Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Emzirdikten hemen sonra yapiyomu cis? Bazen uyurken fln yapmiyo bnmki, bide dogru duzgun emmiyoki ya kisa kisa sık sık ya da uyuyakaliyo, emzirdim doydu diye bisey yok habire kipir kipir kipir araniyo
Atıyorum 4 saat emzir çişini kontrol et baktın çiş var tekrar emzir baktın oda dolu devam bide haftalık kilo takip et oldu bu iş :)
Gündüz uygula bunu tabi gece bilemezsin he gece emziriyorsan benim kızda gece yapmıyor uyandıktan 1 saat sonra bakıyorum doldurmuş
Benim kızda öyle kısa kısa emiyor
Diyorlar ya ilk 5 dakika zaten yüzde 80 emiyormus diye

Anam ne zor analık

Sut sağma makinan varsa 3 saat emzirmeden önce dolu göğsünü sagipda kontrol edebilirsin kaç CC çıktıysa daha fazlasını emermis bebek
Hep bir şüphe var içimizde

Teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırız 7 yaşında oğlumda olucak şimdiden stresi yetti

Evt emme sıklıgı da hic belli degil, yutkunmayi da bazen duyuyorum bazen duymuyorum, hicbsey belli degil yani oyle deniyorum herseyi, mama saatleri de belli degil
Nasıl olsa her ay dr gidiyoruz canım, eğer yetmezse zaten kilo alımı az olacak ve dr uyarır diye ben saldım. Hiç sağmıyorum da göğüslerim de hep yumuşak, çocuğum sık ve kısa emiyor. Kilo alımı iyi diyor doktor o yüzden demek ki doyuyor. Hiç birşey belli olmasa bile kilo alımından belli olur yani üzülme

Valla hemşire öyle dedi sağlık ocağındaki. Ben doktora gidince sorcam tekrardan

Oo maşallah bi açılınca gidiyor devamı geliyor bol satışın olsun

Kızlar güya benim 2. Cocuk ama unutmuşum vallahi her şeyi. İlk çocukmuş gibi

Bebeleriniz boyunlarini tutma konusunda nasıl? Bir de yüzüstü yatirinca neler yapabiliyorlar?

Kızlar güya benim 2. Cocuk ama unutmuşum vallahi her şeyi. İlk çocukmuş gibi

Bebeleriniz boyunlarini tutma konusunda nasıl? Bir de yüzüstü yatirinca neler yapabiliyorlar?
Benimki baya doğduğundan beri tutuşu iyi. Yüz üstünü pek sevmiyor uzun süre durmuyor. En fazla 5 dk kafayı kaldırıyor

Benimki baya doğduğundan beri tutuşu iyi. Yüz üstünü pek sevmiyor uzun süre durmuyor. En fazla 5 dk kafayı kaldırıyor
Omzuma aliyorum bazen kucağımda. Güzel tutuyor, aynada falan kendine bakıyor, sonra bir dağıtıyor dötübaşı sonra gene toparlıyor ama daha sorunsuz, süper bir kafa tutuşu yok. Sanki kızım bu aylarda tutuyordu kafasını. Aynı şekilde yüzüstü yatırınca kızım elleriyle omzunu bile kaldiriyordu hafifçe, bu oğlan da işte bogulmayacak kadar diyeyim, kendini kurtariyor anca
:))

Ay bazen benimki de öyle dağıtıyor hamur gibi kucağımda bi oraya buraya kafayı da aşırı kaldırmıyor kıyaslayacak biri yok ondan bilemiyorum. Ama senin dediğin gibi boğulmayacak kadar çok aşırı kaldırmıyor

Menenjiti bize doktor 3-5-13. Aylarda b tipi 3 doz - 13. Ayda ise a tipi tek doz dedi gugucum
Bize de aynısını dedi. Bu atipi b tipi ikiside mutlaka yaptırılmasımı gerek acaba.
Dolaptaki 7.ürünümü de satmış bulunuyorum siz bana verin en iyisi ben satıyım sizin ürünleri
Yaa sattığın ürünler ne çok merak ettim. Taktım bu ara ben bu dolap işine ne gelirse aklıma koyuyom
Molfix migrosta ikincisi %60 indirimli aklınızda olsun

Bizimki bazen cok dik oluyor heybetlime bakın hele diyorum bazen kafa aşağı gidiyor

Bende taktım kafaya her şeyi koyuyorum
1. Biberon başlığı
2. Hindistan cevizi yağı
3. Lansinoh Göğüs Ucu Kremi
4. Depend
5. İç Zıbın
6. Reflü Yatağı
7. Ovülasyon Testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…