Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar menenjit aşisi yaptirmayi dusunuyosaniz ne zaman yaptiracaksiniz?
Bugün 3aylık kontrolü için gittik biz doktor öğretmen ve sağlık çalışanları için 6.aydan sonra öneriyorum diğer türlü 1 yaş dedi. Daha önce sağlık ocağı da 1 yaş demişti bize şimdilik yaptırmayacağız. İkimiz de öğretmeniz 6 aydan sonra olur heralde.

Yaaaaaa o nasıl bi şey yaaa
Çok geçmiş olsun kuzum yaaaa

Yaaaaaa o nasıl bi şey yaaa
Çok geçmiş olsun kuzum yaaaa

Ah bi bilsem saol kuzum
Ama M murphy bence kesinlikle başka dr git sağlık ocağının dediğine güvenme

Annemle eşim bir kaç gün beklememi istedi. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim. Verdiği krem zaten daha öncesinde hastanede pişik olduğunda verdiği krem umarım işe yararda gitmeme gerek kalmaz

Sütümde kesiliyor galiba ek gıdaya kadar devam etseydi keşke.
Ayyy tüylerim diken diken oldu yaaa. Ay pişikle ne alakası varmış ki. İyi ki farketmişsin kuzum sıkma canını hemen geçer Allahın izniyle

Geçmiş olsun ilk defa duyuyorum inşallah önemli bişey değildir

Negibi fazla abartcan cano cok geçmis olsun yaaa ama pişikle ne alakasi var ki bununn vajinada nasıl yırtılma olur anamm sasirdimm

Geçmiş olsunn canim kendini suçlama hersey olacağından bizim kızında böbrek ile ilgili durumu oldu hemen kafamda aç mı kaldı nen bakamadım mi diye sorgulamaya başladım
Düzelir en kısa zMn da inşallah

Sabah bakayım. Belli belirsiz var gibi koyuluk. Gerçi 3 ay kontrolünde doktoru baktı altına görürdü heralde öyle olsa

Ya bizim doktorda bakmisti normal dedi ama sonra ne geldiyse aklına sorguladı hormonntesti yaptı
Snah bak bakalım canim koyulik gib8 değil belirgin bir siyahlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…