Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
.
Ay yok ya değilimdir ya korunuyoruz çünkü
Değilmişsin çok sevindim. Aman daha minik bebelerimiz yaaa hamişlik dursun
Kızlar çildirıcam resmen bizimki bir huy edindi. Mamasını yedirmek işkence oldu. Biberonun emziğini ağzında oynayıp duruyor yemiyor. Çekince biberonu ağzından bu sefer elini yiyor
Kuzu ataktır o geçer
Hem aile binasından taşınmış olursun sana da iyi olur cano
Ahahah geçen gün aynıydık düzeldik biraz daha ben hadi iç dedikçe bir de gülüyor ağzında biberonla
Ama çok şirin oluyolar yaaa
Şimdi acile gidiyorum bakalım ne diyecekler
Geçmiş olsun bitanem şimdi nasılsın
10 dakikadır ayakları böyle kaldırıp kaldırıp vuruyor pat pat pat pat
Eki Görüntüle 3122384
Ama ama ama yerim kiiiiii

Ay bu kız bildiğin anneee diye ağlıyor. Değişik değişik sesler çıkarıyor konuşuyor gibi aguyu falan geçtik
Kıızz çeneli olacak seninki de desene. Bnm bebiş de doğumda çıkardı dr ağlarken anne dedi resmen 3kez. Herkes şok oldu dr um fln resmen anne dedi dedi . Ağladım tabi bn hemen

Kızlar güya benim 2. Cocuk ama unutmuşum vallahi her şeyi. İlk çocukmuş gibi

Bebeleriniz boyunlarini tutma konusunda nasıl? Bir de yüzüstü yatirinca neler yapabiliyorlar?

Benimde öyle oldu acaba cinarda böylemiydi diyip düşünüyorum
Arada çok dik duruyor boynunu dik tutuyor ama genelde kafa aşağıya bakiyor
Yüzüstü hic sevmiyor hemen başlıyor aglamaya

Aynen kuzum daha çok küçük anca yetişiriz:) ya inş ataktır ve fazla sürmez yoksa baya zorlanacağım:) ya şimdi dipçik gibiyim ne koydularsa seruma 9da bayılan ben ilk defa bu saate kadar ayaktayım :))

Canım benimkide aynısını yapıyor sütün geliyordur bazen benimki resmen fışkırıyor yüzü gözü süt oluyor :) ona rağmen doymuyor üzerine mama veriyorum. Sanırım mamanın doyuruculuğun alıştı sütümüz başlangıç olarak görüyor ana yemek mama onların :))

Ay hem de ne iyi olcak taşınmak bu kadından uzak

Oyyhh kuzum maşallah sağlıkları yerinde olsun da iyi kilosu canım.
Bana bi de oturtabilirsin kucakta belden destekle dedi. Başı sallanmaya başladığında yorulur yatır dedi
Ben bayadır hafif hafif oturtuyorum kucağımda tam değil de. Ay kuşum o başlar nasıl sallanıyor hemde

Kıızz çeneli olacak seninki de desene. Bnm bebiş de doğumda çıkardı dr ağlarken anne dedi resmen 3kez. Herkes şok oldu dr um fln resmen anne dedi dedi . Ağladım tabi bn hemen
Valla olcak heralde ben konuştukça ağzı dili durmuyor bişeyler yapmaya çalışıyor

Oyyy kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…