Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum ben genelde emziriyorum sadece gece veriyorum bu aralar 100 cc bile yapsam 60 cc iciyor diliyle itiyor sonra seninkide bi sure sonra kendi belirler bence

Kuzu bana dönüşümlü ver dedi
Eğer kilo almazsa araştırmaya gidecek
Simdi onun stresi sardı
Aksam denedi mamayi kasik biberonu almadı
Avent biberon u da almadı agladi yarin tekrar denicem kafayı yemem yakındır

Kızlar menenjit aşısı ile ilgili kafam çok karıştı. Doktor b tipi menenjit için 3. 5. Ve 13. Aylarda 3 doz baxero, a tipi menenjit için 12. Ayda tek doz nimenrix aşı önerdi.
Bu atipi btipi ne oluyor bu doktora ilk defa gittik ve çok hızlı anlattı. Sizin doktorlar ne önerdi. Ben menenjit için sadece 1 aşı olacağımızı sanıyordum. Btipi de varmış.

Oyy kiyamam ya hiç üzülme alır kilo insallah şırıngayla denedinmi peki

Benım bebis 1 hafta yapmamıstı cok normal artık aglamıyorsa sorun yok kabızlık baska

Oyy kuzum e sen işe başlayınca mecbur alışır. Ağla ağla alışır artık. Sütünü sağcan mı

Sadece 1 kere oldu. Onu da ben görmedim ama eşim uykudan uyanmış kusmasına ben wc de idim. Başka da olmadı böyle
Midenin icinde mamanin altinda gaz kalinca oldugunu dusunuyorum ben onun, bizim de oluyo bazen, gazini cikarsak da mamayi icerken yine yutuyo, gazi cikarirken mama da fiskiriyo gazla beraber herhalde

Kızlar canım çok fena börülce salatası çekti ya sarımsaklı bol. Gaz yapar mı ki hala gaz sıkıntısı olur mu acaba ya

Ben gittiğimi onu unuttum sormayı rotayı sordum sadece. Bende merak ediyorum burda gördüm sizden a ve b tipini. Bi araştırayım bakıyım

Midenin icinde mamanin altinda gaz kalinca oldugunu dusunuyorum ben onun, bizim de oluyo bazen, gazini cikarsak da mamayi icerken yine yutuyo, gazi cikarirken mama da fiskiriyo gazla beraber herhalde
Sanırım dediğin gibi oldu içerken güzel içti çünkü. Tam omzuma aldım gazla birlikte çıktı sanırım ama o an nefes alamadı gibi oldu çok korktum ablamı çağırdım hemen içerden

Kızlar canım çok fena börülce salatası çekti ya sarımsaklı bol. Gaz yapar mı ki hala gaz sıkıntısı olur mu acaba ya
Benim kuzenim kuzenimin eşi falan her şeyi yediler emzirirken küçükken falan hiç gaz yapmadı dediler çocuktan çocuğa değişiyor mu yoksa her şeyi yeyince yapmıyor mu bilemiyorum

Ya bak onu soracaktım unuttum ya kizin durumu çıkınca
Oğlumda tek doz yapmıştık
Hep yeni bisiler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…