Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Duygularım şelale yine. Büyük kızım Feyza mın 6.yaş günü bugün aynı zamanda izmir imizin de kurtuluşu tam bi izmir kızı oldu kuzum. zaman nasıl hızlı daha dün gibi her şey. Onunla tattık çünkü anneliği babalığı ve ben onunla büyüdüm o da beni büyüttü resmen. O doğmadan önce yaşadığım kayıplardan sonra Hastanenin bahçesinde oturup ağladığımızı hatırlıyorum da . Çok şükür rabbime, şükredeceğinize o kadar çok şey var ki kızlar . Allah bize bu bebişleri verdi ya isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inş

Bu dönemde genelde emzik biberon falan tavsiye etmiyorlar memeyi tamamen bırakmasın diye. Bugün hiç mama vermeden sadece meme ile devam etmeye çalış bakalım

Bir gün onu denedim sürekli emmek istedi doymadı ağladı ve hiç uyuyamadı kıyamadım bende en son mama verdim de uyudu yavrum

Mamadan 1 saat sonra yada mamadan önce yapıyordum onu şimdi hiç almıyor denemeye devam bakalım
Sen yinede görür kuzum.Çocuk üroloji bakıyormuş o bölüme.Aile hekimi ne anlar ki pratisyen o.

Salı gününe aldım çocuk doktoruna ona göre kadın doğuma yada ürolojiye götürürüm direk. Eltim kadın doğumcu ama aramız iyi olaydı iyiydi

İyi ki doğmuş ozaman feyzanız sağlıklı ömürler versin minike o hastanenin bahçesinde ağlamışlığım vardır benimde çok şükür hepsi geride kaldı

Kizlar merhaba bizim kabızlık hala devam ediyor 5 gunde 1 gliserin kansuk kullaniyorum 2dir çarsamba gunu bidaha gidicem sizce neden kaynakli olabilir bu ? Cok uzuluyorum doktorda bisey demedi 1 hafta bekleyelim dedi gecen gittigimde

Amin canim benimm evlatlik gerçekten çok başka bişe

Hicbisey yapmasanda zamani gelince kendi poposunu donderecek,bazen bugun yapamadigi bir hareketi 1 gun sonra yapabilir duruma geliyolar:)

Oy amin amin. Kuzumun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel bir hayatı olsun inşallah
Minnak kuşumuz yaa topiğimizin ilk göz ağrısı büyüdü de artık dönmeye çalışıyor

Ben bu doktoru takip ediyorum. Destekleri falan gösteriyor. Gerçi bu geç kalmış bir bebek için ama denenebilir. Ben arada yapıyorum dönsün diye

Keşke çalışabilsem bıktım artık ailesini görmek istemiyorum.
O kadar burnumdan geldi ki eşim utanmadan kincisin biz aileyiz diyo yani hakaret ye yut diyo
uzuldum esinizle olan durumuza, ama esinin ailesiyle mecbur oluyosun goruşmeye.inanki cogu kadin seninle ayni durumda ama hislerini bi kenara birakiyolar.
Eşine surekli ailesiyle ilgili olumsuz konusursan muhtamelen sana degil,ailesine yonelir.o yuzden naçizane tavsiyem bazi seyleri kulak ardi edip katlanmaya çalisman.
Sen alttan alirsan eşin bir sure sonra seni desteklemeye başlar,sen hergun laf anlatmaya calişsan erkekler anlamaz ama bir davranisin onu etkiler.

Kizlar merhaba bizim kabızlık hala devam ediyor 5 gunde 1 gliserin kansuk kullaniyorum 2dir çarsamba gunu bidaha gidicem sizce neden kaynakli olabilir bu ? Cok uzuluyorum doktorda bisey demedi 1 hafta bekleyelim dedi gecen gittigimde
Fitilede alıştırmak istemiyorum ama bi yandan kıyamıyorum karni ağrıyodur diye

Uyansın hemen deneyeyim oyuncakla

Sende dönerken yardımcı oll kuzu ben oyle yapıyorum oyle öyle alışacak benimkide dönmeye çalışıyo arada yardım ediyorum arada bırakıyorum dön diyorum mimikler yapıyorumm belisimizz yavv ilk minikkuşumuzz

Nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin Rabbim
Evlatlarımıza güzel sağlıklı uzun ömürler versin

Benim oğlumda Ekim 13 de 6 yas olacak Allahin izniyle çok güzel büyümeleri görmek

Kiyamam yaaa
Dun bizim kizda baya uyudu biliyormusun simdi kucağımda beyaz gürültü eşliğinde uyuyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…