Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim minikte de yeni çıkmaya başladı konak tarak alamadım bir türlü ya.
Varsa eşinin tarağı ile tarayabilirsin. Sık dişli bir tarak olması yeterli. Benimde Konak tarağım yoktu. Zeytinyağı sürüp masaj yapıp beklettim on dkka kadar. Sonra taradım. Banyo yaptırırken de taradım kayboldu hemen. Bastırmadan hafif hafif tarayabilirsin

Kızlarrr yaa sizlerinkinde ağzında salya akıyomu çok buara cok köpüklü olmaya başladı ağzı ya normal mi bu

Oo hemde nasıl :)
Ay çok şükür şimdi içti mamasını dana ya. En son 18.30 da içmişti sıpa.

Ay iyi bari dediğim gibi eninde sonunda içiyorlar işte sadece bizi uğraştırıyor sıpalar:))
Aa evet sık dişli tarak var deneyeyim olmadı

Oo hemde nasıl :)

Ay iyi bari dediğim gibi eninde sonunda içiyorlar işte sadece bizi uğraştırıyor sıpalar:))

Aa evet sık dişli tarak var deneyeyim olmadı
Evet yaa bizi uğraştırıyorlar hem de evhamlandırıyorlar geceden beri çişini yapmamış ya mamayı içmediği için mi acaba

Yumruk emme ve iki yumruğu ağza sokamadığı için gelen sinir krizi bu hafta baş belamız el emme sevdasına uyku uyumuyor şimdi belli oldu, ataktandır o cinslikler. Sonunda nasıl güncellemeler gelecek bakalım
Kafa dağıtmak için arayıp sorana da çok gıcık olurum. Bir de ne ayıp yaptığı iki anneyi kıyaslamak. Kimsenin çocuğu ve şartları bir değil ki
Belki yediğin birşey dokunuyordur o günler hiç dikkat ettinmi?
4. ayda veren cok araştırmalara başlayacağım 1 ay kaldı.Kızımda gerileme yaşamadım.
Hiç dikkat etmedim yani genelde aynı tür beslenirim rutinimde bir değişiklik yapmam aslında. Az önce yaptı kakasını yine kötü kokulu ve uzayan ipler vardı içinde. İçine sinen eğitimci bulursan önerilere açığım. Ben baldananne kundakuyku mysleepjourney ve bebekmasajegitmeni sayfalarını takip ediyorum
Kızlar tecrübelerinizi almaya geldim
Sünnet ne zaman yapılmalı??? Eşim ona göre izin ayarlayacak ama ben çok korkuyorum
İlk 6 ay yapılsa çok hareketlenmeden daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben ilk 3 ay içerisinde yaptırmak istemiştim ama bebeğim kolik. Çocuk cerrahı bana 5. Ayda görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…