Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?

Ohoo ben kaç defa boyattım kestirdim bişey olmaz bence

Vallahi zor keşke 1 yaşına kadar kalabilsek dediğin gb

Biraz daha büyürler en azından ya senin daha iyiymiş nisana toparlar baya bebiş katı gidaya geçince rahatlatırız biraz inşallah

Kizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?

Ben doğuma 2 hafta kala boyadım organik olandan emzirenlerde boyatiyor bende boyatmak istiyorum hatta kestirmek saclarim uzun saçlarımı tarayamiyorum kurutamiyorum keşke bebem 40 iken gideydim simdi hic bırakmıyor beni

saç dibine değmeyen işlemlerde hiç sıkıntı olmuyormuş, sadece uçlara işlem yaptıracaksanız rahat olun. ama bence yine maske takmak lazım yaparken. benim saçlarım beyaz, ben de ilk kez geçen ay bitkisel boyayla boyadım valla dipleri ama çok tavsiye etmiyolar

Menenjiti bize doktor 3-5-13. Aylarda b tipi 3 doz - 13. Ayda ise a tipi tek doz dedi gugucum

Kizlar hadi size Bir soru
Şükür çocuklarımız 3 aylik oldu ya da olacak
Cok bunalıyoruz, yoruluyoruz, aynalari unuttuk belki benim gb birde evde abi abla var
yetersiz hissediyoruz bir şeyleri.eksik mi yapıyoruz diye sorguluyoruz

Tabi mutluluğumuzun yanında bunlar küçük nüanslar

Konuya geliyorum en yakınınızda cocuk olduktan sonra kapınızı açmayan arkadaş çevreniz oldu mu ?
Yani sıkı fıkı takılırken hop cocuk oldu ben artık bekar arkadaşlarımla çocuksuz arkadaşlarımla takılayım diyen ?

Kızlar bugün 4 5 saattir mamayı veremiyorum asla almıyor. Dünden beri oynayıp oynayıp en son içiyordu. Şimdi ağzına verdiğimle ağlıyor ortalığı yıkıyor asla içmiyor. Neden ki anlamadım uykusu var desem içer uyurdu. Banyo da yaptırdım.

Öyle çok yakın sıkı fıkı olduğum biri yok yakınlarımda. Öyle olsa canım sıkılırdı ister istemez. Bi arkadaşım evlenince 180 derece değişmiş araya mesafe koymuştu. Ama aksine ben koymuşum gibi davranırdı aklıma o geldi

Çocuklu arkadaşlarım onu yaptı ya nedense. Hala görmeye bile gelmediler

Canım bir kaç defa beliste yapmıştı öyle asla yemedi eşim artık bırak çocuk aç hissetmiyor demekki zorlama dedi tam 7 saat sonra yemişti. Ama ben o saate kadar ara ara yine vermeyi denemiştim. Olmadı uykusunda vermeyi dene uyursa

Ay hep böyle yapıyor 10 15 dk uğraştırıp yarısıda olsa içiyordu. Ağzına girdiğiyle basıyor çığlığı. Bi öncekinde zorladım baya ters mi tepti anlamadım. Uyuyor dalamadı bi. Ya elini ya dilini emiyor aç çünkü. Ama ara ara deniyorum yok almıyor. Bi uyusun bakalım öyle denerim artık

Bekar evli çoluklu çocuksuz demeden arkadaşım sandıklarım görmeye gelmediği gibi nasılsın diye bile arayan yok. Ben arayıp çağırdım birini işlerimi ayarlarsam geleyim dedi 15 gün oldu. Herkesin her anında yanına koştuğuma yanarım. Valla sadece eşimden ve annemden desteğim var. Geri kalan akraba bile boş. Bir yandan üzülsem de gerçekleri görmek iyi oldu aslında

İştahı olmayabilir diyecektim ben de ama elini de emiyor demişsin. Huzursuzlanmış olabilir canım her zaman aynı iştahta olmuyorlar. Benimki meme düşkünü ama o da bazen aç olsa da memeyle kavga edip içmiyor. Zorlamadan sık sık teklif ediyorum o zaman. Masaj yapıp biraz ten tene değseniz belki rahatlar içer

Hem de ne emmek elini uyuyor uyanıyor emiyor. Ara ara veriyorum biberonu yok ağlıyor. Kucağımda sakinleşti biraz bebek arabasına yatırdım orda uyuyor bakalım. Benimki cinsi biraz masaj falan yapamıyorum dokundurmuyor kendine hiç. Sanırım 12. hafta atağının ilk günüymüş bugün şimdi baktım da

Aboooo hiçbirşeyede dokundurmay bu inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…