Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar biz kakamizi yaptik gliserin kansuk kullandim ama kaka cok mukuslu geldi bana bide siz bakarmisiniz 6 gun yapmadi diyemi boyle yoksa alerjikmi?

Eklentiler

• 20220904_123127.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20220904_123120.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 51
Kuzu sabah 70 cc içti
Kasik biberon da sinirlendim
Avent vardi onla oyun oynaya oynaya icirdim
Bu eds olan icin e bebek te yokmuş
Eczaneden bulabilirsin canim e bebkte bende bulamadim gerci benimki avente alisik oda cok iyi gaz yapmiyor fazla bide mamayi kasikla karistiriyorum iyice daha guzel kıvamı oluyor sen avente devam et ozaman

Bence normal kuzu da için rahat etmezse sor bakalım
Doktora gostericem yarın .. ayyy vallahi bu kaka olayi beni delirtmek uzere yavrum gunde 2 3 kez yapardi simdi haftada 1 yapiyor alerjiside var gibi geliyor bana ama bakalim artik smadan aptamile gectim acaba diyorum omu kabız yaptı hipp yada humana alicam simdi onu deniycem bu arada sabah saracoglunu izledim üzüm ve tahin helvasi yiyin diyo bol bol süt yaparmis bide sutü yaglandirirmis aklinizda bulunsun

Eczaneden bulabilirsin canim e bebkte bende bulamadim gerci benimki avente alisik oda cok iyi gaz yapmiyor fazla bide mamayi kasikla karistiriyorum iyice daha guzel kıvamı oluyor sen avente devam et ozaman

Bakim kuzum insallah biberona alismaz ya sürekli emiyo gerçi

Yicem walla ya dayanamicem gari . Mercimek çorba fln da yemiyordum dün yedim
Ben surekli dr videolari makaleleri okuyorum genelde hepsi herseyden yemelisiniz zaten ilk 3 ay siz istesenizde istemesenizde gazı olucak cocuklarinizin diyorlar dusunuyorum da o gaz yapar bu gaz yapar diye diyebcok kısıtlı seyler tuketiyoruz sütümüzde az oluyor halbuki mercimek sogan barbunya fazla fazla süt yapiyormus bende hic tuketmiyorum

İnşallah kuzum
Oglum biberona alışmıştı emmek istemiyordu
Kolaylarina geliyor ben ilk dogum yaptigimda sutum var diye mama biberon almadim ozaman akiyordu bile gögüslerden .. normal dogum genel anesteziye dönünce emziremedim ebe anneme mama alin hemen demis mama aldilar bide wee biberon cuk cuk onu icmis beni tutmadi ilk cekmek zor geldi bide anestezi sutumu azaltti ac biraka biraka emzirdim zorla mamayi kasikla verdim oyle topladik yoksa direk red yasiycaktik

Evet kuzum haklısın. Gariptir ki işte gaz yapıyo diye çekindiğimiz şeyler hep iyi süt yapıyo . Bulgur fln da öyleymiş. Bn bi nohut fasülye mercimekten uzak durdum. Ama artık yiyecem ya yeter walla bu kadar . Dediğin gibi yesek de yemesek de oluyo olacağı varsa . Bence biraz da annenin yapısıyla ilgili bn de mesela hemn ayağımdan fln karnım şişer gaz olur . Bebeğe geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…