Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım çok sıkkın ya bugün belisin altını temizlerken vajinasında resmen et parçası çıkmıştı korktum bende aldım hemen sağlık ocağına götürdüm. Vajinada yırtılma olmuş bezden ve piştikten kaynaklı dedi. Antibiyotikli krem yazdı kullan dedi bir sıkıntı olmaz geçer dedi ama benim hatammı acaba ya temizlerken fazla mı abarttım acaba

Gecmis olsun,cok mu pişik oluyo bide hangi bezi kullaniyosun?

Gecmis olsun,cok mu pişik oluyo bide hangi bezi kullaniyosun?

Hayır aslında sadece bir kez pişik oldu oda hastanede yatarken. Poposu az bişey kızarıklık vardı bepanten süreyim dedim öyle farkettim. Primanın aktif bebeğini kullanıyorum. Ondan önce premium care kullanıyordum yine ona geçeceğim.

Alla alla bende aktif bebek kullaniyorum.ins gecer hemen

Yaaaa bez nasıl yapmış öyle bir şey.. Aslında bezlerde h masum değil ama mecbur kalıyorsun.. Pratikler.. Seni çok iyi anlıyorum bende oğlumda bir şey oldu mı hep kendimi suçluyorum. O yüzden iyice araştırmaya çalışıyorum her şeyi.. Çok geçmiş olsunnn kuzum

Bende ilk defa duydum,cocukta huzursuzluk yoktu heralde?

Yoktu hayır temizlerkende kuzumun sesi çıkmıyordu ya

Saol kuzum ya çok üzüldüm ya doktora mı götürsem acaba sinirimden ağlıyorum resmen benim hatam kesinlikle,

Bende dinledim şimdi o doktoru 9. Ay dan sonra demiş benimde kafamda oturdu. Menenjiti ben her türlü yaptırıcam zaten ama bu a tipi b tipi şeysi kafamı karıştırmıştı. Tek aşı ile de aynı bağışıklığı sağlıyomuş aslında

Atipide B tipi de yapılırsa tam bağışıklık oluyor kuzum. İkisi de olmalı ama 1 yaştan sonra doz sayısı düşüyor iki aşı içinde.. 9. Aydan sonrada bağışıklık oluşuyor demek istemiş..

aklımıza şüphe düşünce çektirdik delik olmasa cektirmezdim ama spina bifida tanııs koyunca bin tane fikir geldi aklımıza. Ama kızım anesteziden cok zor ayıldı. 5 aykık bebek vardı mesela o hemen mrdan çıkınca uyandı ama kızım uyanmadı zor günlerdi neyseki geçti. Sonuçta temiz çıktı şükürler olsun

M -Murphy trabzondamıydın kuzum? Prof. Dr. Yakup Osman varmış internette 39 yorumu var bir kısmını okudum baya güzel yorumları genelde alerji ile ilgili okuduklarım.. Doktor isimlerine ordan bakabilirsin bebek kucağımda olduğundan hepsine bakamadım. Özel muayene de daha iyi ilgileniyor doktorlar kuzum aklında olsun. Adam akıllı birini bulamazsan özelde yorumları iyi olana git..Trabzon doktor önerileri

Çok saol kuzum bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…