Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haaa haa En güzelini yapiyorsun biz artik saldik ya
Mecburen kız enfeksiyon oluştu ondan giyinmeye başladım şimdi de korkuyorum iyice geçsin diye ikinci olursa kışa denk getirmek istiyorum
Teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırız 7 yaşında oğlumda olucak şimdiden stresi yetti
Oda mı anestezi alacak. Bebekler susuyor bir şekilde de büyükler daha fazla bağırıyır bizim yan odadaki çocuk hastaneyi inletmişti acıyor acıyor diye
Valla hemşire öyle dedi sağlık ocağındaki. Ben doktora gidince sorcam tekrardan
Aynen canım nede olsa ikinci doz 5. Ayda. O zamana sorarsın doktora
Ay bu kız bildiğin anneee diye ağlıyor. Değişik değişik sesler çıkarıyor konuşuyor gibi aguyu falan geçtik
Ay evet ya ağlarken ağızlarından öyle çıkıyor sanki onu duymak bile çok heyecanlı ya
Uygulama da hazır olun diyordu

Bizimki de babayı görünce gülüyor hemen. Çok güleç bir kız her gören sana çekmiş diyor

Maşallah ya bizim kızda öyle güleç
Abisi 5 Ay gülmemişti kimseye ana babaya da hatır belasına gülerdi
Bakkala gidrdi eşimle bakkalci agucuk gugucuk bizimkinde sıfır tebessüm adam uğraşıyormus eşim demis abi boşuna uğraşma gülmez o

Çok geçmiş olsun canim. Kiş bebesi senin için daha iyi ama bebek yazda daha iyi oluyo benim 2side sicaklara denk geldi üsütmeden hasta etmeden büyüdüler kışa kadar. Bize zor bebelere kolay oluyo yazda bakmak

Dikkat edim bi bakiyim, evt gece ciş miş belli olmuyo bazen yapmiyo hic, aay gercekten cok zormus analiik ama ne çok seviliyomus evlat meğer cok sükür yine ele avuca gelmeye basladilar yavastan
Bastan beri doyuyomu doymuyomu stres yaptim biraz sanirim, en iyisi doktora gitmeyi beklemek
Evet sanki süt icse de mama istiyor gibi, aliskanlik mi ya da istahlilarmidir bilemedim, dogru dedin ana yemek gibi
Aaa ben 6. Ayda oturuyor falan sanıyorum yavaş yavaş oturtmakmı lazımış
Yok 6aydan önce oturtulmuyo diye biliyorum bende, biraz boyle hafif dik yatirmak gibi fln tutuyorum ben de en fazla, bide bastirtmayin diyolar, bnmki kucagimdayken eger oturursam ayaklarini bacaklarima basip ittiriyo kendini, kalkiyorum hemen basmasin diye

Çok geçmiş olsun canim. Kiş bebesi senin için daha iyi ama bebek yazda daha iyi oluyo benim 2side sicaklara denk geldi üsütmeden hasta etmeden büyüdüler kışa kadar. Bize zor bebelere kolay oluyo yazda bakmak
Hee öyleyse aman ben çekerim zorluğu onlar iyi olsun yeter ki

Kızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
6. Ayda tekrar çağırdı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
(Bu arada erken doğmuştu 35. Hafta)

Ben 2.ayında götürdüm 3yaşına kadar gelmeme gerek yok bir sorun hissetmezsen dedi doktor .6aydan sonra şaşılık ortadan kalkmalı devam ediyor olursa getir dedi bir de

Ben 2.ayında götürdüm 3yaşına kadar gelmeme gerek yok bir sorun hissetmezsen dedi doktor .6aydan sonra şaşılık ortadan kalkmalı devam ediyor olursa getir dedi bir de
Hee anladım canım sağol 6. Ayı bekleyim bakalım off doktorun tepkisi o kadar sinir bozucuydu ki. Ya insan Bi rahatlatır bişey söyler direkt kötüden başlıyor

Benimde öyle oldu acaba cinarda böylemiydi diyip düşünüyorum
Arada çok dik duruyor boynunu dik tutuyor ama genelde kafa aşağıya bakiyor
Yüzüstü hic sevmiyor hemen başlıyor aglamaya
Benimki de öyle, arada boyun kasları gelişsin diye yine de yüzüstü bırakıyorum yanımda, huzursuzlanana kadar işte:)

Bu arada kafasının arkası duzlesmesin diye olan yastıklar var, onları kullanan var mı? Benim oğlanın hafiften duzlesiyor gibi, onerisi olan varsa yastık alayım diyorum. Yanlara yatiriyorum, bir şekilde kafasını çeviriyor düz yatıyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…