Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet bide sen bize vakit ayırmıyorsunlar çekenin halinden çeken anlar
Gel.bi gör halimi

Ne bilim bi 2 Ay olsun hadi hastalık var demişsindir ama sonrasıni bilemiyorum

Evet bide sen bize vakit ayırmıyorsunlar çekenin halinden çeken anlar
Gel.bi gör halimi
Valla ya insanlar garip. Nankör mü desem artık başka bir şey mi. Benimde bi arkadaşım var şehir dışında evliydi şimdi ayrılıyor eşinden buraya geldi. Bana mesaj atıyor saçma sapan şeyler yani aciliyeti olmayan konular. Geç yazınca beni önemsemiyorsun vırt zırt demeye başladı. Bende çocuk var farkındaysan. Bakması kolay değil dedim. Bi arkadaşı var benle aynı dönem doğum yapan onu söylüyor ama o yazıyor bana sürekli aynı devam ediyor diyor. Bende öyle bakıyor o zaman çocuğa dedim. Yo güzel bakıyor diyor. Gel de gıcık olma

Bir öncekinden zorladiysan olabilir belki yada çok uykusuz kaldimi bizim kiz uykusuz olduğunda ağlayıp emmiyordu
Hadi inşallah bir sonrakine sakince yer mamasını minnos

Evet arayıp işler yoğun flnlar aman dediğin gb kimden destek varsa onunla yola devam
Eee görüyorsun bazı seyleri

Abowww onun bebe benimki gibi değil hiç durmuyor nefes almak için bile zamana ihtiyaç olsa nefes alamazdim deseydin

Belki yediğin birşey dokunuyordur o günler hiç dikkat ettinmi?
4. ayda veren cok araştırmalara başlayacağım 1 ay kaldı.Kızımda gerileme yaşamadım.

Bizim giz banyoda sesi yoktu çıkınca ağlamaya başlıyordu nasil kuruttum nasıl bez bağlardim bilmiyorum
Neyse şimdi 5 dk müsadere ediyor
Benimki maşallah iyi girince de çıkıncada ama asla bi yerini elletmiyor. Gazını çıkarırken bile pat pat vuruyorum arada sıvazlayım diyorum hemen kendini alıp atıyor sağa sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…