- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #69.101
Kizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?
Ya sürekli açıyorlar üzerini ben 10 dk da bir bakıyorum arkamı dönüyorum üzülme elinde olan bişey değil ki
Dimi ya ne bilim bu sefer üşüdümü hasta olur mu ki diyorum
Benimde çok fazla arttı ya
Öğretmensen tabi yıllık izin olmadığı için dediğim mantıklı, en azından şubata kadar büyürler biraz daha. Ben de kamudayım ama yıllık izinlerim de var. Önce ücretsiz izin sonra yıllık izin kullanıp nisana kadar uzatmak istiyorum bakalım idare ne diyecek.
Benimki tam olarak böyle. Yenidoğan gibi saat başı Sürekli emdiği için habire önsüt alıyor. Aşırı da gazlı zaten. Bilmiyordum ondan olabileceğini. Doktor da döküntü ve kan olmadığı için ciddiye almadı gibi geliyor.
Ben bu haftaya kadar neredeyse hiç giydirmiyordum. Şimdi biraz serinlediği için akşam balkonda ve sabah kalkınca giydiriyorum. Uyurken kundak yaptığım için sadece atlet oluyor içinde
Canım doktoruna sor kakanın fotosunu çek hatta. Ben sordum normal dedi. Seninki de çok emen bir bebek, yukarıda bir arkadaş önsütten olabilir demiş. Kakada kan veya deride döküntünüz oluyır mu? Bence doktorun yönlendirsin. Rota aşısını süt alerjisi olan bebeklere önermiyorlarmış. Rota da bağırsaklarda tutunduğu için diye düşünüyorum.
Uff sorma ben de çok alerjik biriyimdir. Süt içemem laktozdan, hemen kaşınır kızarırım, baharda hapşururum sürekli. İnşallah bize çekmezler
Biberon içimde yara oldu ya. Chicco natural feeling almıştım tutmuyor asla. Lansinoh alıcam birazdan internetten. Avent mi alsam diye de kafam karışıyor. Emzik benimki de almıyor yani keyfine belki bir kaç dakika sonra hemen tükürüyor. Annem büyük şans gerçekten de en azından 8-12:30 çalışacağım ve işyerim 15 dk. Allahım çok zor ya, küçücük bebeden o kadar ayrı kalmak. Doğum sonrası en azından 1 yaşa kadar keşke hepimiz izinli olsak. Allah sabır versin canım inşallah kolay atlatırsınız ilk zamanları. Sonra alışırsınız zaten
Canım sen menenjiti ne zaman yaptıracaksın?
Biraz daha büyürler en azından ya senin daha iyiymiş nisana toparlar baya bebişÖğretmensen tabi yıllık izin olmadığı için dediğim mantıklı, en azından şubata kadar büyürler biraz daha. Ben de kamudayım ama yıllık izinlerim de var. Önce ücretsiz izin sonra yıllık izin kullanıp nisana kadar uzatmak istiyorum bakalım idare ne diyecek.
Benimki tam olarak böyle. Yenidoğan gibi saat başı Sürekli emdiği için habire önsüt alıyor. Aşırı da gazlı zaten. Bilmiyordum ondan olabileceğini. Doktor da döküntü ve kan olmadığı için ciddiye almadı gibi geliyor.
Ben bu haftaya kadar neredeyse hiç giydirmiyordum. Şimdi biraz serinlediği için akşam balkonda ve sabah kalkınca giydiriyorum. Uyurken kundak yaptığım için sadece atlet oluyor içinde
Canım doktoruna sor kakanın fotosunu çek hatta. Ben sordum normal dedi. Seninki de çok emen bir bebek, yukarıda bir arkadaş önsütten olabilir demiş. Kakada kan veya deride döküntünüz oluyır mu? Bence doktorun yönlendirsin. Rota aşısını süt alerjisi olan bebeklere önermiyorlarmış. Rota da bağırsaklarda tutunduğu için diye düşünüyorum.
Uff sorma ben de çok alerjik biriyimdir. Süt içemem laktozdan, hemen kaşınır kızarırım, baharda hapşururum sürekli. İnşallah bize çekmezler
Biberon içimde yara oldu ya. Chicco natural feeling almıştım tutmuyor asla. Lansinoh alıcam birazdan internetten. Avent mi alsam diye de kafam karışıyor. Emzik benimki de almıyor yani keyfine belki bir kaç dakika sonra hemen tükürüyor. Annem büyük şans gerçekten de en azından 8-12:30 çalışacağım ve işyerim 15 dk. Allahım çok zor ya, küçücük bebeden o kadar ayrı kalmak. Doğum sonrası en azından 1 yaşa kadar keşke hepimiz izinli olsak. Allah sabır versin canım inşallah kolay atlatırsınız ilk zamanları. Sonra alışırsınız zaten
Kizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?
saç dibine değmeyen işlemlerde hiç sıkıntı olmuyormuş, sadece uçlara işlem yaptıracaksanız rahat olun. ama bence yine maske takmak lazım yaparken. benim saçlarım beyaz, ben de ilk kez geçen ay bitkisel boyayla boyadım valla dipleri ama çok tavsiye etmiyolarKizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?
Menenjiti bize doktor 3-5-13. Aylarda b tipi 3 doz - 13. Ayda ise a tipi tek doz dedi gugucumÖğretmensen tabi yıllık izin olmadığı için dediğim mantıklı, en azından şubata kadar büyürler biraz daha. Ben de kamudayım ama yıllık izinlerim de var. Önce ücretsiz izin sonra yıllık izin kullanıp nisana kadar uzatmak istiyorum bakalım idare ne diyecek.
Ahahaah mantıklı tabiÖnden bebelerimizle konuşalım bak cocum bu aşı bilmem kaç para zaten enflasyon cocugusun kusayim fln deme
Senden değerli değil orası ayrı tabi diyip gönlünüde alalım ki evde canımızı az okusunlar
Öyle çok yakın sıkı fıkı olduğum biri yok yakınlarımda. Öyle olsa canım sıkılırdı ister istemez. Bi arkadaşım evlenince 180 derece değişmiş araya mesafe koymuştu. Ama aksine ben koymuşum gibi davranırdı aklıma o geldiKizlar hadi size Bir soru
Şükür çocuklarımız 3 aylik oldu ya da olacak
Cok bunalıyoruz, yoruluyoruz, aynalari unuttuk belki benim gb birde evde abi abla var
yetersiz hissediyoruz bir şeyleri.eksik mi yapıyoruz diye sorguluyoruz
Tabi mutluluğumuzun yanında bunlar küçük nüanslar
Konuya geliyorum en yakınınızda cocuk olduktan sonra kapınızı açmayan arkadaş çevreniz oldu mu ?
Yani sıkı fıkı takılırken hop cocuk oldu ben artık bekar arkadaşlarımla çocuksuz arkadaşlarımla takılayım diyen ?
Kizlar hadi size Bir soru
Cok bunalıyoruz, yoruluyoruz, aynalari unuttuk belki benim gb birde evde abi abla var
Konuya geliyorum en yakınınızda cocuk olduktan sonra kapınızı açmayan arkadaş çevreniz oldu mu ?
Yani sıkı fıkı takılırken hop cocuk oldu ben artık bekar arkadaşlarımla çocuksuz arkadaşlarımla takılayım diyen ?
Kızlar bugün 4 5 saattir mamayı veremiyorum asla almıyor. Dünden beri oynayıp oynayıp en son içiyordu. Şimdi ağzına verdiğimle ağlıyor ortalığı yıkıyor asla içmiyor. Neden ki anlamadım uykusu var desem içer uyurdu. Banyo da yaptırdım.
Ay hep böyle yapıyor 10 15 dk uğraştırıp yarısıda olsa içiyordu. Ağzına girdiğiyle basıyor çığlığı. Bi öncekinde zorladım baya ters mi tepti anlamadım. Uyuyor dalamadı bi. Ya elini ya dilini emiyor aç çünkü. Ama ara ara deniyorum yok almıyor. Bi uyusun bakalım öyle denerim artıkÇocuklu arkadaşlarım onu yaptı ya nedense. Hala görmeye bile gelmediler
Canım bir kaç defa beliste yapmıştı öyle asla yemedi eşim artık bırak çocuk aç hissetmiyor demekki zorlama dedi tam 7 saat sonra yemişti. Ama ben o saate kadar ara ara yine vermeyi denemiştim. Olmadı uykusunda vermeyi dene uyursa
Bekar evli çoluklu çocuksuz demeden arkadaşım sandıklarım görmeye gelmediği gibi nasılsın diye bile arayan yok. Ben arayıp çağırdım birini işlerimi ayarlarsam geleyim dedi 15 gün oldu. Herkesin her anında yanına koştuğuma yanarım. Valla sadece eşimden ve annemden desteğim var. Geri kalan akraba bile boş. Bir yandan üzülsem de gerçekleri görmek iyi oldu aslındaKizlar hadi size Bir soru
İştahı olmayabilir diyecektim ben de ama elini de emiyor demişsin. Huzursuzlanmış olabilir canım her zaman aynı iştahta olmuyorlar. Benimki meme düşkünü ama o da bazen aç olsa da memeyle kavga edip içmiyor. Zorlamadan sık sık teklif ediyorum o zaman. Masaj yapıp biraz ten tene değseniz belki rahatlar içerAy hep böyle yapıyor 10 15 dk uğraştırıp yarısıda olsa içiyordu. Ağzına girdiğiyle basıyor çığlığı. Bi öncekinde zorladım baya ters mi tepti anlamadım. Uyuyor dalamadı bi. Ya elini ya dilini emiyor aç çünkü. Ama ara ara deniyorum yok almıyor. Bi uyusun bakalım öyle denerim artık
Hem de ne emmek elini uyuyor uyanıyor emiyor. Ara ara veriyorum biberonu yok ağlıyor. Kucağımda sakinleşti biraz bebek arabasına yatırdım orda uyuyor bakalım. Benimki cinsi biraz masaj falan yapamıyorum dokundurmuyor kendine hiç. Sanırım 12. hafta atağının ilk günüymüş bugün şimdi baktım daİştahı olmayabilir diyecektim ben de ama elini de emiyor demişsin. Huzursuzlanmış olabilir canım her zaman aynı iştahta olmuyorlar. Benimki meme düşkünü ama o da bazen aç olsa da memeyle kavga edip içmiyor. Zorlamadan sık sık teklif ediyorum o zaman. Masaj yapıp biraz ten tene değseniz belki rahatlar içer
Aboooo hiçbirşeyede dokundurmay bu inatçıHem de ne emmek elini uyuyor uyanıyor emiyor. Ara ara veriyorum biberonu yok ağlıyor. Kucağımda sakinleşti biraz bebek arabasına yatırdım orda uyuyor bakalım. Benimki cinsi biraz masaj falan yapamıyorum dokundurmuyor kendine hiç. Sanırım 12. hafta atağının ilk günüymüş bugün şimdi baktım da
Evet akıyor. Normalmiş tükürük bezleri gelişiyormuş kuzuKızlarrr yaa sizlerinkinde ağzında salya akıyomu çok buara cok köpüklü olmaya başladı ağzı yanormal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?