Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahah bu haftada ben gidiyorum, ara ara açık büfedeki tatlıları hayal ederken buluyorum kendimi

Kızlar ya bizim kızın uykusu cok hafif evde abisiyle beraber parmak ucunda yürüyoruz neredeyse hatta çoğu zaman muzik eşliğinde uyuyor ki sesimizi duymasın diye
Şimdi uyuttum müzik var balkon kapısı açıktır dışarıdaki açılan kapıyı duyuyor
Uyumazsa da uyusada iş yapamiyorum eşim gelince veriyorum kucağına hemen dalıyorum ise en sevdiğim iş ev süpürmek şükür onda bisi olmuyor
Sizde durumlar nasıl

Tatilde emzirme önlüğü ile takıldım
Bende öyle yapacağım sanırım ufff o da sıcakta iyice bunaltır
Rezene çayı kullananiniz var mi? Bi yerde süt üretimi icin faydali diyo baska yerde östrojen salgilatir ve süt üretimini bölebilir diyo, hangidi dogruki
Ben de gaz problemi icin kullanıyorum dr önerdi. Ama aktardan alın derim marketlerde satılan poşet formda planlar yerine kendiniz demlerseniz daha sağlıklı olur. Hatta doktorumuzun önerisiyle kızıma da bir çay kaşığı veriyorum ben.
Kızlar ben tatlı isteğime engel olamıyorum Meyveyle fln da bastıramıyorum, çikolatalar, bisküviler havada uçuşuyor sizde de öyle mi?
Offf ben de yaaa üstelik ben doğumuma kadar tatlı hic sevmezdim. Bir de şuanda bana süt ürünleri yasak. Bütün tatlılarda da ya süt ya tereyağ var, paketli ürünlerde de peyniralti suyu var. Asure de cok baklagil var gaz yapıyor kafayı yemek üzereyim neyse Ülker vegan çikolata var, evde margarinle kurabiyeler yapıyorum yolumu buluyorum her Türlü

Evet evet aktardan aldim, nasil demliyosunuz?

Rezene çayı kullananiniz var mi? Bi yerde süt üretimi icin faydali diyo baska yerde östrojen salgilatir ve süt üretimini bölebilir diyo, hangidi dogruki
Ben bi sayfayı takip ediyordum emzirme danışmanı asla önermiyor. Diyor ki bi çayı yapan firmaların mamaları var. E mama satan birisi anne sütünün artmasını ister mi tabiki hayır diyordu. Benimde aklıma yatmıştı

Dün odasının kapısı çarptı uyanmadı. Bugün sessizce ona bakmaya giderken parke gıcırdadı uyandı

Bende iciyorum rezene ama aman aman bi faydasını göremedim ya. Ya da ben hurma cok yiyorum hurma ve incir ondan farketmiyor olabilirim.
French press e bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum, uzerine de yaklaşık 1 kupa kadar sıcak su ekliyorum. 5 dk demlenmesini bekleyip bardağa alıyorum bu kadar.

Kızlar benim bebis damaklı emzik tutuyor şükür ki. Bakıyorum doktorlar alıyorsa damaklı emzik iyidir diyorlar bazıları da kiraz uclu iyi diyo siz hangisini kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…