Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya benim oglum kolik bi bebek ama kakasini rahat yapiyordu 1 hafta öncesine kadar son 1 haftadir okdar zorlandiki toplasan 3 kez yapmadi bile gunde 2 3 kez yapardi oysaki. Gündüz uyumuyordu gecede uyumaz oldu sizce neden kaynakli olmuş olabilir bu düzensizlik

Canım çok geçmiş olsun
Hamile olmayasın
Ayhhh sorma sorma Rabbim o kapılarda aratmasın. Ayni yollardan geçtik. Şükür kavuşturan Rabbime
Kuzuuu bu çok pahalı benim bütçeme yani. Bi de sadece bu kadar mı puset şeklinde. Tam yatarlı olandan yok mu? Bi kaç ay sonra sığmaz ki zafen buna
Bi yer bulduk da ekimde çıkacakmış kiracısı ora olcak gibi bakalım
Hayırlı kolay olsun tatlım. Sen nerdeydin ve kira ne kadar

Rotayı nezaman verdirdin cano
Pazartesi canım
Gönderelim az biraz aa bak aklıma gelmedi kesin artar fiyatı gittiğimizde diyelim bi
Aynen canım anormal bir sene geçirdiğimiz için zam ne zaman gelecek belli olmuyor. Keşke doğduğu zaman alsaydık diyorum o zaman 400 falanmış
Bende öyle yapıyordum seninki gibi sonra burda gördüm

Eki Görüntüle 3121693
Aynen ben öyle yatırıp elimi karnına koyuyorum duruyor. Yoksa hemen çırpınmaya başlıyor kendini uyandırıyor

Aynen bende boş planı veriyorum

Kuzu mesala gunduz 2 saat uyudu ya aksam 8 e kadar gece uykusuna kadar uyumak isteyip uyuyamıyor mu
Günün özetini geçim 6 da kalktık
11 e kadar memede ara ara dolaştık oynadık tabi 4 kere fln yatir kaldir yatir kaldir 11 de anca uyudu
1 de uyandı sallayansallaya tabi sonra 3de mizmizlandi uyutmaya başladım uyuyor kalkiyor bu bole 11 e kadar sürdü memede uyuyor 15 dk tam daldı bırakayım diyorum hop sil bastan

Yerlerini yadırgıyorlar
Bizim kide artık daha iyi ya oyalaniyor bi şekilde eskiden zordu Allahin izniyle zor günler azaldı

Kuzu bazen Benim kizda 2 gün fln yapmiyor günde 1 kere yapiyor
Kaka yapmayınca zor vallahi aha bizimki simdi supsulu yaptı

.
Ay yok ya değilimdir ya korunuyoruz çünkü

Kızlar çildirıcam resmen bizimki bir huy edindi. Mamasını yedirmek işkence oldu. Biberonun emziğini ağzında oynayıp duruyor yemiyor. Çekince biberonu ağzından bu sefer elini yiyor

1.5 yaşa kadar kullanılıyormuş. Yatmıyor

Kırıkkaledeyim ben. Şimdi eşimin aile apartmanındayız kira vermiyoruz. Ev çok güzel genişliği vs. Ama hem çarşıya biraz uzak hem de kışın aşırı soğuk oluyor ısınmıyor 1000 den aşağı fatura ödemedik geçen sene ama yine buz. Çocukla olmaz yani.

Valla kiralar normaldi. Bu sene uçtu kıytırık evler 1.500-2.000

Evet ya nerden bilcez alırdık yoksa.

Aynı benimkide çırpınıyor

Kızlar çildirıcam resmen bizimki bir huy edindi. Mamasını yedirmek işkence oldu. Biberonun emziğini ağzında oynayıp duruyor yemiyor. Çekince biberonu ağzından bu sefer elini yiyor
Ahahah geçen gün aynıydık düzeldik biraz daha ben hadi iç dedikçe bir de gülüyor ağzında biberonla

Nasıl geçti

Amin kuzumm

Benimkide öyle gündüzleri feleği şaşıyorr resmen saat 11 veya 12 oldumu vuruyo kafaya gidiyor

Yalnız değilim öyleyse
Yahu uyumak için 11 bekliyorsan neden 2 saat memede cebellesin
Seninkimi kızz benimki etmiyo öylee ama o saatte uyumak için bekliyo sanki bide uyuyamadımı saat grctimi bi huyduzlaniyo 10dan sonra canım çıkiyo uyutmak için gözler kızarmış uyu artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…