Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sezaryen oldukya kuzumm dikişlerim bile sızlıyo hala daha toparlanamadık sanırım ya1 sene anca toparlanırız gibii Madammor a da aynı olmuş pazartesi
Evet ara ara hala başim dönüyor benim. Agri bulanti gecti ama baş dönmesi geliyor arada geçende olmustum böyle midemi üsütmüs olabilirim diye düsündüm

Sezaryen oldukya kuzumm dikişlerim bile sızlıyo hala daha toparlanamadık sanırım ya1 sene anca toparlanırız gibii Madammor a da aynı olmuş pazartesi

Evet benimde dikişlerim sızlıyor ve uyuşukluk falan var o kısımda
Evet ara ara hala başim dönüyor benim. Agri bulanti gecti ama baş dönmesi geliyor arada geçende olmustum böyle midemi üsütmüs olabilirim diye düsündüm

Aa tansiyon düşüklüğüde oldu mu peki doktora gitmedin sanırım o zaman

Bana da aynıları oluyor böyle bayılıverecek gibi oluyorum, kolum bacağım uyuşuyor. Sonra mide bulantısı ve terleme geliyor. Etim buz gübi oluyor en son. Hamilelikten kalan magnezyumum var onu içince düzeliyorum. 10 eylül gibi dr gitmeyi düşünüyorum kan tahlili de isteyeceğim bakalım.

Bi git bakalım nediyecekler ama bise olduğunu sanmıyorum ya

Rota aşısını yaptırdım. Cadı birazını çıkardı bi dahakine mamasına kat ver dedi hemşire
Ah cimcime ben ona kaç tele verdim haberin var mı deseydin ben emzirme pozisyonında tuttum Dr verdi yavaş yavaş. Sonra o pozisyonda gezdik bıraz dışarıda

Evet benimde dikişlerim sızlıyor ve uyuşukluk falan var o kısımda

Aa tansiyon düşüklüğüde oldu mu peki doktora gitmedin sanırım o zaman
Ya aslinda normal böyle olmasi biraz üsütüyoruz kendimizi havalar sicak giyiniyoruz ince vs soguk seyler iciyoruz. Sezeryanlinin daha dikkat etmesi gerek soğuk almamaya ama sicakladik diyoruz yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…