Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Neolursa olsun ben hala gece 3 saatte emziriyorum doktoruma demiştim bişe dememişti deseydi 4 saat diye öyle ederdim bazen 4 saat ediyorum aşırı yorgun olduğumda bakalım cuma günü gidicem neler olcak
Bende istediğinde veriyorum gece çünkü ilk yatışta genelde 3-4 saat gibi uyuyor. Sonra nerdeyse 2 saatte 1 kalkıyor. Tabi emzirme süresi azaldı öncekilere göre.. Gündüzleri emme aralarını açmaya çalışıyorum yavaş yavaş…

Reactions: Jou
Heehhh aynenn yaa genelde 3 4 saat uyuyo sabah 2 saatre bir oluyo bazende yarim saat

Seninkimi kızz benimki etmiyo öylee ama o saatte uyumak için bekliyo sanki bide uyuyamadımı saat grctimi bi huyduzlaniyo 10dan sonra canım çıkiyo uyutmak için gözler kızarmış uyu artık diyo

evet uyumak ıstıyor ama uyuyamıyor saatlerce memede kalıyo dün öğlen basladı gece 11e kadar yatır kalk yatır kalk oyunda oynamıyo gezdırmede fayda etmıyor uykusu var çünkü mızmızlanıyor

kızlar artık yavas yavas güzel sureçlere gırdık bir sekilde oyalanmaya başladılar
son zamanlarda kollarını bacaklarını oynatıyorum sarkı soyleyerek cok guluyor
en zorlandığın sureç 1 aydan sonra 2,5 aya kadardı sanırım

Keyifleri yerinde olunca biz onlardan daha mutlu oluyoruz tüm gün de güzel geçiyor değil mi tabi kaç dk sürüyor keyifleri o tartışılır ben dün bir cesaret ev oturmasına gittim 2saat durdum ama burnumdan geldi hiç durmadı oğlum sağ olsun

evet uyumak ıstıyor ama uyuyamıyor saatlerce memede kalıyo dün öğlen basladı gece 11e kadar yatır kalk yatır kalk oyunda oynamıyo gezdırmede fayda etmıyor uykusu var çünkü mızmızlanıyor
Aynenn öylee atak geçiriyor iste cano neseki dünden beri öyle degil düzeldi sanirimm

Kızlarr yaa Dunden beri acayip başım catlıyo midem bulandı cok fena halsizdim bacaklarım tutmuyodu bugun gene başım hiç iyi degill sezaryenden sonra hepimizde oluyo bu anestezi yedik vücut daha toparlanmadı kuscam kusamıyorum oderece kötüyüm

Ya Bendede tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı oluyor ne oldu bize böyle kuzum ya

Bende olmadı çok şükür anestezi etkileri. Limonlu bişeyler içsen midene iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…