Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Esimde olsa öyle derdi adamların kafası basmazzz

Mamayı biberonla değilde enjektörle memeden versen belki emer tekrar meme reddinde ben o şekilde yaptım birden süt gelsin istiyor biberona alışan bebekler. Bebeğin tükürüğü bile sütü arttırıyormuş tutarsa eğer memeni tekrardan çoğalır sütün bi kere çekmesi yeter moralini bozma sağma tekniklerinde 10 dk sağma 5 dk bekleme teknikleri var onları dene masaj ılık duş hepsinin yardımı olur inşallah

Esimde olsa öyle derdi adamların kafası basmazzz

Onlar rahatlar çünkü bizim gibi düşünmüyorlar

Kuzum denedim kaşıkla falan denedim ama oda bende çok yıprandık. Prematüre olunca alıştı zamanında yoksa öncesinde kaşıkla falan veriyordum. Ama almıyordu yinede bir ara güzel aldı ama sonra yine bıraktı

Reactions: Jou
İnce Bulgur varya ondan kendine pilav yapabilirsin diğer Bulgur gibi çok gaz yapmaz. Bide ayakta emzirmeyi denedin mi bende bir kaç gündür meme reddi yaşıyordum. Ayakta pışpışlayarak emzirmeyi denedim yatağın köşesine geçip biraz zıplayarak emzirmeyi denedim. Plates topunun üzerinde yapıyorlar ya öyle. Bende Plates topu olmadığı için yatakla idare ettik
Bide emzirirken boynuna çıngırağını falan as ya da bir elinde çıngırağını salla işte dikkatini dağıtmaya çalış.
Bir yandan da telden beyaz gürültü falan açabilirsin.
Çok ağlıyorsa memede geri çek kucağına al evi tur at sakinleştir ondan sonra tekrar dene
Bunlar benim denediklerim. Çok yıpratıcı o meme reddi ama muhtemelen atak dönemindesinizdir

Muhtemelen atak dönemindeyiz çünkü mama bile zor yiyordu da yeni yeni normale döndü olmadı bu dediklerini deneyeyim. Ama mamanın doyuruculuğuna alıştı emzirdiğim zaman doymuyor

Muhtemelen atak dönemindeyiz çünkü mama bile zor yiyordu da yeni yeni normale döndü olmadı bu dediklerini deneyeyim. Ama mamanın doyuruculuğuna alıştı emzirdiğim zaman doymuyor
Bu dönemde genelde emzik biberon falan tavsiye etmiyorlar memeyi tamamen bırakmasın diye. Bugün hiç mama vermeden sadece meme ile devam etmeye çalış bakalım

Emzir 20 25 dk sonra mama ver yine canım unutmasın memeyi zıplamakta işe yarıyor bide yatırıp üzerine eğilip emzirmekte işe yarıyor ben öylede emzirmiştim hem süt akışı hızlı oluyor genelde tıkanık göğüslere öneriyorlar

Bu dönemde genelde emzik biberon falan tavsiye etmiyorlar memeyi tamamen bırakmasın diye. Bugün hiç mama vermeden sadece meme ile devam etmeye çalış bakalım
Doktorum banada dedi en yoğun meme mama reddi 3 ayda yaşanıyormuş beslenmek istemiyorlarmış bebeler sebepsiz ağlamalar bişekilde yolunu bulcaksın gezerek banyoda oynayarak emzirceksin şimdiden kendini hazırla diye daha 3. Aya girmedik ama burdan yaşayanlar var 2 hafta sürüyormuş bebeden bebeye değişiyormuş inşallah 2 3 gün sürer düzene girer yavrular büyüme ataklarından sonra neşeli bebekler olucaklar oyuncu keyifli

Yaaa benimki bazen uzanarak emmeyi cok seviyo son asamasinda oyle ediyorum gece istersen sende dene öyle eger çok emdiyse boş memeyi ver

Canim aynen uzanıyor ve özellikle sol memede değil sağ memede uykuya geçiyor
Simdinde bu başladı

YunSev ne yaptın canım kilosunu kontrol ettirdin mi doktor ne dedi

Canim yeni geldim 150 gr almis 6 günde
Doktorumuz senelik izinde başka bir doktor anne sütüyle normal önceliğimiz anne sutundedi zaten mama yemiyor biberonu oguruyor cok zorda kalırsam uğraşırım ama şuan mamaya yönelmek istemiyorum

Canim aynen uzanıyor ve özellikle sol memede değil sağ memede uykuya geçiyor
Simdinde bu başladı
Bebekler böyleee halleriyle değişik değişik halleri varr şimdi deli gibi emiyo parmaginı diş etleri kaşinıyo ama dişleri patlicak gibi ustleri dahada belirginleşti bakınca anlasılıyo

Evettt

Bebekler böyleee halleriyle değişik değişik halleri varr şimdi deli gibi emiyo parmaginı diş etleri kaşinıyo ama dişleri patlicak gibi ustleri dahada belirginleşti bakınca anlasılıyo

Canim bizimkide elinin tamamını sokacak neredeyse
Bugun doktora dedik hiç uyumuyo
Dedim uyumadığı bisi değil ağlıyor derdini de söylemiyor

Aynen bir şekilde yolunu bulmaya çalışıyor insan ama cidden çok yıpratıcı hele memeden bi yudum çekip ağlayınca korkuyor insan acaba sütüm mü acıdı falan diye. Çok şükür bizimki geçiyor gibi denediğim yöntemleri yazdım atak dönemi aklınızda bulunsun

Bizjmkide bu ara hep ağlayarak birakiyor
Gazı yok süt var ama bende korkuyorum sütüm az geliyor herhalde diye

Canim bizimkide elinin tamamını sokacak neredeyse
Bugun doktora dedik hiç uyumuyo
Dedim uyumadığı bisi değil ağlıyor derdini de söylemiyor
Zavallı ya derdinide söyleyemiyolar napsınn
Ama kaşıntısı vardır ondna uyumuyodur dün ilkkez gündüz 3 saat uyudu demekki kaşıntı olmadı azönce uyuttum 15 dk uyudu eli agzında deli gibi ısırıyor şuan perişan oldu ya

Sen yinede görür kuzum.Çocuk üroloji bakıyormuş o bölüme.Aile hekimi ne anlar ki pratisyen o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…