Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay bunaltmazmi bide memeyi alamıyor önlüğün altında cebellesiyoruz bizim kızla

Süt ürünlerinin yasak olması kötü olmuş ya

Kızlar benim bebis damaklı emzik tutuyor şükür ki. Bakıyorum doktorlar alıyorsa damaklı emzik iyidir diyorlar bazıları da kiraz uclu iyi diyo siz hangisini kullanıyorsunuz?
Damaklı var bende de emiyor ama çok sık düşürüyor. Kiraz uçlu denemek istiyorum aslında. Sizin de düşüyor mu ağzından sık sık?

İyi akşamlar herkese bebeğime ilk ay hipp organic combiotic mama vermiştim günde 1 kez ve içiyordu. Şimdi tekrar vermek istyorum ama asla içmiyor çok ağlıyor. Tadına baktım gerçekten hiç beğenmedim, bebe haklı yani sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ve önerirsiniz?

Kıyamam niye ole oldu yavrum
Bizimki ses olmadan da yapıyor hatta evdeki herkes soka giriyor
Gecen haftasonu kahvaltıda ana kucağında duruyordu birden bi ağlamaya başladı hepimiz aynı anda korktuk ve hepimizi bir gülme aldi oglumda diyor anne neden agladi kardeşim o ana kucağında terkedilmismi hissetti bilemiyorum son zamanlarda derecelendiriuor ama ya hakkını yiyemem kademeli ilerliyoruz sinyal veriyor önden

Evettt aynen öyle olduu kızzz nolduu diyoruzz resmen

Iyi akşamlar bizim doktorumuz hip önermişti oglumda onu kullanmıştım sma da öncesinde kullanıyordum

Çok ball çokk herşeye gülmeye herşeye tepki vermeye başladı çokta hareketli bacakları hiç durmuyorr sabah sabah bi guluyorum ona sanki çok utanıyo elini kapatıyo gözünü pohluu okadar güzel hallerki

Ay yerim ya bizimkide kollar asada sağa sola kıvırıyor bide Ağız açık kafa aşağıda

Reactions: Jou

Kız şimdi aklıma geldi arada benimkinde de oluyor. Hatta 1 saat önce konuşuyordum gülüyordu bi anda korkmuş gibi ağlamaya başladı

Evt o balik yemi gibi olanlar icin dogru, bende sevmiyorum onlari, aktardan direkt bitki olarak aldim ben rezeneyi, onu soruyodum
French press e bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum, uzerine de yaklaşık 1 kupa kadar sıcak su ekliyorum. 5 dk demlenmesini bekleyip bardağa alıyorum bu kadar.
Ben de cezvede demliyorum 5dk, dogru yapiyomusum demekki, cok tesekkur ederim
Amin inşallah bebislerimiz de güzel güzel emer şu 4.ay meme reddi muhabbeti geriyor beni
Ben de korktum ondan ama şöyle dusundum, baktim meme reddi sinyalleri veriyo biberon emzik herseyi birakip emzirme destek sistemi denerim, o pahali olan seklinden degil ama, sadece beslenme sondasini aldim ben 25-30 liraya, onu denerim biberonu emzigi birakip tehlike gecene kadar
Belki gaz sancisi vardir, bizde de oluyodu birden sanci girince zipliyo cocuk yerinden durdukyerde Jou

Kız şimdi aklıma geldi arada benimkinde de oluyor. Hatta 1 saat önce konuşuyordum gülüyordu bi anda korkmuş gibi ağlamaya başladı

Hepucukleeri ayni bu gubiklerin
Gözüm biri açık biri kapalı emziriyorum bide buraya yazıyorum
Hayat bize cok fonksiyonlu olmayı öğretti

Evet bende 10 gün fln meme reddi yaşadım
2 aya girmeden ayakta poposuna vura vura sallayarak emzirdim
Emzik kullanıyordum bayada seviyordu sonra memeyi emzik gb istiyor emzik gb güçsüz çekiyordu hemen emzik bıraktım baya zordu
Dedigin gb sinyal verdi an müdahale edeceksin

aynı kutudaki mamayı mı veriyorsunuz acaba yoksa yeni mi aldınız? açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor da belki tadı değişmiştir? hipp in tadı baya güzel çünkü

Kizlar ya oglum 3 gundur kaka yapmiyor ne yapabilirim zeytinyagi icirdim poposuna da surdum ama faydasi olmadi

Kizlar ya oglum 3 gundur kaka yapmiyor ne yapabilirim zeytinyagi icirdim poposuna da surdum ama faydasi olmadi

Kiyamam ya
Doktora şu kimyon su karışımını sorucam
Herkes ictim 10 dk sonra kaka yapti demis
Bizim kıza gaz ilaci vermeyi unuttuğumda yapamıyor
Ben genelde masaj yapıyorum o zaman yapıyor rahatliyor

Kiyamam ya
Doktora şu kimyon su karışımını sorucam
Herkes ictim 10 dk sonra kaka yapti demis
Bizim kıza gaz ilaci vermeyi unuttuğumda yapamıyor
Ben genelde masaj yapıyorum o zaman yapıyor rahatliyor
Kuzum valla 3 gundur masaj yapiyorum ama faydasi yok bifidrop ve sab simplexi duzenli kullaniyorum zaten ama onlarda fauda etmedi karni cok sis uyumuyo aglamaktan cok uzuluyorum napicami sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…