Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bal ve antep fıstıgı ye canım.Ben ne zaman bu ikisini yesem bebişler ishal oluyor.

Minorisin köpük şampuanı kullanıyorum kuzum içeriğide temiz

Ayyy ciddi misinnnn ben doğduğından beri babyme köpük kullanıyorum. Bebeğim yanıyor mu yaniiii ahh içim acıdı şu an gidip gözümü yıkayacağım hemen, ben de yakmıyor diye foşur foşur su döküyorum tepesinden hiç de ağlamıyordu kuzum yaaa

Valla gözümü kıpkırmızı yaptı yenidoğan köpük şamp.Denedin mi yakıyormu?

Sırf emerek mi uyuyo kuzum. Napsan emziğe mi alıştırsan acaba ya . Bn de aylardır emzik için uğraşıom daha tam almıyo . Ne iş yapıyorsun

Evet kuzum ya sırf memede ve memeden çektiğim an aciyor gözleri ve kucakci annem ablam senin bu kıza kimse bakmaz diyorlar emzik aylardır deniyorum her markayı denedim en son bibs de olmadı dedim artık yok almicak
Satis ve üretim tarafındayım bekliyorlar beni kasımın başında ya da ortasında

Merhaba kızlar sünnet yaptırdık bugün ufakken yaptırmak gerçekten çok rahatlık büyük oğlanla ilgilenmekten ufağa bakamadık bile keyfi yerinde ağlamıyor düşünen varsa büyümeden yaptırsın sadece kanama oldu diye dudakları biraz morardı sanki ama oda düzeliyor normal dediler.

Kızlar ya benim kızım sürekli ağlıyor bu hafta iki kez doktora götürdüm hem reflü hem gaz icin vitaminiyle birlikte günde tam 10 kez ilac veriyorum. Her ilac içmemiz yine aglama krizli. Bu gaz sancıları ne zaman bitecek çok yorulduk kızım da ben de sabahtan akşama dek kucağımda ağlayan bir bebek derdine çare de olamıyorum yavrumun ağlamaktan sesi kısıldı artık var mi gaz sancısına çare bulan?

Reflüde sık sık az besleyin diyorlar birde beslenmeden sonra 10 dk kucakta dik şekilde durmasını öneriyorlar her beslenmede muhakkak gaz çıkarmak gerekiyor. Bizim doktorumuz gaz için colex verdi iyi geldi. Kendi çıkarıyor şuan ağrılı olursa az bişey ağlıyor onun haricinde iyi birde senin stresinde yansıyordur sakin ve mutlu olmaya çalış endişeli tedirgin olursan duygularını hissedip daha çok ağlar. İnşallah yakın zamanda geçer hepsi birde uyku sürelerini geçirme bir şekilde uyutmaya çalış biraz daha rahatlar

Kıyamam ya inş uzun sürmez normalde artık kendisi çıkarması gerekiyor gazı. Yemeklere bol bol kimyon koy, çayını iç iyi gelir inş. Sık sık karnına masaj yap. Mamadan hemen sonra mutlaka gazını çıkar ve hemen yatırma bir süre dik pozisyonda dursun happy dediği gibi.

Kızlar bugün çok şaşkınım çokta üzgün. Ablamın erkek arkadaşı kızımı öyle bir güldürdü ki kahkaha ile. Meğersem kızım ağız dolusu gülebiliyormuş. Ben hiç bebek sevmesini bilmiyorum. Nasıl onunla oynayacağım nasıl onu daha mutlu edeceğinimi bilmiyorum. Şimdide kadar gülümsedi anca bana. Ve farkında olmadan hep aynı tarz sevip aynı rutinleri yapıyorum. Alıp evirip çevirip sevip oynatarak yorup uyutmayı bilmiyorum. Sizler yapabiliyor musunuz. Güldümü size minikleriniz

Günden güne büyüyorlar bence o ana denk gelmiştir gülüşü benim oğluöda kahkaha atmıyor taklit ediyorum yaptıklarını ona gülüyor konuşuyorum gülüyor bence tamamen tesadüf. Bende evirip çevirip yorup uyutamadım daha büyüdükçe olucak hepsi

Valla çok kötü ya berbat evlerin fiyatına bak yani.

Bende baby me kullanıyorum köpük olanı değil. Bu zamana kadar hiç ağlamadı. Bi ara deneyim bakayım unutmazsam
Benim kızda sesli gülüyor. Başlarda bende pek sevemiyor gibiydim zaman geçtikçe değişik değişik sevme türleri çıktı ortaya. Üzülme lütfen mutlu oluyordur tabiki sen onla ilgilendiğinde

Umarım öyledir. Bende taklit ediyorum sadece gülümsüyordu işte. Umarım bundan sonra güldürmeyi başarabilirim

Mutlaka mutlu oluyordur ama öyle güldüğünü görmek daha hoşuma gidiyor. Benimde değişik sevme türlerini bulma zamanım gelmiş :)

Günleri günlerini tutmuyor. Benimkiyle konuşurken mesela baba işe gitmiş Ahsene mama alacakmış, bez alacakmış, gezmeye götürecekmiş falan deyince sesli gülüyor hıı, hıı diye öyle tam kahkaha değil bende mesela sevemezdim bebekleri. Düz bi şekilde severdim öğreniyorum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…