Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de kendi uu kadar vermiyorum valla ne zaman uyanırsa. Gündüz zaten sürekli emiyor dediğin gibi
bende bu uyku meselesini çok merak ediyyodum gündüz çalışıyorum yoruluyorum kızım yanımda kendi işim gecede kendi uyananaa kadar uyandırmıyodum doktor cevapladı dün canlı yayında içim rahatladı

Kızlar boy kilo hesaplamasını buradan yapabilirsiniz

Canim 1 Ay kullandım ilaç ama bizimki geri yutup ağlıyordu keyifsizdi ilacı bıraktık yine başladı

Kıyamam ya yok biz ilaç kullanmıyoruz ama bu gidişimde bende isteyeceğim galiba. Bi ara azalmıştı kusması ama şimdi yine aynı oldu
Eskiden emdikten sonra 10-15 dk kucağımda tutardım aynı pozisyonda. Daha sonra da omzuma alıp gazını çıkartırdım. Ama şimdi omzumda pek durmuyor ya hemen uyanıyor ya da gezmek istiyor. O yüzden arttı galiba kusmalar bilemedim yine de
Peki ilaçlara rağmen çok mu kusuyor

Bende boş vermiştim meme reddinde kararlılık çok önemli gerçekten ufaklar ama hemen alışıyorlar kolaya. Çok sevindim memeye dönmesine inşallah yaşamayız tekrar

Ben de dün kaçırdım yayını akşam izleyeceğim bakayım doğru mu yapıyormuşuz

Kızlar bir de uyku duzeni olusturmaya basladınız mı geceyi duzenli yaptım ama gündüz tutmuyor saatler

Kızlar bir de uyku duzeni olusturmaya basladınız mı geceyi duzenli yaptım ama gündüz tutmuyor saatler
2 haftadır düzen kurdum arada sapilıyor canim genelde misafir olunca şaşıyor ben ne kadar dikkat etsemde illaki fark ediyor
Sabah 7 ya da 8 de kalkıyor
Aksam 9 ile 10 arası uyuyor
Sabah 9 10 arası uyku ya da 10 11 oluyor kalks saatine göre değişiyor
Öğlen 12 13 yq da 13 14 arası
Aksam üzeri 15 16 ya da 16 17
Gece.uykusu için 8 gb başlıyorum hazırlamaya kaçta uyursa 2 saatimiz geçişle geciyo

Sorma ya kaşları kızarıp hıçkırık tutuyor mu canim
Hıçkırırken mi kaşları kızarıyor ona dikkat etmedim ama hıçkırık tutuyor sık sık ve baya uzun sürüyor. Oğlan da sinir oluyor Hıçkırırken baktım bitmeyecek memeye tutuyorum
Eskiden Hıçkırırken ne var ne yok kusardı

Ben de gündüzleri tutmuyor ya

Canim yatıyor ya mutlu birden mizmizlaniyor bakıyorum suratı eksi ve kaslar gözler kızarıklık kusmuk yuttu kesin diyorum sonra bir bakıyorum hıçkırık sevmiyor bizimkide bende emziriyorum öyle gidiyor
Kıyamam ya kusma dışarıya yok bende
Kilo kaybı yokk dimi
Ay ne zor ya şu ek gıda oturma dönemleri gelse
Vallahi unutmuşum oglumdaki şeyleri simdi kızımda yaşadıkça oglumdada bu olmuştu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…