- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.241
Esimde olsa öyle derdi adamların kafası basmazzzBende anlamadım İnt de araştırayım dedim hiç öyle birşey de çıkmıyor
İnş canım çok saol
Canım benim ki çok emmiyo zaten genelde sağıyordum 2 gündür 5 lt ye yakın su içtim ama bi etkisi de olmadı
Bende ilk defa duydum anlamadık jou pişikte olmadı çocuk. Birde hadi oldu diyelim altta 3. Dudak gibi bişi oldu ne alaka yırtılmayla eşim doktordan daha mı iyi bileceksin bi kullan bakalım ilaçları diyor
Öyle cidden çünkü tecrübesiziz bir sıkıntı olunca yanlış mı yaptım mı diye hemen kendimizi sorgulamadan edemiyoruz
Salı gününe randevu aldım çocuk doktoruna. Ozamana kadarda verilen ilacı kullanayım bakalım inş gerek kalmazda doktora
Hadi yaben bilim canım oda sonuçta prima dedim bişey yapmaz diye düşündüm nasıl oluyor anlamadım
5 lt ye yakın su içiyorum 2 gündür. Doktorun verdiği bi ilaç vardı onuda kullanayım en iyisi. Emse düzenli kesilmezde emmiyor artık önceden sık sık emzirirdim sonrasında doymazsa mama verirdim. Şimdi emerken ağlıyor
O masajı ilk defa duydum hemen bakayım canım söylerim eşime yapsın
Yaaa benimki bazen uzanarak emmeyi cok seviyo son asamasinda oyle ediyorum gece istersen sende dene öyle eger çok emdiyse boş memeyi ver12 de uyudu ağlıyor bide uyumak istiyor
Memeye geldikçe kıyameti kopardı
Mamayı biberonla değilde enjektörle memeden versen belki emer tekrar meme reddinde ben o şekilde yaptım birden süt gelsin istiyor biberona alışan bebekler. Bebeğin tükürüğü bile sütü arttırıyormuş tutarsa eğer memeni tekrardan çoğalır sütün bi kere çekmesi yeter moralini bozma sağma tekniklerinde 10 dk sağma 5 dk bekleme teknikleri var onları dene masaj ılık duş hepsinin yardımı olur inşallahBende anlamadım İnt de araştırayım dedim hiç öyle birşey de çıkmıyor
İnş canım çok saol
Canım benim ki çok emmiyo zaten genelde sağıyordum 2 gündür 5 lt ye yakın su içtim ama bi etkisi de olmadı
Bende ilk defa duydum anlamadık jou pişikte olmadı çocuk. Birde hadi oldu diyelim altta 3. Dudak gibi bişi oldu ne alaka yırtılmayla eşim doktordan daha mı iyi bileceksin bi kullan bakalım ilaçları diyor
Öyle cidden çünkü tecrübesiziz bir sıkıntı olunca yanlış mı yaptım mı diye hemen kendimizi sorgulamadan edemiyoruz
Salı gününe randevu aldım çocuk doktoruna. Ozamana kadarda verilen ilacı kullanayım bakalım inş gerek kalmazda doktora
Hadi yaben bilim canım oda sonuçta prima dedim bişey yapmaz diye düşündüm nasıl oluyor anlamadım
5 lt ye yakın su içiyorum 2 gündür. Doktorun verdiği bi ilaç vardı onuda kullanayım en iyisi. Emse düzenli kesilmezde emmiyor artık önceden sık sık emzirirdim sonrasında doymazsa mama verirdim. Şimdi emerken ağlıyor
Esimde olsa öyle derdi adamların kafası basmazzz
Mamayı biberonla değilde enjektörle memeden versen belki emer tekrar meme reddinde ben o şekilde yaptım birden süt gelsin istiyor biberona alışan bebekler. Bebeğin tükürüğü bile sütü arttırıyormuş tutarsa eğer memeni tekrardan çoğalır sütün bi kere çekmesi yeter moralini bozma sağma tekniklerinde 10 dk sağma 5 dk bekleme teknikleri var onları dene masaj ılık duş hepsinin yardımı olur inşallah
İnce Bulgur varya ondan kendine pilav yapabilirsin diğer Bulgur gibi çok gaz yapmaz. Bide ayakta emzirmeyi denedin mi bende bir kaç gündür meme reddi yaşıyordum. Ayakta pışpışlayarak emzirmeyi denedim yatağın köşesine geçip biraz zıplayarak emzirmeyi denedim. Plates topunun üzerinde yapıyorlar ya öyle. Bende Plates topu olmadığı için yatakla idare ettik5 lt ye yakın su içiyorum 2 gündür. Doktorun verdiği bi ilaç vardı onuda kullanayım en iyisi. Emse düzenli kesilmezde emmiyor artık önceden sık sık emzirirdim sonrasında doymazsa mama verirdim. Şimdi emerken ağlıyor
İnce Bulgur varya ondan kendine pilav yapabilirsin diğer Bulgur gibi çok gaz yapmaz. Bide ayakta emzirmeyi denedin mi bende bir kaç gündür meme reddi yaşıyordum. Ayakta pışpışlayarak emzirmeyi denedim yatağın köşesine geçip biraz zıplayarak emzirmeyi denedim. Plates topunun üzerinde yapıyorlar ya öyle. Bende Plates topu olmadığı için yatakla idare ettik
Bide emzirirken boynuna çıngırağını falan as ya da bir elinde çıngırağını salla işte dikkatini dağıtmaya çalış.
Bir yandan da telden beyaz gürültü falan açabilirsin.
Çok ağlıyorsa memede geri çek kucağına al evi tur at sakinleştir ondan sonra tekrar dene
Bunlar benim denediklerim. Çok yıpratıcı o meme reddi ama muhtemelen atak dönemindesinizdir
Bu dönemde genelde emzik biberon falan tavsiye etmiyorlar memeyi tamamen bırakmasın diye. Bugün hiç mama vermeden sadece meme ile devam etmeye çalış bakalımMuhtemelen atak dönemindeyiz çünkü mama bile zor yiyordu da yeni yeni normale döndü olmadı bu dediklerini deneyeyim. Ama mamanın doyuruculuğuna alıştı emzirdiğim zaman doymuyor
Emzir 20 25 dk sonra mama ver yine canım unutmasın memeyi zıplamakta işe yarıyor bide yatırıp üzerine eğilip emzirmekte işe yarıyor ben öylede emzirmiştim hem süt akışı hızlı oluyor genelde tıkanık göğüslere öneriyorlarMuhtemelen atak dönemindeyiz çünkü mama bile zor yiyordu da yeni yeni normale döndü olmadı bu dediklerini deneyeyim. Ama mamanın doyuruculuğuna alıştı emzirdiğim zaman doymuyor
Doktorum banada dedi en yoğun meme mama reddi 3 ayda yaşanıyormuş beslenmek istemiyorlarmış bebeler sebepsiz ağlamalar bişekilde yolunu bulcaksın gezerek banyoda oynayarak emzirceksin şimdiden kendini hazırla diye daha 3. Aya girmedik ama burdan yaşayanlar var 2 hafta sürüyormuş bebeden bebeye değişiyormuş inşallah 2 3 gün sürer düzene girer yavrularBu dönemde genelde emzik biberon falan tavsiye etmiyorlar memeyi tamamen bırakmasın diye. Bugün hiç mama vermeden sadece meme ile devam etmeye çalış bakalım
Yaaa benimki bazen uzanarak emmeyi cok seviyo son asamasinda oyle ediyorum gece istersen sende dene öyle eger çok emdiyse boş memeyi ver
YunSev ne yaptın canım kilosunu kontrol ettirdin mi doktor ne dedi
Bebekler böyleee halleriyle değişik değişik halleri varrCanim aynen uzanıyor ve özellikle sol memede değil sağ memede uykuya geçiyor
Simdinde bu başladı
EvetttOnlar rahatlar çünkü bizim gibi düşünmüyorlar
Kuzum denedim kaşıkla falan denedim ama oda bende çok yıprandık. Prematüre olunca alıştı zamanında yoksa öncesinde kaşıkla falan veriyordum. Ama almıyordu yinede bir ara güzel aldı ama sonra yine bıraktı
Bebekler böyleee halleriyle değişik değişik halleri varrşimdi deli gibi emiyo parmaginı diş etleri kaşinıyo ama dişleri patlicak gibi ustleri dahada belirginleşti bakınca anlasılıyo
Aynen bir şekilde yolunu bulmaya çalışıyor insan ama cidden çok yıpratıcı hele memeden bi yudum çekip ağlayınca korkuyor insan acaba sütüm mü acıdı falan diye. Çok şükür bizimki geçiyor gibi denediğim yöntemleri yazdım atak dönemi aklınızda bulunsunDoktorum banada dedi en yoğun meme mama reddi 3 ayda yaşanıyormuş beslenmek istemiyorlarmış bebeler sebepsiz ağlamalar bişekilde yolunu bulcaksın gezerek banyoda oynayarak emzirceksin şimdiden kendini hazırla diye daha 3. Aya girmedik ama burdan yaşayanlar var 2 hafta sürüyormuş bebeden bebeye değişiyormuş inşallah 2 3 gün sürer düzene girer yavrularbüyüme ataklarından sonra neşeli bebekler olucaklar oyuncu keyifli
Aynen bir şekilde yolunu bulmaya çalışıyor insan ama cidden çok yıpratıcı hele memeden bi yudum çekip ağlayınca korkuyor insan acaba sütüm mü acıdı falan diye. Çok şükür bizimki geçiyor gibi denediğim yöntemleri yazdım atak dönemi aklınızda bulunsun
Yok yok sütten değil atak döneminin sıkıntıları hepBizjmkide bu ara hep ağlayarak birakiyor
Gazı yok süt var ama bende korkuyorum sütüm az geliyor herhalde diye
Zavallı ya derdinide söyleyemiyolar napsınnCanim bizimkide elinin tamamını sokacak neredeyse
Bugun doktora dedik hiç uyumuyo
Dedim uyumadığı bisi değil ağlıyor derdini de söylemiyor
Sen yinede görür kuzum.Çocuk üroloji bakıyormuş o bölüme.Aile hekimi ne anlar ki pratisyen o.Bende anlamadım İnt de araştırayım dedim hiç öyle birşey de çıkmıyor
İnş canım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?