Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnsallah gecer sen kendini soguklatmissin yani bizim buralarda öyle derler. Kendini sicak tut sicak seyler ic Rabbim sifa versin doktor iyi gelir umarim

Baktılar neyse ki değilmişim:) enfeksiyon varmış ondan oluyormuş
Ayyy hamilelik hiç aklıma gelmedi bak içim bi değişik oldu çok geçmiş olsun kuzu, ben de geçmezse gideyim bari. Demek yorgunluktandır deyip ihmal etmemek gerekiyor. Peki antibiyotik mi verdi emzirirken nasıl olacak?
İnsallah gecer sen kendini soguklatmissin yani bizim buralarda öyle derler. Kendini sicak tut sicak seyler ic Rabbim sifa versin doktor iyi gelir umarim
Annem de öyle diyor, ama çok sıcak burası napiyim sütyen şort yatıyorum. Emzir yat kalk derken terleyip soğuyorum. Yazı sevmedim hiç bebekli olunca. Teşekkürler canım

Kizlar sizin bebekler nasil emiyo, ben gunde 3 kere mama veriyorum aralarda surekli emziriyorum ama bazen 5dk bazen 10dk bazen uyuyakaliyo falan, sanki memede hic doymuyo, denemk icin biberonu veriyorum acsa mama yapim diye, sanki gunlerdir ac birakmisiz gibi yapisiyo, 2 ayi gectik ben hala bebegim ac mi tok mu tam olarak anlayamiyorum, memeyi sıkıyorum sut var damlacik olusuyo goruyorum, emziriyorum yok doymuyo gibi, koyuyorum uyanip hemen aranmaya basliyo, acliktan mi bu sizinki de boyle mi

Benimki de kısa emiyor 5 dk belki. Açken bir anda çığlık çığlığa ağlıyor o yüzden doyduğuna eminim. Mama asla asla içmiyor emme sıklığı da çok değişken bazen yarım saatte bir daha ister bazen 2 saat bekler. Emme refleksi ile mi biberona yapışıyor onu tespit etmek lazım. Yani içip fazla gelip kusuyorsa aç değil ihtiyaçtan emiyordur. Bazen benim bebeğim öyle yapıyor, o zamanı anlayıp emzik vermeye çalışıyorum. Ya da uyku ağır basıyor çenesi yoruluyor o yüzden tam doymamış oluyordur sen bıraktığında

Ah cimcime ben ona kaç tele verdim haberin var mı deseydin ben emzirme pozisyonında tuttum Dr verdi yavaş yavaş. Sonra o pozisyonda gezdik bıraz dışarıda
Kız bu d vitaminini de öyle yapıyor bazen tutup tutup sonra çıkarıyor bunuda öyle yaptı baya geçti yutkundu da ama tutmuş kenarda

Açıkcası verdi ama almayı düşünmüyorum suyu çoğaltacağım diyorum. Ama pammık gibi oldum ya serum taktılar

aynen canım ya yeterki iyi olsunlar aradada uyusunlar tabi
10 dk hiç yoktan iyidir
vlla bende cesaretlendim arkadaşıma gitcem haftaya hem biraz daha büyür
ay yarın tüm gün ablamdayım cumada öyle böyle geçer cumartesipazar kocaya iş devri
pazartesi okullar açılıyor oh missssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…