Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay eşime attım aldı mı bilmiyorum güzel duruyordu. Daha öncede çantada hikayeler almıştım onlarda güzeldi
Onları kaçırdım seviyorum ya hikaye kitaplarını. Oğlan da heyecanla dinliyor resimleri falan dikkatini çekiyor. Hani boyamayı falan ileride yapar ama olsun kaldırırız bir köşeye büyüyünce beraber boyarız inşallah Allah'ım hayali bile güzel
Umarım talan etmemişlerdir de alırım bende yarın :)
Eşim hepsi duruyor demişti bende alırlar sandım ama sakin bir şubesiydi gittiği

Kafasında düzleşme oldu oğlumun ben bataniye serdim ama çok yumuşak değil reflü yatağını alıncada uyuyamıyor düz kafa yastığını koydum şimdi hep 1 tarafına yatıyor

Canim bizimkinde de olmuştu sonra düzeldi surekli sağ sol düz yatırdım
O düz kafa yastigiuu uyanıkken kullanın sadece dedi doktor bende dedim uyanıkken sabit tutmak ne mümkün bizimkini seninki duruyor mu uyanıkken

Bizimkinin ustu şu içinde Yakacık takınca tutuyor eliyle onu emiyor

Biz reflü tedavisi de görüyoruz ilaçlarımız da var yedikten sonra yarım saat içinde eğer ki düz yatırırsam mutlaka kusuyor. Reflü yatağı engelliyor bunu sadece. Altını değiştirirken bile kullanıyorum mecbur. İnsallah bebeklerimizin reflusu bir an önce geçer gider

Ya canim peki kusmugunu geri yutup hıçkırma var mı?

İnşallah hemen geçer gider ilk göz agriminda refluusu vardi gece bile 20 dk dik tutardım zor ama geçecek Allahin izniyle

Durmuyor canım uyurkende sağ sol yatıramıyorum dönüyor kendi hep aynı tarafayan yatırdığım gibi düz yatıp başını çeviriyor doktora soramadım kontrole haftaya gidicez

Durmuyor canım uyurkende sağ sol yatıramıyorum dönüyor kendi hep aynı tarafayan yatırdığım gibi düz yatıp başını çeviriyor doktora soramadım kontrole haftaya gidicez

Bakalım n diyecek bizimki uyurken kullanmayın dedi bende uyanıkken yatmıyorum ki sürekli kucakta dedim
Ama düzeldi şükür seninde öyle olacaktır

Bizim de reflümüz var hangi ilacı kullanıyorsun canım

Aynenn doktorum dedi diş etleri geliştiği için kaşıntı başlayabilir dedi

Yardımcı oluyorumda yanlış yapıyorum acaba dedim yine popodan desteklerim arada ozaman :) ilk minik kuşumuz deyince geçmişe döndüm baktım duygulandım be

Yan dönüş nasıl oluyor ki
Beliss ilk gözağrım benim burda hepimizi şoka ettii

Jou sana bir sorum var, senin bebis mama almiyodu sadece emziriyodun sanirim, gece de uyanmiyo demistin, benimki de dungece bi 5saat fln uyanmadi, bende durtukleyip emzirmedim ama cok da tok degildi uyudugunda yani, sen napiyosun birakiyomsn sabah kadar beslenmiyo mu yoksa uykusunun arasinda sen alip emziriyomsn ?? Oyle cok tok uyumayinca ac ac uyuyomus gibi geldi uzuldm cocuuma ya

Reactions: Jou

Canim bende emziriyorum 5 saat cok nadiren olsada kalıyor doktorda 5 saat beslenmeden durabilir dedi
Ama genelde bizim kiz 2 saat 3 saat arayla kalkiyor
Bisi olmaz dinlenmistir bazen ben özellikle kaldirmiyorum 4 saat sonra emzjriyorum dinlensin diye

Kizzzz olurrr mu uyanmıyo ama ben 3 saatte bir agzına veriyorum memeyi emiyoo bende icim el vermez uyutmayaa bu gece alarmim calmadii 12de de uyutmustum bi baktim saat 5 hemen aldım emzirdim cok emdii mesela tabii acıkıyo uyku arasında aclığı anlamaz benimki agır uyuyo gece oyleyse 3 saatte emzir gundüz zaten saatte bir istiyo öyle bırakırsak ohoo kilo almazz durmuştu zaten benimkii benim doktorum 3 saati geçme dedi gündüz çok emdiği için geceyi anlamıyo aclığı

Ben de kendi uu kadar vermiyorum valla ne zaman uyanırsa. Gündüz zaten sürekli emiyor dediğin gibi

Ya canim peki kusmugunu geri yutup hıçkırma var mı?
Hemen hemen her yemeden sonra kusuyor. Ama kusmugunu geri yutuyor mu bilemedim hic rastlamadım sanırım ona. Cunku kusmamasi icin herseyi yapıyorum
Bizim de reflümüz var hangi ilacı kullanıyorsun canım
Günde üç kez gaviscon ve uç kez motilium surup. Her seferinde ilac icerken inanılmaz ağlıyor ama iyi geldi tabi. Siz kullanıyor musunuz?

anne olarak biz kararlı olursak memeyi reddeselerde bırakmazlar. 3 gün önce aynı sorunu yaşadım biberon başlıgı hızlı akışa geçince asla memeyi istemedi her yatırdıgı da agladı biberon başlıgını eskiye çevşrdim ve ogun gün boyu vermedim çok agladı susturmak için elimden geleni yaptım, çok üzüldüm ama kazanan ben oldum)) çok acıkınca mecbur memeyi emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…