Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Vallahi kendimi gördüm sende canim

Ay çok güzel biz henüz yan donuslereeyiz ama oyuncak koyuyorlar ısrarcı olsunndjye bide sen destek verebilirsin canim maşaallahh miniğe

Vallahi kendimi gördüm sende canim
Bu bebelerin dilinden anlamak için şekilden şekile giriyoruz hele geçen mutfakta anakucağına koydum ilgisini çekmek için çubuk kraker paketini aldım bi yandan çalıyorum bi yandan oynuyorum komşular görse kesin delirdiğimi düşünür

Cok dogru yeterki iyi olsunlarda canim tek derdimiz bu
Hayirlisi ile salı günü endokrinoloji bölümüne gitcez kızımın tedavisi olacak bir hastaligi olduğunu öğreneyim yeter bana

Herseyi yaptim ama olmuyor kotu biseyi vardir diye cok korkuyorum artık
Bir kaç gün dene ama sen yinede günde 5-6 kere farklı aralıklarla.. Kiminde hemen etki ediyor kiminde birkaç gün sonra..
Korkma kötüyü çağırma takipte ol baktın bebiş çok ıkınıyor zorluyor tekrar doktora sor tatlım..

Kızlar bugün bimde şekilli hayvan serisi vardı. Çok güzelmiş bayıldım ben. Hem boyama var hem hikaye hem aktivite üçü bir arada almak isteyen varsa yarına kalır büyük ihtimalle
Ay eşime attım aldı mı bilmiyorum güzel duruyordu. Daha öncede çantada hikayeler almıştım onlarda güzeldi

Yardımcı oluyorumda yanlış yapıyorum acaba dedim yine popodan desteklerim arada ozaman :) ilk minik kuşumuz deyince geçmişe döndüm baktım duygulandım be

Ay çok güzel biz henüz yan donuslereeyiz ama oyuncak koyuyorlar ısrarcı olsunndjye bide sen destek verebilirsin canim maşaallahh miniğe

Yan dönüş nasıl oluyor ki

Reactions: Jou
Kızlar bugün bimde şekilli hayvan serisi vardı. Çok güzelmiş bayıldım ben. Hem boyama var hem hikaye hem aktivite üçü bir arada almak isteyen varsa yarına kalır büyük ihtimalle

Umarım talan etmemişlerdir de alırım bende yarın :)

Yardımcı oluyorumda yanlış yapıyorum acaba dedim yine popodan desteklerim arada ozaman :) ilk minik kuşumuz deyince geçmişe döndüm baktım duygulandım be

Yan dönüş nasıl oluyor ki

Sağına soluna dönüyor sadece 4 ayında tam dönme oluyor diye biliyorum

Benimkinin de eli sürekli ağzında. Bol ıslak:) ama emmiyor, damaklariyla ısırıyor, kendi parmağımı verdim, aynısını yaptı, ben de dişleri kaşınıyor herhalde diye düşündüm
Benimki de dönmek için bugün debelenmeye basladi, tam dönemiyor tabii ama kendini yana atmaya calisiyor

Reflü yatağı kullanan arkadaşlar üstüne yumuşak birşey koyuyormusunuz yada ince yastık gibi .
şu beisklerin içine konan mini reflü yataklarından bahsediyorsaniz onu bir aydir bıraktık cunku sürekli asagi kayıyordu. Şimdi beşiği reflü ayarlı onu yaptık iki taraf arasına 3 kademe fark koyduk içinde kendi yatagi var onunla yatıyor. Ama başka biryere gidip kalmak eziyet oluyor cunku beşiği tasiyamiyoruz. Hangi reflü yatağını kullanıyorsunuz acaba? En azından anneme falan gidince lazım oluyor henüz bir çare bulamadım

Mini beşik içine konulandan kullanıyorum benim oğlumda kayıyordu ayak ucunu hafif yükselttim şuan kaymıyor anne yanı beşikte yatıyor park yatak aldım ama kurmadık dönmeye başladığında kurarım diye kaldırdım kusması olmuyor ama reflü yatağında rahat ediyor bende biyere giderken götürüyorum günübirlik biyere gidersek puseti kullanıyorum onunda arkasına bişeyle destekleyip biraz dik konuma getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…