Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendi bildiğimi yazayım.
Menenjitinde dünyada var olan değişik türleri var. Tam hangi tipler içeriyor tek tek yazamam ama Atipi ve Btipi diye 2 farklı aşı var. İkisininde yaptırılması öneriliyor.
3-5-13. Ay bexero (btipi) 3 doz
13. Ay nimenrix (atipi) tek doz
Rota içinde 3-5. Ay rotarix 2 doz
1 yaş altını daha çok tehdit ettiğinden erken aşılamayı öneriyoruz. Bexero genelde ateş yapıyormuş. Onun içinde 1 çay kaşığı (2,5ml yanılmıyorsam) calpol verebilirsiniz dedi.

Şimdi mama içirdim güzelce içti omzuma aldım gazını çıkarmaya kustu çok fena fışkırdı ağızdan burundan ateşi normal 36.7 falan. Denk mi geldi kusması yoksa üşüttü mü anlamadım ya
Geçmiş olsun kuzum Ahsenin ateşimi vardı Gaz ile basınç yapmış olabilir. Takiptesindir büyük olasılık insan kusma durumunda korkuyor ister istemez

Geçmiş olsun kuzum Ahsenin ateşimi vardı Gaz ile basınç yapmış olabilir. Takiptesindir büyük olasılık insan kusma durumunda korkuyor ister istemez
Bugün köye gittik sabahtan koltuk altı kolları falan sıcak gibi geldi ateş ölçerini de aldım yanıma. Gittik 37 derece çıkıyor. Hiç öyle olmuyordu ne kadar terlese de en fazla 36.8 falan. Baya bi 37 de kaldı. Üzerini çıkardım falan. Sonra düştü 36.6 ya falan. 8 de de mamayı içinde kusunca korktum acaba üşüttü mü diye de bir daha öyle bir şey olmadı Allahtan. Ateşi de iyi çok şükür.

Hava sıcaklığından yükselmiş olabilir Fethiye’deki doktor bana 37.4 e kadar normal hava sıcak demişti. Rutin bozulunca endişe ediyoruz doğal olarak. Rota aşısı olacaktı bebiş oldu mu hatırlayamadım. Gerçi ateş yapıyor mu o bilmiyorum

Merhaba ne yaptınız ? Bizimde sakral gamzemiz var ama hiç emar demediler.

Evet oldu çarşamba günü. Benimde aklıma geldi ama 3 gün sonra etkisi olmaz heralde diye düşündüm

Evet oldu çarşamba günü. Benimde aklıma geldi ama 3 gün sonra etkisi olmaz heralde diye düşündüm
Geçmiş olsun canım umarım devam etmez.
Dün aynı şeyi ben de oğlum da yaşadım hafif ateş sonra da kusma .
Bugün durumu iyi gibi ama belli ki boğazı kötü, sesinden anlaşılıyor.
Havalar bu aralar çok dengesiz ondan olabilir veya hasta bir cocukla bebekle temas ettiniz mi ondan da olabilir.
Hiç biri değilse gazdan kusmus olabilir.
Tüm çocuklarimiza sağlık versin Rabbim

Kızlar ya benim kizce az kilo almış biliyorsunuz simdi mamaya başladım sabahtan 70 cc anca yedi biberonuda oynaya oynaya kabul ettirdim
eee memeci kucamda uyurken binyandan emiyor napicam bilmiyorum
Neyse kafama ne takıldı 1.ay 900 gr 2.ay 800 gr almıştı 3.ay 420 gr almış lakin çok terliyo ve cok hareketlendi boyu da 56 dan 58 cm olmuş boyu uzadığı için biraz içim rahat
Offf ins şu mamayi yerde biraz toparlar

Valla cuma günü çocuk görmeye geldiler 2 çocuk vardı ama hasta değillerdi. Yeğenim var o biraz grip gibi tam değil dün o vardı ama onla karşılaşmadan ateşi bi tık yüksekti.

Amin amin onlar hasta olmasın ya

İnşallah hastalık değildir öyleyse,şimdi durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…