Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah öyledir kafamı boşaltsam rahatlayacağım.. Çok imreniyorum sorgulamayan insanlara Ben her şeyi didik ediyorum
Canım gaita tahlili yaptır belli olur belki.Çok düşünme rahat ol senin stresini hisseder bebeğin.Yaptırmasan da rota virüsün tedavisi var.Bizlere yapıldı mı birşey mi oldu?
Doktorun yaptır demiş bir sorun görse yaptırma derdi. Arkadasmn bebeğinde süt proteini alerjisi var o yaptırdı ve bu kız da doktor.Bana da yaptır birşey olmaz dedi benm bebeğim sürekli huysuz damlasız günümüz yok o yüzden çocuğu daha fazla huzursuz etmek istemedim.
İki kararın da sıkıntı olmaz.

Çok şükür birşey çıkmamıs.Ben de geçen banyosunda farkettim.Doktora sordum bir sıkıntı yok dedi.Boşuna çocuğa eziyet ettiriyorlar anne babalrının kafalarını karıştırıp.

Çok geçmiş olsun kuzum.Istersen bir de kadın doğum ya da çocuk doktoruna mı götürsen onlar daha farklı tedavi sunar belki.Şimdi nasıl durumu?

Aktif bebek kızımda idrar yolu enf. yapmıştı.Daha 3. bezde

Iyi aksamlar
Benimde 2 bucuk aylik bebegim var
Dogumdan 1 ay sonra gobek deliginden akinti basladi
Hastanede ultrasondo baktilar ve kanalin kapanmadigi soleylediler
Bu durumda olan oldumu veya baskalarindan duydunuzmu hic

Iyi aksamlar
Benimde 2 bucuk aylik bebegim var
Dogumdan 1 ay sonra gobek deliginden akinti basladi
Hastanede ultrasondo baktilar ve kanalin kapanmadigi soleylediler
Bu durumda olan oldumu veya baskalarindan duydunuzmu hic
Ben benzerini yaşadım. Küvozden dolayı geç düştü bizim göbek. O dönem kanama falan oldu sonra sarı akıntı. Önce kuruması için sprey vermişti göbek düşünce krem de verdi ikisini birlikte kullanıyorduk. Kontrole gidince gümüş çubukla bir şeyler yaptı ilaçlara devam ettik bir süre sonra geçti aynı şey mi bilmiyorum

Sütümde kesiliyor galiba ek gıdaya kadar devam etseydi keşke.
Canım çok geçmiş olsun sen yine de çocuk doktoruna bi götür bakalım o ne diyecek. Kendini suçlama. Bebeklerimiz için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz
Süt konusunda kesilmez inşallah aklına getirme bende de oldu eyvah kesiliyor deidm. Hemen bestlak damlam vardı ona tekrar başladım kimyon çayı komposto özellikle dut kurusundan komposto yap. Bol su iç dinlenmeye çalış protein ağırlıklı beslen ve en önemlisi bol bol emzir

Ilac vermediler bize
6 ay bekleyip tekrar ultrasonla bakacaklar
Ozamana kadar kapanmazsa ameliyatla kapatacaklqrini soyledi dr lar

Sütümde kesiliyor galiba ek gıdaya kadar devam etseydi keşke.
Uyku ve su çok etkiliyor kuzum. Olumsuz düşünme.. Herkese dediğim gibi oksitosin masajı yaptırt eşine videoları var internette ya da instagramda.. İnternette arattır illaki instagramda çıkar karşına.. Bana birkaç kez emzirme danışmanım yaptı. Her gün yapılması lazım dedi. Ama yapacak insan bulamadım. Eşim sabahtan nerdeyse geceye çalışıyor. Annemin eklem rahatsızlığı var. Kendi kendine yapamıyorsun zaten..

Ayyy tüylerim diken diken oldu yaaa. Ay pişikle ne alakası varmış ki. İyi ki farketmişsin kuzum sıkma canını hemen geçer Allahın izniyle

Bende anlamadım İnt de araştırayım dedim hiç öyle birşey de çıkmıyor
Geçmiş olsun ilk defa duyuyorum inşallah önemli bişey değildir

İnş canım çok saol
Sutunu 3-5 gun sag kalaninda emzirerek ver,insallah arttirirsin
Ama bikac gun sagmadan bilemezsin sutunun bitecegini
Canım benim ki çok emmiyo zaten genelde sağıyordum 2 gündür 5 lt ye yakın su içtim ama bi etkisi de olmadı
Negibi fazla abartcan cano cok geçmis olsun yaaa ama pişikle ne alakasi var ki bununn vajinada nasıl yırtılma olur anamm sasirdimm

Bende ilk defa duydum anlamadık jou pişikte olmadı çocuk. Birde hadi oldu diyelim altta 3. Dudak gibi bişi oldu ne alaka yırtılmayla eşim doktordan daha mı iyi bileceksin bi kullan bakalım ilaçları diyor
Geçmiş olsunn canim kendini suçlama hersey olacağından bizim kızında böbrek ile ilgili durumu oldu hemen kafamda aç mı kaldı nen bakamadım mi diye sorgulamaya başladım
Düzelir en kısa zMn da inşallah

Öyle cidden çünkü tecrübesiziz bir sıkıntı olunca yanlış mı yaptım mı diye hemen kendimizi sorgulamadan edemiyoruz
Çok geçmiş olsun kuzum.Istersen bir de kadın doğum ya da çocuk doktoruna mı götürsen onlar daha farklı tedavi sunar belki.Şimdi nasıl durumu?

Salı gününe randevu aldım çocuk doktoruna. Ozamana kadarda verilen ilacı kullanayım bakalım inş gerek kalmazda doktora
Aktif bebek kızımda idrar yolu enf. yapmıştı.Daha 3. bezde
Hadi ya ben bilim canım oda sonuçta prima dedim bişey yapmaz diye düşündüm nasıl oluyor anlamadım

5 lt ye yakın su içiyorum 2 gündür. Doktorun verdiği bi ilaç vardı onuda kullanayım en iyisi. Emse düzenli kesilmezde emmiyor artık önceden sık sık emzirirdim sonrasında doymazsa mama verirdim. Şimdi emerken ağlıyor

O masajı ilk defa duydum hemen bakayım canım söylerim eşime yapsın

Saoalsın kuzum yaptırıcam sanırım. Tahlilde çıkmadığı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…