Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba ne yaptınız ? Bizimde sakral gamzemiz var ama hiç emar demediler.
Merhaba bizde gamze üzerinde delik etradında tüylenme var spina bifida tanısı koydu doktor. emar cekildi öncesinde sedasyon verildi ama keşke çektirmeseydim kızımın kendine gelmesi çok uzun sürdü nefes alması yavaşladı çok zorduu.Bi sorun yok dedi çeken kişi ama doktora 1 hafta sonra sonuç gidecegi için bu hafta bi gidip konışaçagız

Aynen anne üsütuncede cok etkiliyor ye bakalim kontrollu sekilde bende yarin doktora sorcam valla okadar istiyorumki yemek hele bulgur pilavi nohutlu insallah izin cıkar

Sık mamA değiştirmekte kabız yapar bizim doktorumuz aptamil kullanma kabızlık yapar dedi

Tüylenme bizdede var aslında. Ama doktorumuz 6 aylık olana dek bekleyelim. Bence bir sorun yok diyor. Bizde bekleyeceğiz bakalım. Tüylenme dışında sıvı akıntısı, kızarıklık vs yoktu değil mi.
İnialalh iyidir kuzu. Rabbim tüm bebişleri korusun. Çok geçmiş olsun size de

Kilo alımı normal sınırlar içerisinde ve bence mamaya gerek yok. Emen bebek mamayı kabul etmiyor. Benim sıpa da almıyor mamayı. Yüzünü ekşitip biberonu itiyor diliyle. Doğduğunda emmezse falan diye almıştım. İlk ayda içiyordu mamayı ama şimdi asla almıyor

Kızlar bebislere kitap okumaya basladınız mı? Kitap aldıysanız bi link atsanız böyle buyuk resimleri olan

bende de ayni dert var 1.ay 1400, 2.ay 700, 3.ay 510 aldi. benim sutumun azaldigini bariz hissediyodum ben. 1. ay tek meme 20 dk emerken, şimdi 2 memeyi 1 saat emiyor doktor mama vermedi ama ben iki öğün veriyorum yine de. ama 120cc versem de yine memeyi emiyor bi garip
sizin de mamayla toparlar bence dert etmeyin :) günce kaç cc vereceksiniz yaklaşık? bir de şu anki kilosu kaç?

Ben artık normal yemeye başladım. Kaç gündür ayıptır söylemesi humus yedim. Soğan zaten hak getire :) bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Artık yavaş yavaş başlanmalı bence

Ben artık normal yemeye başladım. Kaç gündür ayıptır söylemesi humus yedim. Soğan zaten hak getire :) bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Artık yavaş yavaş başlanmalı bence
Ohh afiyet olsun bencede oyle .

akıntı vs hiçbirşey yok ben arastırma hastanesine gittigim için sanırım bu kadar arastırıldı.Çoğu doktor ayagını hareket ettiriyorsa bşy olmaz demiş bencede emar vs düşünüyorsanız bekleseniz daha iyi olur.

Kızlar yarından itibaren hamileliğimdeki yeme düzenine dönüyorum full protein Karbonhidrat yok varmı katılmak isteyen :)

Kızlar yarından itibaren hamileliğimdeki yeme düzenine dönüyorum full protein Karbonhidrat yok varmı katılmak isteyen :)
Yaa çok isterim canım ama ben zaman kısıtından hemen ekmeğe nutella sürüyorum yiyiveriyorum. Ya da ayak üstü simit poğaça börek tarzı çok tüketiyorum. Benim bebeğimin sakinleşmesi lazım o düzene dönmek için daha doğum yapalı yemek yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…