Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canim hiç üzülme karnını tam doyurdumu telaşı gaz sancisi uykusuzluk derken farkında olmadan bazı şeyleri kaçırabiliyor insan

Aynı şey benim ilk cocugumda geldi bu cocuk hiç gülmüyor dedik neyse iş arkadaşım geldi seviyor bizimkini dedi.spor yaptir çok hoşuna gider kollarını.acti.kapatti bacaklarını kollarıyla birleştirdi baktım.bizimki nasıl guluyor o zaman bende öyle hissetmiştim

Kizce şuana kadar bir.kere kahkaha attı ve bugün ilk defa çığlık attı
Kollarını aşağı yukarı yapıyorum eğleniyor
Bide bi kıyafetini yukarı aşağı Yapıyorum o.esintiyi seviyor

Kızlar 3.ay kontrolü oldu kızımın kilo alımı azmış mama takviyesi vereceğiz dedi
420 gr almış 2 Ay boyunca her ay anne sütüyle 900 gr almıştı kafamı biberona alışır mi mamayi yiyecekmi diye sorular sardı o anda 4 ayrı test yaptık vajinasinda siyahlık vardi bobreklerle ilgili mi degil mi icimiz rahat etsin dedi hormon testi verdik haftaya çıkacakmış
Surekli emdiği için ön süt alip kilo almaya bilir dedi arayi açalım hem sende dinlenmiş olursun dedi

Aslına bakarsanız geçen ay çok yorucu bir süreçteydim korona olduk yalnızım en mizmiz ayları belkide sütümü azalttı bunlar

Mama yediği halde kilo almazsa detaylı araştırma isteyeceğim dedi inşallah böyle bisi olmaz

Kaşık biberon ile sma önerdi anne sütüne en yakın mama dedi
Oglumda kabızlık olduğu için sindirimi kolay diye hip vermişti

Rotayida yaptırdık 3 doz olanı
3 4 5 de olabilir 3 5 7 de olabilir sen nasıl istersen dedi

Mamayla toparlar inşallah

Kızımın ateşi 37 çıkıyor alnından, koltuk altından ölçtüm 37.4 çıktı. Ablamın ateş ölçerle 37 çıktı. Hiç 37 olmazdı sıcaktan en fazla 36.8 oluyordu. İnşallah artmaz ve hasta olmaz korktum ya

Ay inşallah çıkmaz yaa kulaktan ölçen var mı canim azından olan genelde düşük cikariyor
Cocuklar hasta olmasin ya
Vallahi sabahtan beri kafamda milyon şey dönüyor

Ay inşallah çıkmaz yaa kulaktan ölçen var mı canim azından olan genelde düşük cikariyor
Cocuklar hasta olmasin ya
Vallahi sabahtan beri kafamda milyon şey dönüyor
Ablamın ki kulaktan ölçendi. Benimki de alından ama hastanedekiyle aynıydı ölçmüş karşılaştırmıştım. Bakalım şimdi düştü gibi. Valla insan ister istemez panik yapıyor ne oldu diye

Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun smayı banada ilk önermisti doktor ben direk aventle verdim meme reddi yasamadik ama kasik biberon en iyisi bence sadece bi tık zor bizde 3 ay kontrolune gidicez pazartesi hala kaka yapamadik alerji doktoruda arastiriyorum bi yandan 2000 tlden başlıyor fiyatlari nasil olcak bilmiyorum rotayi bu testi yaptirmadan uygulatmakta istemiyorum off cok moralim bozuk ya vallahi bunaldim benimde sütüm azaldi iyice

Sagol canim vallahi zor süreçler şimdi tekrar salı günü kan vereceğiz
Öğünleri nasıl ayarlayacağım onları halletmem lazım
Kaşık biberonla vericem kuzum bakalım nasıl olacak

Pazartesi guzel haberler alirsin inşallah kuzum
Yavrum ya kaka yapamadikcada huzursuz olur
Alerji icin neden gideceksin fiyatlar çok yüksek
Biz bugun 1600 TL ödedik muayene test rota 424 tl 1.doz 3 dozluk olandan aldık
Sutumuzu etkiliyor işte canim

Annemleri.aradim dedim çok bunaldım size söyleniyorum dedim evlendim memlekete yerleştiniz nolurdu kalsaydiniz dedim
Adamlarda emekli olmuşlar dortgozle bunu bekliyorlar benim başımı mi bekliceklerdi ama napim işte hirslaniyorum herseye sarıyorum

Valla bi sen oyle degilsinki canim bende ve inan bi cok tecrubesiz annede bizim gibi sıkılıyor bende kv ye kızıyorum ayni sehirdeyiz gelmiyor kendi annem baska sehirde bide bi gözü görmüyor diger göz %40 onada kıyamiyorum surekli cagirmak istemiyorum herseyi sorun edip evde kendi kendimi bitiriyorum hata yapiyoruz ama insan destek bekliyor birilerinden. Sen bol bol sekerli su ic sütünü çoğaltır mama konusundada bebis bence kendi belirler benimki öyle yaptı açta olsa 60 ccden fazla icmez mesela kaşık seni biraz zorlar ama meme reddi olmaz en azından

Haklısın kuzum ona bisi deme buna bisi deme
Eşim hep diyor ama şöyle senin sorunun bu o düşünsun o gelsin diye bekliyorsun
Benim de huyum yok yane kendi anneme babama şunu istiyorum yapın diyemiyorum
Demek lazım yardima ihtiyacım var bufun bize gelir misin amannnnnnn

Canim bisi sorucam 60 cc den fazla yemez dedin ya doktor bana 3 saatte bir mama emzirme döngüsü verdi
Oglumda emzirip pesine veriyordum
Ya 5 gün bu şekilde yapım sonra düzene sokarım bi öğün bi öğün sütüm.hep geri gider mi tabiki önce sağlıkları boşuna da ihtiyaç yokken de yanlış bisiler yapmim

Ben de anne sutu ve mamayi birlikte veriyorum, aventin biberonunu kullaniyorum bide, gunde 3 kere mama veriyorum ama mama verene kadar emzirebildigim kadar emziriyorum hala doymuyosa mama veriyorum, kilo alimi nasil henüz bilmiyorum kontrole gidemedim ama sana tavsiyem bi yandan süt arttirici seyler yemeye calis, zaten sutun arttikca mamayi daha az icmeye baslicak, bana fistik ezmeli yulaf lapasi ve rezene cayi iyi geldi tavsiye ederim
mama icicek diye falan da uzulme kilo almasi daha onemli dedigin gibi
Bide kasik biberon disinda bi secenek daha var, eds ile yapabilirsin mama takviyesini, ama oyle pahali olan sistemlerden degil, sadece beslenme sondasi alip biberonun icine saliyosun bi ucunu, digerini de memeye bantliyosun, hem meme emiyo hem iciyo, cok ise yarar bi yöntem

Cok şükür düşmüş canim
Ya panik olmaz misin herseyimiz onlar
Şimdi mama içirdim güzelce içti omzuma aldım gazını çıkarmaya kustu çok fena fışkırdı ağızdan burundan ateşi normal 36.7 falan. Denk mi geldi kusması yoksa üşüttü mü anlamadım ya

Cok sagol canim bunu alim
Bu arada önce doktorun dediği gb yapicam
Dönüşümlü
Eğer 5 günün sonunda kilo almazsa araştırmaya gidecek

Şimdi mama içirdim güzelce içti omzuma aldım gazını çıkarmaya kustu çok fena fışkırdı ağızdan burundan ateşi normal 36.7 falan. Denk mi geldi kusması yoksa üşüttü mü anlamadım ya

Canim takip et tekrar kusarsa bi doktor görür için rahat eder
Denk gelmisde olabilir daha önce bu tarz kustu mi

Kuzum ben genelde emziriyorum sadece gece veriyorum bu aralar 100 cc bile yapsam 60 cc iciyor diliyle itiyor sonra seninkide bi sure sonra kendi belirler bence

Kizlar bu gliserin kansugu verdi dr bize ama ben bunu sokamadim 5 fitil cop oldu sanki poponun ilerisinde sertlik var ileri girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…