Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evt emme sıklıgı da hic belli degil, yutkunmayi da bazen duyuyorum bazen duymuyorum, hicbsey belli degil yani oyle deniyorum herseyi, mama saatleri de belli degil

Öğretmen misin canım yoksa diğer çocuğun okula mı başlayacak
Böyle böyle uyuya uyana büyüyecekler heralde

Merhaba kızlar. Cuma günü sünnet yaptırcaz oğluma 2 ay 1 günlük sünnet yaptıran arkadaşlar neler yaşadı veya nasıl bir süreçti yazarsanız çok mutlu olurum.

Benimkide aynı gece boğuluyor emerken gündüz mık mık hep memede sütmü yok diyorum sıkıyorum var çok emdiği için kendide rahatsız oluyor uykusu varsa daha çok meme istiyor emzik veriyorum.

Geçici bu günlerde seneye yazda daha rahat olacak merak etme Ben oğlumu yazin ortasinda dogurdum amaann yazda lohusalik cok zor anlatamam terlesende corapsiz durdurmadilar sürekli soyun giyin cok daha beterdi. Bunda yine çok sıcaklara denk gelmedim

Bilmeydum cano nekadar verdiniz peki
Kuzum zaten minik şeffaf bir şişede oluyor hepsini yavaş yavaş verdi Dr. Sağlık ocağı nazlandı yapmak istemiyor gibiydi bizde doktorumuza yaptırdık
Kız bu d vitaminini de öyle yapıyor bazen tutup tutup sonra çıkarıyor bunuda öyle yaptı baya geçti yutkundu da ama tutmuş kenarda
Ay yerim onu ya çok zekiler ha mamanjn içinde oluyor mu canım. Çünkü doktor ilacı verdi deidm emzirebilir miyim. Biraz dur 5-10 dk sonra emzir dedi. Tabi oğlan 5 dk anca bekledi
Merhaba kızlar. Cuma günü sünnet yaptırcaz oğluma 2 ay 1 günlük sünnet yaptıran arkadaşlar neler yaşadı veya nasıl bir süreçti yazarsanız çok mutlu olurum.
Biz iki buçuk aylıkken yaptırdık sadece ilk gün biraz zorlandı sonra rahattı çabuk iyileşiyor. Bi krem veriyor doktor sabah akşam sürün bide ağrı kesici vermişti
Biz zıbının alt çıtçıtını kapatmadık baya bir buçuk hafta falan öyle kaldı çünkü çiş yapınca bez şişiyor ya. İyice üzerine baskı yapıp tahriş etmesin dedik.
Bide bezini bir numara büyük kullanırsan ilk günler daha rahat olur sıkmasın. Havalar zaten sıcak pişer yavru.

Ben hala çorap giyiyorum

Anladımm askomm

Aynenn öylee atak geçiriyor iste cano neseki dünden beri öyle degil düzeldi sanirimm
ay şükür bugün iyiydi kuzum
Öğretmen misin canım yoksa diğer çocuğun okula mı başlayacak
Böyle böyle uyuya uyana büyüyecekler heralde

Canim oglum okula başlayacak ondan
Öyle vallahi uyuya uyana büyüyecekler

Bide cok emdikce de gaz yapiyo cocuga

Canın surekli emmek istiyorlar Benimkide öyle bende bazen sütüm yetmiyor mu diye supheye düşüyorum
İlk cocugumda emzirip mama veriyordum kusuyordu ama tecrubesizlik sütüm yok diyordum mamaya devam ettim
Bence emin olmak için iki öğün emzir zaten doymasa huzursuz olur ama en en önemlisi bezine bak emzirdikten sonra cis var mı yok mu

Emzirdikten hemen sonra yapiyomu cis? Bazen uyurken fln yapmiyo bnmki, bide dogru duzgun emmiyoki ya kisa kisa sık sık ya da uyuyakaliyo, emzirdim doydu diye bisey yok habire kipir kipir kipir araniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…