Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzum daha çok küçük anca yetişiriz:) ya inş ataktır ve fazla sürmez yoksa baya zorlanacağım:) ya şimdi dipçik gibiyim ne koydularsa seruma 9da bayılan ben ilk defa bu saate kadar ayaktayım :))
Aynen doya doya yasayalım kuzularla. Rabbim sıhhat afiyet versin
Ay hem de ne iyi olcak taşınmak bu kadından uzak
Ayyy uzaklaşmak çok iyi gelecek sana da kuzum

Kizlar benim oglan hala kaka yapamadi 4. Gündeyiz zeytinyagi icirdim popisine surdum ıhlamur verdim su verdim tık yok Varmi tavsiye edebileceginiz bisey doktor 5 gun yapmazsa goruselim dedi araya pazar gircek pazartesi zaten kontrol var ama cocugum ıkınmaktan uyuyamiyor çok üzülüyorum

Biz sabun kaçırmıştık poposuna öyle yapmıştı ama herkes yapmak istemeyebilir onu

Gliserin kansuk fitil al canım bugün eczaneden yap. Rahatlasın yavrucak. anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş ama ıkınıyorsa ve sancısı varsa yap rahatlasın

Gliserin kansuk fitil al canım bugün eczaneden yap. Rahatlasın yavrucak. anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş ama ıkınıyorsa ve sancısı varsa yap rahatlasın
Canim ben günde 1 bazen 2 kez mamada veriyorum

Ayy ben yapamam ya bisey olursa
ya da doktorunuza mesaj atma imkanınız varsa debridat şurup kullanabilirsiniz 3-4 güne etkisini gösterir bağırsak hareketlerini düzenliyor. bizde de aynı sorun var şu an düzeltilmiş 2 aylık ve 3. Gün zorlanıyor huzursuzlaniyor doktorum bu şurubu kullanmamız söylemişti ve herhangi bir zararı olmadığını da söyledi

Popo uyarılmasını pek yapma kuzum. Doktor bize 10. Güne kadar anne sütü alan bebekte dışkı yapmaması normal 11. Gün müdahale ederiz. Fakat çok ıkınma olursa 4-5. Gün gibi erkene çekeriz dedi. Tabi sen arada mama da veriyorsun dimi.. olmadı youtube de kaka masajı videoları var onları hafiften bir dene istersen. 8 gün yapmadığında ben denemiştim aralıklı olarak..
Bu arada doktorun numarası varda çok ıkındığını söyle bence ona göre yol izlersin..

Kızlar bende bir soru sorucam şimdi alerjik bebeklere rota yapılmıyormuş ya bu durumda olanlar var mı? Nasıl anladınız?

Yine iyiymiş kuzu orda burda 3000 den aşağı yok.
Kızlar şanpuan ne kullanıyorsunuz?Baby me ile kızımı ve oğlumu yıkarken ikiside cok ağlıyordu şüphelendim dün yüzümü yıkayayım dedim çok fena göz yakıyor.
Johnson kokusu güzel değil Mustela köpük şamp. ile vücut yıkanmıyor.Uni baby konak yaptı.Dalin de konak yapıyor ne kaldı ki geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…