemen fark ettiriyor
Bende iceyim o zmn, baslamistim da bi süpheye düstüm sonra, iyi geliyosa aynen devam ediyim gelsin sütler insallah, yulaf da ise yariyomus, yulaf lapasi fln öneriyolar
Kızlar ben tatlı isteğime engel olamıyorum Meyveyle fln da bastıramıyorum, çikolatalar, bisküviler havada uçuşuyor sizde de öyle mi?
Been ben Benim de aynen öyle, sade tatli da degil hamurisi acmalar pogacalar, böregin arasina kek sokup yicem nerdeyse ya cok fenayim

Yulaf denim bende
Petibor bisküvi Dr yiyorum ayrıca

Yulaf lapasi dene bak cok guzel, icine sporcularin yedigi fistik ezmelerinden fln da katiliyo alerji fln yoksa, protein ya o kalitesini de artirir

Mutlaka denicem canim
Vallahi herseyi yapıyoruz bu aralar düzenim bozuldu su tüketimi fln azaldı acilen kendimi toparlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…