Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya oglumun kaka duzeni çok bozuldu normalde günde 2 3 kez yapardi simdi 3 4 gunde 1 kez yapiyor neden kaynakli olabilir bu 10 gundur boyle

Ya önceden kafası yamuk olmasın diye sırtüstü yatırmaya çalışırdık simdi yan yatirinca kendini geri atıp sırtüstü yatmak için debelenip kendini uyandırıyor bende mecbur sırtüstü yatırdım c tesi doktora gidicem bakalim ne diyecek kafasına

Ben 2 tane düz kafa yastığı aldım asla yatamadı. Benimki de tam tersi sadece sol tarafına yatmayı seviyor sol tarafı düzleşti. Seyahatlerde kullandığımız boyun yastığı aldım onu kullanıyorum şimdi o etkilisi oldu bende kafasını çeviremiyor:)

Aa onu bilmiyordum bende kucağıma aldığımda çok yapıyor öyle ayağını itiyor ama ben önemsemiyordum

Bende de var almıştım daha kullanmadım yan yatmıyor benim sıpada

Kizlar ya oglumun kaka duzeni çok bozuldu normalde günde 2 3 kez yapardi simdi 3 4 gunde 1 kez yapiyor neden kaynakli olabilir bu 10 gundur boyle
Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar yapmaması normalmiş benim oğlum doğduğundan beri öyle arada fitilde attım şuan 5 günde yapıyor

6.ayda sanırım desteksiz oturması gerekiyor. Ek gıdaya da desteksiz oturmadan başlamayın diyorlar hatta

Bende 7 sine randevu oldum doktoruna bakalım o ne diyecek merak ediyorum beslenme konusunda. Bu ayın 22sinde 5. Aya gireceğiz

Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar yapmaması normalmiş benim oğlum doğduğundan beri öyle arada fitilde attım şuan 5 günde yapıyor
Ben gunde sadece 1 kere 60 cc mamada veriyorum doktor 5 gun normal dedi ama bizim hic boyle olmazdi ya o yuzden tereddut ediyorum gubde 2 3 kez yapardi cunku

Ben gunde sadece 1 kere 60 cc mamada veriyorum doktor 5 gun normal dedi ama bizim hic boyle olmazdi ya o yuzden tereddut ediyorum gubde 2 3 kez yapardi cunku
Bende mama veriyorum 2 kere biriktirip yapıyor sulu değil kıvamlı kaka başta doymadığı için sandım ama çişli bezi çok fazla kilo alımıda iyi o yüzden kakayı sorun etme dedi doktor

Bizde dün doktora götürdük dedi hep sola mı yatıyor. Kafa şeklinden anlamış. İki tarafa da eşit yatır dedi. İlla sol seviyor. Bende yastık koyuyorum küçük diğer tarafa dönemiyor. Saatli yatırıyorum dünden beri bi sağ bi sol

Öylede yapıyordum ben oda baya işe yarıyor. 1 haftada fark etti ama

Öylede yapıyordum ben oda baya işe yarıyor. 1 haftada fark etti ama
Benimki her türlü kaydırıp istediği yönde yatıyor yastık falan fayda etmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…